За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Камера відеоспостереження D-Link DCS-5615

код товару: U0147430
Ціна за одиницю:
12161 грн
+259 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип камери IP-камера
Тип підключення Бездротова

Технічні характеристики

Виробник і тип матриці CMOS
Розмір матриці 1/2.7"
Об'єктив фіксований
Фокусна відстань 4.0 мм
Дальність ІЧ-підсвічування н.д.

Робочі характеристики

Робоча напруга 12 В
Підтримка PoE є

Додатково

Підтримка карт пам'яті Micro SD

Фізичні характеристики

Колір білий

Інші

Виробник D-Link
Модель DCS-5615
Артикул DCS-5615
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мережева камера D-Link DCS-5615
Купольна Full HD IP-камера з приводом нахилу і повороту забезпечує передачу відео високої роздільної здатності і стиснення в форматі H.264. При підключенні до мережі камера забезпечує трансляцію високоякісного відео через Інтернет. Камера DCS-5615 підтримує Full HD роздільну здатність і забезпечує захоплення відео в широкоформатному режимі (із співвідношенням сторін екрану 16: 9), що забезпечує високу якість картинки і значно спрощує перегляд і відеоспостереження. Вхідне в комплект постачання програмне забезпечення дозволяє переглядати високоякісне зображення відразу з 32 камер на екрані одного комп'ютера в режимі реального часу. Камера також оснащена слотом для microSD-карти, яка використовується для локального зберігання резервних копій важливих подій.

Для збільшення ефективності використання смуги пропускання при максимальній якості зображення камера DCS-5615 використовує одночасне стиск відео у форматах MJPEG, MPEG-4 і H.264. При використанні кодека H.264 виходять файли невеликого розміру, що дозволяє вести довготривалу запис і використовувати пристрій в мережах з низькою смугою пропускання. Формат MJPEG забезпечує цілісність файлів, що ідеально підходить для ситуацій, які вимагають високої деталізації зображення. Камера може організовувати багатоадресні потоки даних і надавати доступ до відео на вимогу. Завдяки функціям нахилу / повороту і цифрового збільшення камера DCS-5615 забезпечує огляд великої області з різних кутів і 16-кратне цифрове збільшення для деталізації зображення. Також можна налаштувати автоматичне переміщення камери між попередньо заданими позиціями, що дозволяє патрулювати велику територію.

Цифровий вхід (DI) DCS-5615 дозволяє підключити зовнішні пристрої, такі як інфрачервоні сенсори, перемикачі та сигнальні реле. Камера також оснащена вбудованим модулем PoE, що спрощує установку і усуває необхідність у прокладанні додаткових кабелів живлення. Функції виявлення спроб впливу на корпус дозволяють розміщувати камеру в місцях, де є присутнім ризик вандалізму, таких як транспортні вузли, школи або виправні установи. Камера оснащена електронною системою тривоги, що використовує візуальний або звуковий сигнал тривоги при зміні положення або фокусу камери, а також при блокуванні або фарбуванні розпилювачем. Програмне забезпечення D-ViewCam ™ D-Link, що входить в комплект поставки, дозволяє переглядати зображення відразу з 32 камер на екрані одного комп'ютера. Користувачі можуть налаштувати автоматичне повідомлення по e-mail для миттєвого отримання інформації про нештатні події, створити розклад запису, а також при спрацьовуванні датчика руху записувати відео безпосередньо на жорсткий диск. Програмне забезпечення D-ViewCam ™ також дозволяє завантажити план приміщення підприємства і створити схему розташування камер, що значно спрощує процес управління.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12161 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!