За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель iiyama LH9852UHS-B1

код товару: U0327532
Ціна за одиницю:
499999 грн
+25339 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 98"
Тип матриці S-IPS
Роздільна здатність 3840 x 2160
Яскравість 500 кд/м2
Контрастність 1300:1
Інтерфейси Composite ,  3.5 mm jack x 3 ,  S/PDIF x 1 ,  DisplayPort x 2 ,  RJ-45 x 1 ,  HDMI x 3 ,  USB ,  VGA ,  Component ,  DVI ,  RS-232C x 2
Мультимедія 2x10Вт
VESA 800mm x 500mm
Вага 91.4 кг
Розміри (ШxВxГ) 2193.2 x 1248.2 x 88.5 мм

Інші

Виробник iiyama
Модель LH9852UHS-B1
Артикул LH9852UHS-B1
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LCD панель iiyama LH9852UHS-B1 виконана в стильному дизайні і має тонку гладку рамку. Технологія IPS відповідає за якість, яскравість і натуралістичність зображення незалежно від кута огляду. Завдяки світлодіодному підсвічуванню знижується енергоспоживання і продовжується термін служби пристрою. Передбачений слот розширення для підключення ПК під час налаштування цифрової вивіски. Екран відмінно підходить для створення відео стіни, транслювання інформаційного та рекламного контента. Такий дисплей ніде не залишається без уваги!

Історія цієї фірми японського походження почалася в 1973 році, починала компанія в якості виробника телевізійної апаратури для потреб японського ринку. Коли ж в 1981 році компанія стала випускати кольорові монітори для комп'ютерів, вона вийшла за рамки внутрішнього ринку. Головний офіс компанії Iiyama Electric Corporation розташувався в японському містечку Нагано, це знаходиться в 200 км на захід від Токіо.

В даний час компанія Iiyama налічує понад 1200 працівників, сотні інженерів працюють над сучасними дослідницькими проектами, по всьому світу розсипані заводи і представництва компанії. Вони є в Європі (Великобританія, Франція, Німеччина, Польща, Чехія, Швеція, Голландія), є і в американських штатах. Оборот фірми сьогодні становить близько 800 мільйонів USD.

Називають їх по-різному, але суті це не міняє. (Англ.liquid crystal display) - це рідкокристалічний дисплей, який використовується для подачі найрізноманітнішої інформації своєї цільової аудиторії. Тобто ЖК і LCD панель - це одне і те ж.

Переваги використання професійних LCD панелей:

надійність - корпус, внутрішні плати і роз'єми зроблені таким чином, щоб запобігти налипання бруду і захистити від вологості. Це дуже зручно, оскільки не вимагає додаткового постійного догляду;

мають дуже високу роздільну здатність (вище, ніж у Full HD панелі), що деталізує зображення до найдрібніших подробиць. Це може бути важливо для програвання певних рекламних матеріалів;

чудова яскравість зображення, що забезпечує відмінну картинку навіть при дуже сильному освітленні;

в сучасних ЖК панелях передбачені роз'єми, що дозволяють об'єднати їх в мережу (т.н.відеостену);

можливість управляти дистанційно;

робляться тонкими і стильними, тому її легко вписати в будь-який інтер'єр;

монтаж зазвичай дуже простий;

виробляються в різних розмірах - можуть бути з діагоналлю екрана 32 дюйми, 40, 42, 55, 60, 75 дюймів і ін. - т.е.в можете підібрати і купити професійну інформаційний дисплей для будь-якого приміщення або простору.

Опис матриць LCD панелі. Можуть мати різний тип матриці, кожен з них має свої особливості. Наприклад, ви можете зустріти TFT LCD дисплеї, які в роботі використовують тонкоплівкові транзистори.

Такі матриці також називаються активними, вони відрізняються своєю швидкодією, екран LCD TFT відрізняється високим рівнем чіткості, контрастом картинки і хорошим кутом огляду. На нього легше дивитися, оскільки немає мерехтіння, як у інших екранів і очі не так втомлюються. Щоб не вдаватися в технічні подробиці - все виробники (такі як Samsung, Phillips, LG, Asus, HP, Lenovo і багато-багато інших) сучасних екранів телефонів, моніторів або телевізорів використовують технологію TFT.

Якщо ви хочете lcd панель купити, обов'язково приділіть свою увагу вибору виробника. Добре себе зарекомендували ЖК панелі LG, Samsung і Phillips. Залежно від діагоналі пристрої та деяких інших характеристик ціна може варіюватися. Дешевше будуть, звичайно, ті, у яких діагональ поменше.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

499999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!