За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Материнська плата MSI A320M PRO-M2

код товару: U0328585
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення звичайна

Процесор

Сокет AM4
Підтримка процесорів AMD Ryzen/7th Generation A-series/Athlon

Слоти розширення

Слоти розширення 2 x PCI-E 2.0 x1 ,  1 x PCI-E 3.0 x16

Чіпсет

Модель чіпсета AMD A320

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 2 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Частота оперативної пам'яті 3200+ MHz (OC) ,  2667 MHz (O.C.) ,  2933 MHz (O.C.) ,  1866 MHz ,  2400 MHz ,  2133 MHz
Підтримка двоканального режиму так
Підтримка ECC немає

Вбудована графіка

Модель вбудованої графіки Integrated Graphics Processor

Звук

Аудіоконтролер Realtek ALC887
Багатоканальний звук 7.1

Провідний зв'язок

Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Realtek RTL8111H
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с

Порти і роз'єми на задній панелі

Зовнішні порти 1 x VGA ,  4 x USB 3.1 Gen1 ,  1 x RJ45 ,  2 x USB 2.0 ,  1 x PS/2 ,  1 x DVI-D ,  1 x HDMI ,  Audio

Внутрішні роз'єми і колодки

Внутрішні роз'єми і порти 1 x TPM ,  4 x Sata 6.0 Gb/s
Конектор живлення 1 x 8-pin 12В ,  1 x 24-pin
Колодки 2 x USB 2.0 ,  1 x USB 3.1
4-pin для вентилятора 1 шт.
Інші коннектори 1 x LED strip connector ,  1 x 4-pin CPU fan connector ,  1 х Clear CMOS джампер ,  1 x Chassis Intrusion connector ,  1 x Front panel audio connector ,  1 x TPM module connector ,  1 x Serial port connector ,  2 x Front Panel connector

Додатково

Контролер RAID 0110
Підтримка ОС Windows 10 ,  Windows 7

Фізичні характеристики

Форм-фактор Micro-ATX
Висота, мм 244
Ширина, мм 206

Інші

Виробник MSI
Модель A320M PRO-M2
Артикул A320M PRO-M2
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Материнська плата MSI A320M PRO-M2

Материнські плати Pro Series підійдуть для будь-якого ПК. Якість, гідне довіри, висока продуктивність і інтелектуальні рішення для бізнесу - це ключові риси даних материнських плат. Зробіть своє життя простіше і надайте своєму бізнесу підтримку з надійними і довговічними платами Pro Series. AMD A320 - це чіпсет, оптимізований для роботи з процесорами AMD A-series / Athlon 7-го покоління, що встановлюються в роз'єм AM4. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю і пропускною спроможністю.

DDR4 Boost. Повністю ізолюючи підсистему пам'яті від інших компонентів, DDR4 Boost забезпечує максимально можливу чистоту сигналу пам'яті для кращої продуктивності і стабільності. X-Boost. Розженете вашу систему миттєво і отримаєте приріст продуктивності за допомогою натискання всього однієї кнопки X-Boost. Компоненти Military Class. Конденсатори Solid Cap. Котушки Dark Choke. 

MSI Click BIOS 5. MSI Click BIOS 5 - це найсучасніший UEFI BIOS, оптимізований для роботи з Windows 10. Він не тільки реагує швидше на ваші дії і працює значно плавніше, ще він має поліпшену підтримку миші.

Легка діагностика. MSI EZ Debug LED - це легкий у використанні діагностичний інструмент, що складається з трьох світлодіодних індикаторів, що вказують на роботу процесора, пам'яті і відеокарти кожен раз при старті системи. Зіткнулись з проблемою? Використовуйте діагностичний індикатор для виявлення проблеми. Audio Boost. З Audio Boost ви отримуєте чудову якість звуку завдяки використанню найякісніших аудіо-компонентів. Насолоджуйтесь кристально чистим звуком, від якого захоплює дух.

Тайванська компанія MSI створена в 1986 році, на самому початку свого шляху фірма сформулювала основний принцип діяльності, який є незаперечним законом: висока якість і турбота про споживача, який повинен відчувати комфорт при використанні продукції компанії. Фірма MSI ™ є великим виробником серверів, комунікативних пристроїв, платформ, системних плат, відеокарт, робочих станцій, накопичувачів оптичного типу, IA-пристроїв ... Якість продукції дуже високо, настільки ж високо організований сервіс, тому компанія знаходиться на третьому місці в ряду кращих компаній Тайваню.

Будучи лідируючим ігровим брендом, компанія MSI постійно прагнути підняти світову планку в області дизайну та інновацій своєї ігрової серії GAMING. Довга історія співпраці з різними кіберспортивного командами дозволила нам отримати безцінний досвід взаємини з істинними геймерами. Завдяки цьому стала можливою тісна робота провідних розробників компанії MSI і професійних геймерів, що призвело до удосконалення всієї ігрової серії GAMING і її подальшого розвитку, як спеціально рішення, спрямованого виключно на найвимогливіших користувачів.

Незмінним ядром філософії компанії є непохитне прагнення надавати тільки найкращі рішення для найдосвідченіших користувачів. Недарма девізом GAMING серії є фраза «TOP Player - TOP Choice». Компанія MSI спонсорує 12 киберспортівних команд з різних куточків світу, а також є спонсором різних міжнародний киберспортівних змагання. Більш того, щороку проводиться власне змагання Beat IT! У гонитві за якістю і продуктивністю, ігрової продукції GAMING вдалося досягти небувалих висот, довести відповідність усім вимогам сучасних геймерів і допомогти їм досягти світового покликання в престижних ігрових турнірах. В результаті цього ігрові рішення MSI GAMING заслужили довіру і повагу провідних кібеспортівних команд і професійних геймерів.

MSI GAMING - це не тільки піонер в області ігрових рішень, а й заслуговує на довіру надійний партнер, на якого завжди можна покластися, в незалежності від того, чи є ви покликаним чемпіоном престижних змагань, просто вмілим геймером або новачком, тільки що увійшов в захоплюючий світ комп'ютерних ігр та технологій.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1569 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!