За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Камера відеоспостереження Edimax IC-3140W

код товару: U0128772
Ціна за одиницю:
3870 грн
+223 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип камери IP-камера
Тип підключення ДротоваБездротова

Технічні характеристики

Роздільна здатність мегапіксельних камер 1 Мп (1280 x 720)
Виробник і тип матриці CMOS
Розмір матриці н.д.
Об'єктив фіксований
Дальність ІЧ-підсвічування н.д.

Робочі характеристики

Робоча напруга 12 В
Діапазон робочих температур 0 C - + 40 C

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу пластик
Ширина 65 мм
Висота 110 мм
Глибина 27 мм
Колір білий

Інші

Виробник Edimax
Модель IC-3140W
Артикул IC-3140W
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мережева камера EDIMAX IC-3140W є універсальним пристроєм спостереження вдень і вночі за вашим будинком, магазином або виробництвом. Завдяки iQ установці, не потрібно складної настройки. Інноваційна технологія Edimax Plug-n-View означає, що ви легко можете приєднати камеру до хмар і спостерігати за об'єктами через неї зі свого смартфона, ноутбука або ПК з будь-якого місця, де б ви не знаходилися. Камера має додаткові опції: двостороння аудіо зв'язок з вбудованим мікрофоном і гучномовцем, детектор руху і звуку, слот для MicroSD / SDHC карти. Детектор руху підтримує користувацьку настройку секторів спостереження і, до того ж, використовує пасивний інфрачервоний сенсор (PIR). Кадри спрацьовування по руху і звуку і відеозапис гарантують фіксацію будь підозрілу активність, а бездротової інтерфейс роблять простими установку і спостереження.


Технологія Edimax Plug-n-View робить простим спостереження за безпекою вашого двору, гаража, магазину, виробництва чи іншого об'єкта де б ви не знаходилися. Завдяки Plug-n-View технології, ви зможете підключити вашу камеру до хмар за кілька простих кроків і приєднатися до неї віддалено з будь-якого місця через смартфон, планшетний ПК або комп'ютер. Чутливий сенсор та інфрачервона LED підсвічування, встановлені на камері IC-3140W, задовольняють всім вимогам безпеки до внутрішньої / зовнішньої системі спостереження навіть при слабкому освітленні. Крім того, завдяки автоматичному ICR (IR Cutter Remover) фільтру, інфрачервоне світло відсікається днем ​​і пропускається вночі. Це гарантує відмінну якість зображення в порівнянні з іншими IP-камерами. Потужна система виявлення руху з можливістю передустановки секторів спостереження і пасивним інфрачервоним сенсором (PIR) зафіксує будь-яку підозрілу активність, несучи спокій і впевненість у ваше життя. PIR сенсор виявить рух через інфрачервоне випромінювання від людського тіла, а мережева камера негайно зафіксує подію руху і збереже кадри або відео події на MicroSD / SDHC карту або пошле автоматично на e-mail або ftp сервер.


Завдяки вбудованому мікрофону камера має детектор по звуку. При спрацьовуванні по звуку камера фіксує кадри або відео, як і при спрацьовуванні відео детектора руху, і збереже їх локально на MicroSD / SDHC карту або пошле на e-mail або ftp сервер. Вбудований мікрофон пропонує новий рівень безпеки, ніж просто відео детектор руху, надаючи інформацію про подію, такому як відкриття дверей, бій віконного скла та ін., Навіть якщо воно сталося поза увагою камери. У камері Edimax IC-3140W використовується широкоформатний 2.0 мм лінза, що забезпечує кут огляду по діагоналі 78 градусів, що дозволяє вести відеоспостереження широкого сектора однієї мережевої камерою. Завдяки мегапіксельна CMOS сенсора, ця мережева камера дає відео якості 720p (1280x720) при частоті 24 кадрів в секунду. Вбудований слот MicroSD / SDHC підтримує карти ємністю до 32 ГБ для локальної записи і збереження конфігурації.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3870 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!