За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Камера відеоспостереження D-Link DCS-931L

код товару: U0060681
Ціна за одиницю:
2400 грн
+89 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип камери IP-камера
Тип підключення Бездротова

Технічні характеристики

Розмір матриці 1/5“
Об'єктив фіксований
Фокусна відстань 3.2 мм
Дальність ІЧ-підсвічування н.д.

Фізичні характеристики

Колір білий

Інші

Виробник D-Link
Модель DCS-931L
Артикул DCS-931L
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

D-Link DCS-931L -хмарні IP-камери D-link з детектором рівня звуку і підтримкою режиму повторювача для розширення зони покриття бездротової мережі.

Бездротова 802.11n мережева камера DCS-931L з підтримкою кодека H.264 є універсальним і унікальним рішенням для малого офісу або будинку. На відміну від стандартних Web-камер DCS-931L являє собою повноцінну систему з вбудованим процесором і Web-сервером, який передає високоякісне відеозображення. Дана IP-камера також підтримує функції віддаленого управління, виявлення руху і детектора звуку для комплексного та ефективного вирішення домашньої безпеки.

DCS-931L є автономною камерою, яка не вимагає спеціального апаратного або програмного забезпечення і може працювати самостійно, навіть без комп'ютера. Використання камери DCS-931L і Інтернет-з'єднання дозволяє відправляти повідомлення з снапшоти або відеокліпами по електронній пошті при виявленні руху або звуку. Можна задати області виявлення руху, наприклад, вхід в будівлю, а також можна встановити пороговий рівень звуку, перевищення якого буде фіксуватися камерою.

Вхідне в комплект поставки DCS-931L програмне забезпечення D-ViewCam дозволяє розширити функціональні можливості камери і створити повноцінну систему відеоспостереження. За допомогою D-ViewCam можливо здійснювати централізоване керування декількома мережевими камерами (до 32 відеокамер і до 64 користувачів), виконувати запис з широким набором функцій, включаючи запис по спрацьовуванню датчиків, за розкладом або вручну.

Підтримка камерою DCS-931L сервісу mydlink™ робить спостереження за будинком або офісом більш легким, зручним і дозволяє завжди залишатися на зв'язку незалежно від місцезнаходження. Доступ до сервісу mydlink можна отримати через Web-браузер, а також за допомогою додаткових додатків mydlink для користувачів мобільних пристроїв. Додатки mydlink дозволяють користувачеві, що використовує Wi-Fi, 3G або 4G з'єднання, легко і швидко переглянути відео з камери.

Завдяки реалізованій в пристроях підтримці хмарного сервісу mydlink користувачі отримують можливість в режимі реального часу спостерігати за тим, що відбувається вдома або в офісі з будь-якого підключеного до Інтернету ПК, ноутбука або мобільних пристроїв на платформі iOS, Windows Phone 8 або Android (доступне безкоштовне додаток mydlink Lite), просто зареєструвавши камери на порталі mydlink. З допомогою комфортного інтуїтивно зрозумілого хмарного інтерфейсу, розрахованого на неспеціаліста, користувач може наближати цікавлять об'єкти спостереження, регулювати яскравість зображення, включати перегляд зі звуком, робити знімки, зберігати і відправляти близьким і друзям по електронній пошті або публікувати в соціальних мережах.

Завдяки бездротовому підключенню 802.11b/g/n і роз'єму Ethernet/Fast Ethernet можна легко інтегрувати камери в існуючу мережу. Режим повторювача дозволяє збільшити радіус дії бездротової мережі, що допомагає усунути зони з низьким рівнем сигналу і легко додати інші бездротові пристрої в мережу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2400 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!