За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Материнська плата GIGABYTE GA-990FXA-UD3 R5

код товару: U0165070
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення звичайна

Процесор

Сокет AM3+
Підтримка процесорів AMD AM3+ FX/AM3 Phenom II/Athlon II processors

Слоти розширення

Підтримка SLI/CrossFire 2-Way NVIDIA SLI ,  NVIDIA Quad SLI Technology ,  AMD Quad CrossFireX Technology ,  2-Way AMD CrossFireX
Слоти розширення 1 x PCI ,  2 x PCI-E 2.0 x16 (4 канали) ,  2 x PCI-E 2.0 x1 ,  2 x PCI-E 2.0 x16

Чіпсет

Модель чіпсета AMD 990FX/SB950

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR3
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 4 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Частота оперативної пам'яті 2000 MHz (O.C.) ,  1066 MHz ,  1333 MHz ,  1600 MHz ,  1866 MHz
Підтримка двоканального режиму так
Підтримка ECC немає

Звук

Аудіоконтролер Realtek ALC1150
Багатоканальний звук 7.1

Провідний зв'язок

Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Realtek GbE
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с

Порти і роз'єми на задній панелі

Зовнішні порти 1 x RJ45 ,  8 x USB 2.0 ,  2 x USB 3.0 ,  1 x PS/2 ,  2 x eSATA ,  1 x optical SPDIF out ,  6 x Audio

Внутрішні роз'єми і колодки

Внутрішні роз'єми і порти 6 x Sata 6.0 Gb/s
Конектор живлення 1 x 8-pin 12В ,  1 x 24-pin
Колодки 1 x USB 3.0 ,  3 x USB 2.0
4-pin для вентилятора 2 шт.
Інші коннектори 1 x Serial Port header ,  1 x S/PDIF out header ,  1 x Trusted Platform Module (TPM) ,  1 х Clear CMOS джампер ,  1 x Front panel audio connector ,  1 x Front Panel connector

BIOS

Тип BIOS UEFI

Додатково

Контролер RAID 01510

Фізичні характеристики

Форм-фактор ATX
Висота, мм 305
Ширина, мм 244

Інші

Виробник GIGABYTE
Модель GA-990FXA-UD3 R5
Артикул GA-990FXA-UD3 R5
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Материнська плата GIGABYTE GA-990FXA-UD3 R5
Ексклюзивний дизайн друкованих плат з подвоєною товщиною шару міді в ланцюгах живлення і заземлення гарантує бездоганну якість корисного сигналу, забезпечує ефективне теплорассеіваніе і бездоганну роботу ключових компонентів і ПК в цілому в умовах значних навантажень (в тому числі, виняткову стабільність системи в режимі Overclocking). Системні плати Gigabyte серії Ultra Durable використовує на своїх платах високоякісні аудіоконденсатори Nippon Chemicon ARE. Аудіопідсистема відповідає всім вимогам аудиофилов і найвимогливіших ігроманів, забезпечуючи найвищу якість звучання музичних композицій і достовірну передачу звукових ефектів в іграх.

Прогресивний багатоканальний аудіокодек ALC1150 компанії Realtek класу HD Audio формує на виході аудиоподсистеми звуковий сигнал виняткової якості, забезпечуючи максимальний комфорт при прослуховуванні аудіоконтенту на тлі мінімальної шумовий складової (співвідношення сигнал / шум 115 дБ). Кодек ALC1150 - це 10 каналів ЦАП, коштом якого можна організувати відтворення сигналу в форматі 7.1 плюс 2 незалежних стереосигнала на виході (багатопотокова обробка) через аудіороз'єми на фронтальній панелі. Два інтегрованих АЦП підтримують масив мікрофонів, а також технології Acoustic Echo Cancellation (AEC, компенсація ефекту відлуння), Beam Forming (BF, формування діаграми спрямованості) і технологію Noise Suppression (NS, придушення шуму). Завдяки фірмовій технології розробленої компанією Realtek, один з ключових показників аудиоподсистеми - співвідношення сигнал / шум для кодека ALC1150 при відтворенні складає 115 дБ (ЦАП) і 104дБ - при запису (АЦП).

Виділення частини друкованої плати захищає чутливі аналогові компоненти аудіо тракту. Окреме заземлення аналогової і цифрової ланцюгів захищає їх від електромагнітної інтерференції (EMI). Можливість масштабування відеопідсистеми дозволяє оптимізувати її продуктивність і реалізувати конфігурації, яким необхідна максимальна частота кадрів при максимально можливому екранному дозволі без шкоди для швидкодії. На системних платах Gigabyte сімейства Ultra Durable реалізована унікальна технологія Gigabyte DualBIOS, покликана убезпечити одну з найважливіших складових системної плати - BIOS. В рамках технології DualBIOS на материнських платах GIGABYTE встановлені дві мікросхеми BIOS - основна і резервна. Цей тандем надійно захищає мікрокод BIOS від вірусних атак, апаратних збоїв, викликаних виходом з ладу компонентів ПК, некоректних дій користувача, допущених при оверклокінгу, а також від кидків напруги в мережі в процесі оновлення BIOS.
На платах Gigabyte 9-серії сімейства Ultra Durable реалізований комплекс заходів для захисту від електростатичних розрядів (ESD) портів Ethernet LAN і USB, найбільш схильних до збоїв від впливу статичної електрики. 

Кожен LAN і USB порт працює в парі зі спеціальним захисним фільтром, який здатний витримати серйозний електростатичний розряд, що забезпечує захист системи від перепадів електрики і навіть під час сильної грози. Системні плати Gigabyte 9 серії Ultra Durable також містять спеціальні елементи anti-surge IC які захищають вашу плату і ПК від будь-яких перепадів харчування, допомагаючи захистити ПК від наслідків подібних збоїв. Вологість негативним чином впливає на термін служби ПК. Відомо, що вміст вологи в повітрі змінюється в залежності від сезону. Проблема вологості навколишнього середовища для системних плат Gigabyte сімейства Ultra Durable не актуальна, оскільки скловолокно нового покоління, на базі якого проводяться друковані плати для виробів Gigabyte, здатне ефективно протистояти волозі. Прогресивна технологія виробництва друкованих плат передбачає застосування в якості основи принципово нового скловолокна, у якого відстань між волокнами скорочено, а вузли переплетення більш щільні. Таким чином, волозі набагато важче проникнути у внутрішні шари, ніж на друкарській платі традиційного дизайну. 

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3912 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!