За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Камера відеоспостереження D-Link DCS-6315

код товару: U0147435
Ціна за одиницю:
14634 грн
+343 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип камери IP-камера
Тип підключення Бездротова

Технічні характеристики

Розмір матриці 1/3“
Фокусна відстань 2.8 - 12 мм
Дальність ІЧ-підсвічування 15 м

Робочі характеристики

Робоча напруга 12 В
Підтримка PoE є

Додатково

Підтримка карт пам'яті Micro SD
Клас захищеності IP68

Фізичні характеристики

Колір білий

Інші

Виробник D-Link
Модель DCS-6315
Артикул DCS-6315
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мережева камера D-Link DCS-6315
Зовнішня стаціонарна купольна мережева камера з HD-роздільною здатністю і можливістю зйомки в кольоровому режимі при слабкій освітленості є ідеальним рішенням для створення системи професійного відеоспостереження високої чіткості і забезпечення безпеки малих, середніх і великих підприємств. Камера оснащена високочутливим мегапіксельним CMOS-сенсором з технологією прогресивного сканування і підтримує технологію WDR, що дозволяє отримувати зображення чудової якості в будь-яких умовах. Завдяки міцній конструкції "все в одному" камера ідеально підходить для вирішення завдань системи відеоспостереження і не вимагає додаткових аксесуарів. Оснащена високочутливим CMOS-сенсором, камера DCS-6315 забезпечує чудову якість зйомки в умовах слабкого освітлення, дозволяючи отримувати кольорове зображення. Функція придушення шумів була оновлена ​​і розширена для забезпечення рівня деталізації зображення, що не має аналогів на відповідному ринку.

Щоб домогтися максимальної ефективності використання смуги пропускання і підвищення якості зображення, DCS-6315 забезпечує стискання відео в режимі реального часу, використовуючи кодеки H.264, MPEG-4, MJPEG, і підтримує три окремих профілю для одночасної передачі відео в режимі реального часу і записи . Це дозволяє застосовувати камеру в системах безпеки, наприклад, при спостереженні за громадськими місцями для виявлення інцидентів і координування дій у відповідь, контролі зон обмеженого доступу, стримуванні злочинних дій або спостереженні за майном. Відеокамера DCS-6315 з сенсором WDR забезпечує відмінну якість зображення в умовах з нерівномірним освітленням, що дозволяє ідентифікувати об'єкти, освітлені ззаду, або вести зйомку при дуже яскравому освітленні. В умовах повної темряви ICR-фільтр автоматично зміщується в бік, щоб використовувати більш широкий спектр світла для відеоспостереження. Також камера DCS-6315 оснащена вбудованими інфрачервоними світлодіодами, що дозволяють камері вести спостереження навіть у повній темряві на відстані 15 м. Сукупність цих функцій робить DCS-6315 ідеальним рішенням для цілодобового відеоспостереження.

У комплект постачання камери DCS-6315 входить D-ViewCam - програмний комплекс для систем відеоспостереження, що дозволяє переглядати зображення, управляти і вести запис з 32 камер на одному комп'ютері. Крім цього, можна активувати оповіщення по електронній пошті при виявленні руху або при надходженні сигналу на цифровий вхід. Камера DCS-6315 оснащена вбудованим модулем PoE стандарту 802.3af, що спрощує установку шляхом забезпечення живлення і підключення до мережі по одному Ethernet-кабелю і устраняющим таким чином необхідність у свердленні отворів і прокладанні додаткових кабелів живлення. Крім того, цифровий вхід і вихід дозволяють підключити зовнішні пристрої, такі як інфрачервоні сенсори, перемикачі та сигнальні реле.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14634 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!