За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Материнська плата MSI X99A GAMING PRO CARBON

код товару: U0193503
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення геймерська

Процесор

Сокет 2011-3
Підтримка процесорів Intel Core i7 processors in the LGA2011-3 package

Слоти розширення

Підтримка SLI/CrossFire 3-Way NVIDIA SLI Technology ,  3-Way AMD CrossFireX
Слоти розширення 4 x PCI-E 3.0 x16 ,  2 x PCI-E 2.0 x1

Чіпсет

Модель чіпсета Intel X99

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 8 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 128 ГБ
Частота оперативної пам'яті 3333 MHz (O.C.) ,  3466 MHz (O.C.) ,  3200 MHz (O.C.) ,  3000 MHz (O.C.) ,  2666 MHz (O.C.) ,  2800 MHz (O.C.) ,  2200 MHz (O.C.) ,  2400 MHz (O.C.) ,  2133 MHz ,  3400 MHz (O.C.) ,  2933 MHz (O.C.) ,  2600 MHz (O.C.)

Звук

Аудіоконтролер Realtek ALC1150
Багатоканальний звук 7.1

Провідний зв'язок

Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Intel I218V
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с

Порти і роз'єми на задній панелі

Зовнішні порти 1 x USB 3.1 Gen2 ,  1 x USB 3.1 Gen2 Type-C ,  4 х USB 3.1 ,  1 x Clear CMOS button ,  1 x RJ45 ,  4 x USB 2.0 ,  1 x PS/2 ,  1 x optical SPDIF out ,  5 x Audio

Внутрішні роз'єми і колодки

Внутрішні роз'єми і порти 1 x M.2 ,  1 x SATA Express ,  1 x U.2 port ,  1 x TPM ,  10 x Sata 6.0 Gb/s
Конектор живлення 1 x 24-pin ,  1 x 8-pin 12В
Колодки 2 x USB 2.0 ,  1 x USB 3.1 ,  1 x USB 3.1 Type-C
4-pin для вентилятора 3 шт.
Інші коннектори 1 x Reset button ,  1 x RGB LED connector ,  1 x GAME BOOST knob ,  2 x Front Panel connector ,  1 x power button ,  1 x Multi-BIOS switch ,  1 x Slow mode booting jumper ,  1 x 4-pin Water Pump connector ,  1 x Front panel audio connector ,  1 x Chassis Intrusion connector ,  4-pin CPU fan connector ,  1 х Clear CMOS джампер

BIOS

Тип BIOS UEFI

Додатково

Контролер RAID 01510

Фізичні характеристики

Форм-фактор ATX
Висота, мм 305
Ширина, мм 244

Інші

Виробник MSI
Модель X99A GAMING PRO CARBON
Артикул X99A GAMING PRO CARBON
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Материнська плата MSI X99A GAMING PRO CARBON
Полімер з армованого вуглецевого волокна активно використовується при конструюванні гоночних автомобілів, де важлива кожна секунда на колі. Крім своєї міцності і футуристичного зовнішнього вигляду, вуглецеве волокно також має дуже малу вагу, що сприяє високій швидкості, яка так важлива для нових рекордів. Материнські плати MSI GAMING розроблені спеціально для ігор і демонструють вражаючу продуктивність. Плати серії CARBON поєднують в собі приголомшливий зовнішній вигляд зі складною схемотехнікою, що не тільки дозволить вашому комп'ютеру виділитися дизайном, але і продуктивністю.

Підсвічування Mystic Light. Налаштуйте будь-яку колірну схему за допомогою Mystic Light. Палаючий вогонь або холодний лід - все в ваших руках! На ваш смак ви можете вибрати будь-який колір з палітри, який підходить вашому корпусу. Втомилися від одного і того ж кольору? Легко змінюйте кольори за допомогою додатка Mystic Light APP і нехай ваш комп'ютер знову виглядає як новий!
Спеціальний коннектор 4-пін, для підключення зовнішніх, керованих світлодіодних стрічок. Розроблено спеціально для тих, хто прагне створити свій, неповторний стиль ігрового комп'ютера. Завдяки коннектор MSI Mystic Light, стає можливим керувати зовнішнім підсвічуванням без додаткового контролера. Просто підключайте RGB світлодіодні стрічки на 12В до спеціального коннектор Mystic Light Extension і керуйте підсвічуванням на свій смак. Розширюйте підсвічування Mystic Light на весь ігровий корпус і навіть вашу кімнату.

У традиційних схемотехнических рішеннях сигнали пам'яті часто спотворюються в результаті впливу електромагнітних завад від інших компонентів. Це призводить до зниження продуктивності і появи нестабільності в роботі системи. MSI представляє технологію DDR4 Boost з оптимізованої розводкою доріжок плати і повністю ізольованими електричними ланцюгами пам'яті. Гарантує відсутність спотворень в сигналах оперативної пам'яті, оптимальну продуктивність і стабільність.

Технологія Steel Armor тепер також доступна для DDR4 Boost, має кращий захист від електромагнітних перешкод, що забезпечує стабільність сигналів і кращу продуктивність пам'яті. Приготуйтеся розбити ваших ворогів на полі бою разом з MSI® GAMING LAN. Для MSI® GAMING LAN використовуються спеціальні компоненти, щоб забезпечувати кращий онлайн геймінг без гальм. Ігри без гальм завдяки Intel ™ i218 LAN. Мережева карта Intel ™ i218 LAN розроблена спеціально, щоб дарувати високу продуктивність під час ігор за рахунок більшої пропускної здатності в порівнянні з іншими рішеннями. Intel® i218 LAN розроблений для онлайн гейминга і мережевого кіберспорту, знижуючи навантаження на центральний процесор і пропонуючи виняткову пропускну здатність для протоколів TCP і UDP. Ваш процесор буде працювати більш ефективно, витрачаючи свої ресурси на збільшення FPS під час гри.

З Audio Boost 3, в поєднанні з програмним забезпеченням Nahimic Sound Technology, забезпечують високу якість звуку завдяки використанню найкращих аудіо компонентів. Насолоджуйтесь кристально чистим звуком і музикою з 8-канальним HD аудіо або через студійні навушники з високим опором. Nahimic Audio Enhancer 2. Програмне забезпечення Nahimic - це технологія, яка дозволяє добитися поліпшення якості звуку і голосу для ігрового комп'ютера. Насолоджуйтесь якістю віртуального звуку 7.1 через звичайні стерео навушники або колонки! Оверклокінг з Game Boost !. Хочете отримати більший FPS? Хочете більш потужний процесор і пам'ять? З технологією розгону за одну секунду Game Boost ми дамо вам ще більше продуктивності. Просто поверніть ручку, і Ваш комп'ютер перейде на інший рівень продуктивності. Завдяки Game Boost, що має 11 рівнів розгону, стає можливим збільшення продуктивності до 5ГГц!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9863 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!