За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Материнська плата MSI B150M MORTAR ARCTIC

код товару: U0193569
Ціна за одиницю:
2476 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення геймерська

Процесор

Сокет 1151
Підтримка процесорів 6-е покоління Intel Core i7 / Core i5 / Core i3 / Pentium / Celeron

Слоти розширення

Підтримка SLI/CrossFire 2-Way AMD CrossFireX
Слоти розширення 1 x M.2 Wi-Fi module slot ,  1 x PCI-E 3.0 x1 ,  2 x PCI-Eх 3.0 x16

Чіпсет

Модель чіпсета Intel B150

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 4 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 64 ГБ
Частота оперативної пам'яті 2133 MHz
Підтримка двоканального режиму так
Підтримка ECC так

Звук

Аудіоконтролер Realtek ALC892
Багатоканальний звук 7.1

Провідний зв'язок

Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Realtek RTL8111H
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с

Порти і роз'єми на задній панелі

Зовнішні порти 3 x USB 3.1 Gen1 ,  1 х USB 3.1 type-C ,  1 x RJ45 ,  2 x USB 2.0 ,  2 x PS/2 ,  1 x DVI-D ,  1 x HDMI ,  6 x Audio

Внутрішні роз'єми і колодки

Внутрішні роз'єми і порти 1 x TPM ,  6 x Sata 6.0 Gb/s
Конектор живлення 1 x 24-pin ,  1 x 8-pin 12В
Колодки 1 x USB 3.1 ,  1 x USB 2.0
4-pin для вентилятора 3 шт.
Інші коннектори 1 х Clear CMOS джампер ,  1 x Chassis Intrusion connector ,  1 x Front panel audio connector ,  1 x Serial port connector ,  2 x Front Panel connector ,  1 x LED connector ,  1 x 4-pin CPU fan connector

BIOS

Тип BIOS UEFI

Додатково

Контролер RAID Без контролера RAID

Фізичні характеристики

Форм-фактор Micro-ATX
Висота, мм 244
Ширина, мм 244

Інші

Виробник MSI
Модель B150M MORTAR ARCTIC
Артикул B150M MORTAR ARCTIC
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Материнська плата MSI B150M MORTAR ARCTIC
Озбройся материнською платою серії MSI Arsenal Gaming і приготуйся до гри. Материнські плати MSI Arsenal Gaming в своєму чорному камуфляжі з атмосферним світлодіодним підсвічуванням і багатим набором геймерських функцій - ідеальна зброя для переваги на полі бою. Неперевершена продуктивність і стабільність пам'яті. У традиційних схемотехнических рішеннях сигнали пам'яті часто спотворюються в результаті впливу електромагнітних завад від інших компонентів. Це призводить до зниження продуктивності і появи нестабільності в роботі системи.
Радіатор охолодження і заглушка портів введення / виводу в стилі камуфляж. Поєднання компонентів, відповідних військовим стандартам і спеціальне тестування в реальних умовах комп'ютерних ігор, є гарантом стабільності і високої ігрової продуктивності. Домінуйте в іграх з мінімальною затримкою. Приготуйтеся розбити ваших ворогів на полі бою разом з MSI Gaming LAN. Для MSI Gaming LAN використовуються спеціальні компоненти, щоб забезпечувати кращий онлайн геймінг без гальм.

Оптимізоване управління вхідні та вихідні дані для онлайн ігор. Розроблений спеціально для онлайн ігор з можливістю управління і приоритизации мережевого ігрового трафіку з мінімальною затримкою, MSI GAMING LAN Manager автоматично визначає і встановлює пріоритет для онлайн ігрових додатків. Світлові ефекти Gaming. Серія материнських плат Arsenal Gaming має світлодіодне підсвічування в задній частині плати, яка дозволить вам по-справжньому насолодитися грою. Подібно бойовому розфарбуванні, включайте підсвічування, отримуйте новий ігровий досвід на Arsenal Gaming і домінуйте на поле бою. Фронтальні порти USB 3.1 Gen1. З зручно розташованими пін-коннектором USB 3.1 Gen 1 на материнських платах MSI, ви можете вивести прямо на передню панель свого корпусу до 2-х портів USB 3.1 Gen 1. Це дозволить вам з легкістю користуватися високошвидкісними USB пристроями без необхідності мати справу з важкодоступними портами на задній частині комп'ютера. Подвійний захист від розрядів. Фронтальні порти USB 3.1 Gen 1 на материнських платах MSI захищені комплексом захисних IC, щоб запобігти короткі замикання та іншої шкоди від електростатичних розрядів, що виникають іноді при підключенні / відключенні USB пристроїв.

Розкрийте весь потенціал вашого SSD разом з M.2. Швидкість передачі даних до 32 Гб / с при використанні Gen3 x4, Turbo M.2 більш ніж в п'ять разів швидше інтерфейсу SATA III. Насолоджуйтесь приголомшливою швидкістю завантаження системи, додатків та ігор на материнських платах MSI. STEEL Armor: Армований слот PCI Express. Зі збільшенням габаритів і ваги сучасних просунутих відеокарт, звичайні слоти PCI Express можуть деформуватися або навіть ламатися. Зустрічайте броню STEEL Armor, зміцнюючу слоти PCI Express і більше точок пайки, щоб назавжди позбавити вас від побоювань пошкодити слот. Поліпшений захист процесора від високих струмів. Вбудована в материнську плату захист від високих струмів, запобігає виникненню коротких замикань, пошкоджень процесора і інших компонентів. Червоний світлодіодний індикатор, розташований поруч з роз'ємом живлення 24-pin, сигналізує про перевантаження по струму і спрацьовуванні відповідного захисту.

Спрощена діагностика. MSI EZ Debug LED - простий інструмент для діагностики неполадок, який використовує 3 світлодіодних індикатори, що відображають роботу: процесора, пам'яті, відеокарти, кожен раз, коли ви завантажуєте систему. Зіткнулися з проблемами? Індикатори допоможуть швидко знайти джерело неполадок, щоб якомога швидше повернутися до роботи.
Dark Choke - чорні котушки. У чорних котушках Dark Choke використовується спеціально розроблене ядро, яке дає можливість працювати при більш низькій температурі з більш високою потужність і кращою ефективністю і стабільністю.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

28 січня 2017
imgimgimgimgimg

Отличная материнская плата.
Спасибо продавцам Руслану и Алёне из Мариуполя (отдел Brain в Порт Сити) за подбор комплектующих для сборки системного блока.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
2476 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!