За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Материнська плата ASUS N3050T

код товару: U0192742
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення звичайна

Процесор

Підтримка процесорів Intel Dual-Core Celeron N3050 SoC

Слоти розширення

Слоти розширення 1 x mini-PCI-E (full-length) ,  1 x mini-PCI-E (half-length)

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті SO-DIMM DDR3
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 2 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Частота оперативної пам'яті 1066 MHz ,  1600 MHz
Підтримка двоканального режиму так
Підтримка ECC немає

Звук

Аудіоконтролер Realtek ALC887-VD2
Багатоканальний звук 7.1

Провідний зв'язок

Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Realtek RTL8111H
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с

Порти і роз'єми на задній панелі

Зовнішні порти 1 x VGA ,  1 x DC power connector ,  1 x RJ45 ,  4 x USB 3.0 ,  1 x HDMI ,  2 x Audio

Внутрішні роз'єми і колодки

Внутрішні роз'єми і порти 2 x Sata 6.0 Gb/s ,  1 x mSATA
Колодки 3 x USB 2.0
4-pin для вентилятора 1 шт.
Інші коннектори 1 x 14-1 pin TPM connector ,  1 x LCD panel monitor switch header ,  1 x Display panel VCC power selector ,  1 x Flat panel display brightness connector ,  1 x Display panel backlight power selector ,  1 x DMIC header ,  1 x Stereo speaker connector ,  1 x 2-pin internal DC power connector ,  1 x LVDS connector ,  1 x Internal speaker connector ,  1 x COM port connector ,  1 x System panel connectors ,  1 x SATA power connector ,  1 x Front panel audio connector ,  1 x Chassis Intrusion connector ,  1 x 4-pin CPU fan connector

BIOS

Тип BIOS UEFI

Додатково

Контролер RAID Без контролера RAID

Фізичні характеристики

Форм-фактор Mini ITX
Висота, мм 170
Ширина, мм 170

Інші

Виробник ASUS
Модель N3050T
Артикул N3050T
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Материнська плата ASUS N3050T
ASUS - це найбільший виробник материнських плат, що володіє найбільшою часткою світового ринку. ASUS - розробник безлічі інновацій, які згодом стали промисловими стандартами. Завдяки багаторічному досвіду в розробці материнських плат, компанія ASUS є лідером галузі з точки зору продуктивності, безпеки і надійності вироблених їй пристроїв. Якщо ви хочете зібрати найкращий комп'ютер - використовуйте материнську плату ASUS!

Захист від перевантаження по струму. Для запобігання перевантаження по струму і коротких замикань на материнській платі використовуються вбудовані запобіжники. Вони захищають все компоненти пристрою, починаючи з периферійних роз'ємів і закінчуючи слотами пам'яті. Твердотільні конденсатори. Твердотільні конденсатори, використовувані на материнських платах ASUS, володіють збільшеним терміном служби, який становить 5000 годин. Ці компоненти проходять ретельне тестування при високій температурі (аж до 105 °), яке підтверджує їх здатність працювати довго і стабільно в найжорсткіших умовах.

Задня панель з нержавіючої сталі. Задня панель материнських плат ASUS виготовляється з нержавіючої сталі, покритої тонким шаром оксиду хрому, який володіє антикорозійними властивостями. Завдяки цьому вона може похвалитися довгим терміном служби. Захист від статичної електрики. Небезпекою статичної електрики часто нехтують, але ж цей фактор може завдати серйозної шкоди системі. Для захисту від електростатичного розряду ASUS використовує спеціальну захисну схему, яка здатна витримувати розряд до 10 кВ через повітря і до 6 кВ при контакті. Бездоганна сумісність. В рамках програми сертифікації фахівці перевіряють безліч компонентів на сумісність з материнськими платами ASUS, що дозволяє гнучко вибирати конфігурацію майбутнього комп'ютера.

Для ігор і мультимедійних розваг. До трьох моніторів Підключайте до трьох моніторів одночасно, використовуючи інтерфейси HDMI, LVDS і VGA, і виводите зображення в режимі дублювання або колажу. Підтримка 4K / Ultra HD. На зміну популярному формату відео Full HD 1080p йде новий - Ultra HD, і дана материнська плата вже забезпечує його підтримку за рахунок сумісності з вбудованим графічним ядром, здатним виводити відеопотік з дозволом 3840х2160 пікселів через інтерфейс HDMI. Для комп'ютерних ентузіастів. Фахівці ASUS самі є ентузіастами. І саме тому зробили все, щоб полегшити кожен етап створення та використання комп'ютера - починаючи зі збірки, налаштування параметрів і моніторингу системи і закінчуючи оновленням прошивки і модернізацією ПК.

Процесор Intel. Висока енергоефективність і широка функціональність завдяки процесору Intel Celeron® N3050. Представляємо нову материнську плату з вбудованим двоядерним процесором Intel Celeron® N3050 (техпроцес 14 нм), в якому є графічне ядро ​​Intel HD Graphics з підтримкою технології DirectX® 11.1 та можливості виведення зображення з роздільною здатністю до 4K / UHD (3840 x 2160). У число реалізованих на платі інтерфейсів також входить USB 3.0. Тонкий профіль. N3050T - це материнська плата ASUS, виконана в «тонкої» версії форм-фактора mini-ITX. Її висота становить не більше 2,5 см, що робить дану модель ідеальним вибором для компактних комп'ютерних корпусів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2514 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!