За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Материнська плата MSI H81-P33

код товару: U0060768
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення звичайна

Процесор

Сокет 1150
Підтримка процесорів 4-е покоління Intel Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron

Слоти розширення

Слоти розширення 2 x PCI-E 2.x x1 ,  3 x PCI ,  1 x PCI-E 2.0 x16

Чіпсет

Модель чіпсета Intel H81

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR3
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 2 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ
Частота оперативної пам'яті 1600 MHz ,  1333 MHz ,  1066 MHz
Підтримка двоканального режиму так

Звук

Аудіоконтролер Realtek ALC887
Багатоканальний звук 7.1

Провідний зв'язок

Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Realtek RTL8111G
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с

Порти і роз'єми на задній панелі

Зовнішні порти 1 x DVI-I ,  1 x VGA ,  1 x RJ45 ,  4 x USB 2.0 ,  2 x USB 3.0 ,  2 x PS/2 ,  3 x Audio

Внутрішні роз'єми і колодки

Внутрішні роз'єми і порти 1 x TPM ,  2 x Sata 3.0 Gb/s ,  2 x Sata 6.0 Gb/s
Конектор живлення 1 x 24-pin ,  1 x 8-pin 12В
Колодки 2 x USB 2.0 ,  1 x USB 3.0
Інші коннектори 1 х Clear CMOS джампер ,  1 x Chassis Intrusion connector ,  1 x Serial port connector ,  1 x Parallel port connector ,  1 x Front Panel connector

BIOS

Тип BIOS UEFI

Додатково

Контролер RAID Без контролера RAID

Фізичні характеристики

Форм-фактор Micro-ATX
Висота, мм 305
Ширина, мм 214

Інші

Виробник MSI
Модель H81-P33
Артикул H81-P33
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Материнська плата H81-P33- OC Genie 4 - збільшіть продуктивність! Технологія OC Genie 4 збільшує продуктивність всієї системи, піднімаючи її на новий рівень! Розроблена за участю справжніх оверклокерів, OC Genie 4 здатна бити рекорди.Command Center дозволяє легко змінювати налаштування системи, автоматично налаштовувати вентилятори та ін. Поставляється з утилітою unlimited RAM disk. По порівнянні зі швидкістю 480 Мб/с, USB 2.0, новий стандарт USB 3.0 підтримує швидкість передачі даних 5Гб/с, що в 10 разів більше. Таким чином, копіювання Blu-ray буде займати менше хвилини. SATA 6Гб/с забезпечує подвоєну швидкість передачі даних в порівнянні з традиційними SATA 3Гб/с, а також збільшує швидкість передачі даних між системною платою вбудованими накопичувачами, такими як 7200RPM HDD, 10000RPM HDD і SSD. Цей стандарт також є оптимальним рішенням для високошвидкісних вбудованих пристроїв зберігання даних, що дозволяє успішно подолати існуючі бар'єри обмеження продуктивності комп'ютерів. MSI Live Update 5 - це потужний, корисний додаток, що дозволяє оновлювати BIOS і драйвера. Вона береже Ваш час і знижує ризик, пов'язаний з установкою оновлень. Користувачі можуть встановити і запустити програму Live Update 5 за допомогою компакт-диска з комплекту постачання або завантажити з веб-сайту MSI.По порівнянні з іншими платами, яким потрібен додатковий чіп БІОС, технологія MSI M-Flash має подвійне перевага. Немає необхідності в додаткових компонентах. Всі дані БІОС можна зберегти на USB носії. Збережені дані є не тільки відмінним рішенням для бекапа або апгрейда. Їх можна використовувати в якості портативного чіпа BIOS, з якого можна зробити завантаження.

Материнська плата H81-P33 від компанії MSI базується на чіпсеті Intel 1150 і виконана із застосуванням фірмової концепції Military Class IV, що говорить про покращеної елементної базі новинки, а значить, її спрямованості на аудиторію комп'ютерних ентузіастів. В основі компонентів Military Class IV лежить ідея покращеної стабільності системи при найгірших зовнішніх умовах. Захист від підвищеної вологості і високих температур гарантує стабільну роботу в екстремальних умовах. Новий дизайн друкованої плати зменшує випромінювання електромагнітних перешкод. Більш того, всі роз'єми мають захист від електростатичного розряду, що запобігає пошкодження платы. На моделі H81-P33 Ви знайдете два слоти DDR3 DIMM для встановлення модулів оперативної пам'яті (сумарно до 16 ГБ) з підтримкою частотної формули аж до 1600 МГц, роз'єм PCI-e 2.0 x16, два PCI-e 2.0 x1 і три слоти PCI. На платі є роз'єм DVI, VGA, HDMI, порти USB 3.0 і USB 2.0 у кількості двох і чотирьох штук відповідно, два коннектора SATAIII 6 Гбіт/с, два порти SATAII 3Гб/с, а також звуковий контролер 7.1. MSI Fast Boot допомагає системі блискавично завантажуватися. Встановлена на платі спеціальна кнопка GO2BIOS. Просто натисніть на неї і перезавантажте комп'ютер. При старті комп'ютера, Ви автоматично ввійдете в налаштування БІОС. MSI Click BIOS 4 - це самий сучасний UEFI BIOS, оптимізований для роботи з Windows 8. Він не тільки реагує швидше на ваші дії і працює значно більш плавно, але і має поліпшену підтримку мишей. Він також має великий набір нових і цікавих функцій.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1864 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!