За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Магнітола Philips BTM2460W/12 White (BTM2460W/12)

код товару: U0203543
Ціна за одиницю:
5855 грн
+155 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість каналів 2.0
Загальна вихідна потужність (RMS) 20 Вт
FM-тюнер так
Інтерфейси USBBluetooth ,  AUX
Тип дисплея LED
Живлення мережа 220 В
Розміри 465 x 107 x 233 мм
Колір білий

Інші

Виробник Philips
Модель BTM2460W/12 White
Артикул BTM2460W/12
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Магнітола PHILIPS BTM2460W/12 White (BTM2460W/12)

Завдяки стильному тонкому корпусу і продуманому дизайну аудіосистема Philips буде ідеально поєднуватися з інтер'єром вашої квартири. Аудіосистема надійно кріпиться на підставці і буде відмінно виглядати на будь-якій полиці або в шафі, а настінний кронштейн забезпечує таку ж рухливість, як і окрема підставка.

Підключайте до двох пристроїв Bluetooth або використовуйте порт USB Direct. Налаштуйте звучання за допомогою цифрового керування звуком. Використовуйте аудіовхід і підключайте будь-які музичні пристрої — надайте музиці нове звучання. Плоский, компактний дизайн і можливість кріплення на стіну.

Акустична система Bass Reflex забезпечує глибоке звучання басів, незважаючи на компактний корпус. Її відмінність від звичайних систем полягає у використанні фазоінвертора, який акустично налаштований під НЧ-динамік для оптимізації відтворення низьких частот. Результат — кращий контроль басів і зменшення спотворень. Принцип роботи системи полягає в резонуванні повітряної маси в фазоінверторі, що створює вібрацію, як і в звичайному НЧ-випромінювачі. У поєднанні з характеристиками НЧ-випромінювача система розширює загальний діапазон низьких частот, що дозволяє досягти глибокого просторового звучання басів.

Функція Digital Sound Control (Цифрове Керування Звуком) дозволяє вибрати один з попередньо встановлених режимів: "збалансований", "чистий", "могутній", "теплий" і "яскравий" для оптимізації звучання під конкретні жанри музики. Кожен режим використовує графічну технологію вирівнювання звуку для автоматичного налаштування звукового балансу та підкреслення звукових частот, найбільш важливих в обраному жанрі музики. Ця функція дозволяє слухати музику в найкращому звучанні завдяки налаштування звукового балансу у відповідності з конкретним музичним жанром.

Бездротова передача звуку через Bluetooth все частіше використовується у світі аудіосистем, проте до більшості систем з функцією Bluetooth можна підключити лише один пристрій. Функція сполучення з кількома пристроями дозволяє підключати до трьох пристроїв одночасно і миттєво перемикатися між ними.

Аудіовхід дозволяє відтворювати файли через аудіороз'єм безпосередньо з портативних медіаплеєрів. Крім можливості насолоджуватися улюбленою музикою в чудовій якості аудіосистеми, підключення через аудіовхід ще і неймовірно зручно — портативний MP3-плеєр можна легко під'єднати через аудіороз'єм.


Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5855 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!