За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Материнська плата GIGABYTE GA-A320M-HD2

код товару: U0245151
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення звичайна

Процесор

Сокет AM4
Підтримка процесорів AMD Ryzen/7th Generation A-series/Athlon

Слоти розширення

Слоти розширення 1 x PCI-E 2.x x1 ,  1 x PCI ,  1 x PCI-E x16

Чіпсет

Модель чіпсета AMD A320

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 2 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Частота оперативної пам'яті 2933 MHz (O.C.) ,  3200 MHz (O.C.) ,  2400 MHz ,  2133 MHz ,  2667 MHz (O.C.)
Підтримка двоканального режиму так
Підтримка ECC так

Звук

Аудіоконтролер Realtek ALC887
Багатоканальний звук 7.1

Провідний зв'язок

Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Intel GbE
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с

Порти і роз'єми на задній панелі

Зовнішні порти 3 x USB 3.1 Gen1 ,  1 x VGA ,  1 x USB 3.1 Gen2 ,  1 x RJ45 ,  2 x USB 2.0 ,  2 x PS/2 ,  1 x DVI-D ,  1 x HDMI ,  3 x Audio

Внутрішні роз'єми і колодки

Внутрішні роз'єми і порти 1 x TPM ,  4 x Sata 6.0 Gb/s
Конектор живлення 1 x 24-pin ,  1 x 8-pin 12В
Колодки 2 x USB 2.0 ,  1 x USB 3.1
Інші коннектори 1 х Clear CMOS джампер ,  1 x Front panel audio connector ,  1 x Front Panel connector ,  1 x S/PDIF out header ,  1 x Serial Port header ,  2 x system fan headers ,  1 x 4-pin CPU fan connector

BIOS

Тип BIOS Ami ,  UEFI

Додатково

Контролер RAID 0110

Фізичні характеристики

Форм-фактор Micro-ATX
Висота, мм 244
Ширина, мм 205

Інші

Виробник GIGABYTE
Модель GA-A320M-HD2
Артикул GA-A320M-HD2
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Smart Fan 5
Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК буде функціонувати в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчикам, розміщених на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. 

Гібридні роз'єми подвійного призначення
Гібридний роз'єм здатний визначити використовує система охолодження режими управління PWM або Voltage і автоматично переключиться у відповідний стан. Підтримуються до двох підсилювачів з вбудованим захистом від перевантаження по струму — обов'язкова умова для потужних вентиляторів категорії high-end.

Новий додаток Smart Fan 5
Можливість вибору оптимального режиму від самого тихого, до повно швидкісного, у відповідності з особливостями функціонування системи. Для кожного вентилятора або помпи може бути задана свій графік роботи, з зазначенням граничних значень для переходу на іншу швидкість обертання.

  • Датчики та вентилятори оперативного взаємодії. Для кожного вентилятора можна визначити швидкість обертання крильчатки у відповідності з певною температурою охолоджуючого компонента системи (за винятком вентилятора ЦП).
  • Функція кривої вентилятора. Індивідуальна настройка кривий вентилятора залежно від температури, інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс утиліти.

Оновлення BIOS
Просто, зрозуміло, доступно
Функціонал BIOS має першорядне значення для користувача на етапі пошуку і вибору оптимальних параметрів. Запропонований Gigabyte новий графічний інтерфейс забезпечує зручний доступ до функціонала істотно переробленого BIOS і дає користувачеві можливість придбати унікальний досвід тонкого налаштування нової системи.

Резистори стійкі до впливу сірки
З'єднання сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата не зможе функціонувати. Встановлюючи резистори стійкі до впливу сірки, компанія Gigabyte пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.

Центр додатків APP Center
Центр додатків Gigabyte App Center надає миттєвий доступ до фірмових додатків Gigabyte, які допоможуть отримати максимальний ефект від експлуатації материнської плати. Інтуїтивно зрозумілий користувальницький інтерфейс Gigabyte App Center дозволяє виконувати запуск всіх програм Gigabyte, встановлених в системі, перевіряти і повідомляти в режимі онлайн про доступних для завантаження оновлення, завантажувати актуальні програми, драйвери і BIOS.

Утиліта EasyTune
Gigabyte EasyTune – фірмова утиліта з простим і наочним інтерфейсом, яка дозволяє коригувати настройки системи без необхідності перезавантаження ПК (регулювання тактової частоти і напруги живлення ключових компонентів в середовищі Windows). За допомогою функції Smart Quick Boost можна в автоматичному режимі виконати процедуру оверклокінгу в тих випадках, коли необхідний приріст продуктивності системи.

Оглядач SIV
Оглядач Gigabyte System Information Viewer (SIV) – одна з ключових функцій, яка здійснює моніторинг і інформує користувача про поточний стан системи. Моніторингу, зокрема, підлягають системні годинник і процесор, швидкість обертання вентилятора під управлінням заданого профілю, системні сповіщення про перевищення температура або відповідна запис в системному журналі; всі ці і інші параметри відображаються у відповідному вікні інтерфейсу браузера інформації про систему.

Екранне дозвіл 4K (Ultra HD)
Екранне дозвіл 4К – це наступний етап у технологічному ланцюжку обробки і перетворення HD-контенту, який оперує 4000 пікселів по горизонтальній осі (в 4 рази перевищує типове значення цього параметра), забезпечуючи неперевершену чіткість зображення і приголомшливий реалізм. Плати Gigabyte на апаратному рівні підтримують відеорежим 4K засобами інтегрованого графічного контролера Intel HD Graphics і інтерфейсу HDMI.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2089 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!