За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Маршрутизатор Linksys WRT32X

код товару: U0309386
Ціна за одиницю:
8717 грн
+188 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні технічні характеристики

Характеристики бездротової мережі

Робоча частота 2.4 / 5 ГГц
Тип антени знімні
Кількість антен 4
Захист інформації WPA2 ,  AES

Характеристики провідної мережі

Вхідний інтерфейс 10/100/1000BASE-T Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45) 4
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.11ac ,  IEEE 802.11a ,  IEEE 802.11b ,  IEEE 802.11g ,  IEEE 802.11n ,  IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбіт/с) ,  IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбіт/с) ,  IEEE 802.3ab 1000BASE-T (1000 Мбіт/с) ,  IEEE 802.3x
Додаткові порти USB 3.0 ,  Combo eSATA/USB 2.0
Підтримка транспортних протоколів IPSec ,  PPTP

Моніторинг та конфігурування

Підтримка VPN так

Додатково

Кількість в комплекті 1 шт

Інші

Виробник Linksys
Модель WRT32X
Артикул WRT32X
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Маршрутизатор LinkSys WRT32X

Маршрутизатор з чудовим дизайном, орієнтований на любителів ігор. Створено виключно для геймерів. Розроблений виключно для ігор, ігровий маршрутизатор Linksys WRT32X з процесором пріоритетів Killer забезпечує домінуючу домашню мережу. Він синхронізується з комп'ютерами з підтримкою Killer від таких брендів, як Alienware, Gigabyte, MSI та Razer для скорочення пікових періодів до 77% і забезпечення безперебійної гри.

Подвоює пропускну здатність від 80 до 160 МГц у всіх просторових потоках. Зниження пінгу на 77%. WRT32X створений у співпраці з Killer Networking, лідерами в галузі ігрового мережевого обладнання і задовольнить навіть професійних гравців. У маршрутизаторі використовується механізм пріоритетів Killer для виділення і прискорення ігрового трафіку серед прийому-передачі даних від інших пристроїв.

Ігрові ПК при великому мережевому трафіку можуть можуть отримувати швидкість пінгу далекою від оптимальної і комфортної для ігор. При підключенні ПК з підтримкою Killer маршрутизатор WRT32X автоматично синхронізується з впровадженням механізму пріоритетів Killer і зменшує час відгуку на 77%. Як результат - безпрецедентний швидкий відгук, незалежно від дій інших пристроїв всередині мережі.

Потужний інтерфейс для контролю трафіку. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє вам бачити інтернет-трафік вашого будинку. Ви можете контролювати підключені пристрої, управляти розширеним мережевим настройками і проводить тести швидкості всього Кількома клацанням миші.

За допомогою панелі управління користувальницького інтерфейсом, орієнтованої на ігри, ви можете перевірити швидкість мережевого трафіку, перевірити стан VPN і мережевого сховища, подивитися стан з'єднання з пристроєм Killer, а також керувати переадресація портів. Ви відразу зрозумієте, чи працюють ваші ПК або консольні ігри оптимально.

MU-MIMO забезпечує чудову продуктивність. Завдяки технології MU-MIMO, WRT32X Gaming Router може Обробляти навіть самі інтенсивні смуги пропускання. MU-MIMO Грунтується на просторовому мульти-плексірованіи, формуванні діаграми спрямованості і алгоритмах планування - для підвищення загальної пропускної здатності і розподілу її між пристроями.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8717 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!