За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Маршрутизатор TP-Link TL-WR720N V2

код товару: U0158890
Ціна за одиницю:
573 грн
+19 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні технічні характеристики

Характеристики бездротової мережі

Робоча частота 2.4 ГГц
Тип антени незнімні
Кількість антен 1
Захист інформації WPA ,  WEP ,  WPA-PSK ,  WPA2-PSK

Характеристики провідної мережі

Вхідний інтерфейс 10/100BASE-TX Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45) 2
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.3af PoE ,  IEEE 802.3x, IEEE 802.1Q (VLAN) ,  IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбіт/с) ,  IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбіт/с) ,  IEEE 802.11i (Wi-Fi Protected Access [WPA2] security) ,  IEEE 802.11e (wireless quality of service [QoS])
Підтримка транспортних протоколів UDP ,  ICMP ,  PPPoE ,  PPTP ,  TCP/IP ,  DHCP ,  L2TP ,  IGMP
Функції міжмережевого екрану демілітаризована зона (DMZ) ,  SPI ,  фільтрація IP-адрес ,  фільтрація вмісту URL ,  фільтрація MAC-адрес

Моніторинг та конфігурування

Віддалене управління WEB-інтерфейс

Додатково

Кількість в комплекті 1 шт

Фізичні характеристики

Ширина 158 мм
Висота 32 мм
Глибина 122 мм

Інші

Виробник TP-Link
Модель TL-WR720N V2
Артикул TL-WR720N V2
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Маршрутизатор Wi-Fi TP-Link TL-WR720N V2 є простий і безпечний спосіб забезпечити спільний доступ в інтернет зі швидкістю стандарту 802.11n для перегляду веб-сторінок, електронної пошти або онлайн-спілкування. Пристрій назад сумісно зі стандартами 802.11b / g, має швидкість передачі даних до 150 Мбіт / с, а також більш ніж доступну ціну. Завдяки підтримці стандарту 11n у користувачів також з'являється більше можливостей для виконання ресурсоємних мережевих завдань по Wi-Fi, в числі яких: перегляд потокового відео, використання IP-телефонії та онлайн-ігри. Підтримка декількох SSID - легка і безпечна організація спільного бездротового доступу до Інтернет. TL-WR720N підтримує до 4 SSID. Ця функція призначена для того, щоб створювати додаткові мережі Wi-Fi з іншими іменами мережі (SSID) і паролями для різних користувачів. Ця функція забезпечить безпеку ваших даних і відсутність конфліктів продуктивності з іншими мережами.


Технологія ССА - стабільність сигналів бездротової мережі. Технологія ССА (Оцінка доступності каналу) дозволяє автоматично уникнути конфлікту каналів шляхом пошуку доступного каналу, завдяки чому істотно підвищується продуктивність бездротового з'єднання. IP QoS - контроль пропускної здатності. Завантаження внутрішніх користувачів і безладний перегляд сайтів часто перевантажують бездротову мережу вдома або невеликого офісу, що призводить до недостатньої пропускної здатності каналу. Маршрутизатор Wi-Fi TP-Link TL-WR720N V2 підтримує функцію IP QoS (пріоретізаціі даних на базі IP-адреси), яка забезпечує оптимальне використання пропускної здатності і має в своєму розпорядженні функцією контролю закупорки трафіку, запобігаючи непропорційне використання трафіку. В цьому випадку користувачам невеликої мережі відводиться пропускна здатність певної величини з тим, щоб менш важливі програми не перевантажували мережу. Навіть недосвідчений користувач легко зможе налаштувати мережу з маршрутизатором TL-WR720N, до якого додається компакт-диск з Майстром швидкої настройки.

Оцінка

5
progress
0
4
progress
0
3
progress
1
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

03 серпня 2017
imgimgimgimgimg

Ця модель не працює в режимі репітера, що є не великим розчаруванням. Проте є можливість підвести кабель і потрібен був терміново, тому не відправляли на заміну. Працює без збоїв. Зона покриття невелика, для кімнатного режиму роботи підійде. Для більших відстаней, треба дивитись до дорожчих приладів.
Жирним мінусом до вражень від покупки, додався сервіс. Брейн знов налажав і відправив не на ту адресу. А це - довша доставка і + додаткові витрати на неї.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
573 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!