За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель Samsung LH75QMNEBGC/CI

код товару: U0323206
Ціна за одиницю:
128283 грн
+7269 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 75"
Тип матриці New Edge
Роздільна здатність 3840 x 2160
Яскравість 500 кд/м2
Контрастність 6000:1
Інтерфейси DVI-D x 1 ,  HDMI x 2 ,  DisplayPort x 1 ,  RJ-45 x 1 ,  USB2.0 x 2 ,  RS-232 x 2 ,  Audio ,  Bluetooth ,  WiFi
VESA 400mm x 400mm
Вага 38,0 kg
Розміри (ШxВxГ) 1684.6 x 966.7 x 60.4 мм

Інші

Виробник Samsung
Модель LH75QMNEBGC/CI
Артикул LH75QMNEBGC/CI
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LCD панель Samsung LH75QMNEBGC / CI

Слухати. Думати. Відповідь. Новий стандарт визначення. Нова глибина деталей. Роздільна здатність ULTRA HD 4K в чотири рази більше, ніж у Full HD, забезпечуючи блискучу чіткість і яскраві деталі, які вражають навіть при огляді. Цей рівень деталізації добре підходить для сучасних домашніх розваг, спорту та ігор; отримані зображення будуть перевизначати ваші враження від перегляду.

Яскрава і яскрава картинка під будь-яким кутом. Наші новітні інновації Ultra HD вбудовані в унікальну панель IPS 4K, що означає, що ваші розваги можна переглядати під будь-яким кутом без спотворень. Більше потужності для обробки. Для підтримки вдосконаленої обробки зображень, необхідної для яскравих, чітких зображень 4K, в основі цього телевізора LG - 4 ядра обчислювальної потужності. Швидкий і потужний мозок, щоб переконатися, що у вас є краща картина.

Ultimate HDR 4K Picture. Ця передова технологія HDR може адаптуватися до різних форматів HDR і забезпечує сцену за допомогою мастерингу зображення сцени, зображення. Активний HDR краще HDR.

Багатоканальний введення інкапсулює звукового ефекту. Великий телевізор заслуговує відмінного звуку. Ця звукова технологія створює віртуальні мульти-, які створюють ефект ультра об'ємного звучання. Майстерно сучасний дизайн. Стильна рамка обгорнута навколо вашого телевізора. Вміла елегантна підмітальна підставка. Цей гладкий дизайн додає в реальність будь-який клас.

Samsung - всесвітньо відома марка корейської побутової техніки та аудіо- та відеоапаратури. Назва Samsung означає буквально "три зірки". Це спільна китайська і південно-корейська компанія. Коли компанія Samsung зароджувалася в 1969 році, вона виробляла побутову техніку, після приєднання до фірми корейської компанії Semiconductor Co почався масовий випуск під маркою фірми холодильників і пральних машин, а вже з 1983 року і персональних комп'ютерів.

Компанія рік за роком підкорювала нові вершини, отримуючи світове визнання і завойовуючи все більші частки ринку. У 1986 році компанія отримала приз "Краща компанія року", присуджений їй Корейської асоціацією менеджменту. У тому ж році під маркою Samsung був проведений десятимільйонна кольоровий телевізор, а в Канаді, Австралії з'явилися торгові представництва фірми Samsung. У Каліфорнії і Токіо (Японія) почали роботу науково-дослідні лабораторії корейської фірми.

До 1998 року всесвітньо відома корпорація стала одним з найбільших виробників і продавців ЖК моніторів, нею був запущений масовий випуск цифрових телевізорів. В даний час Samsung Electronics все знають як новатора в світі сучасних технологій, Samsung Electronics по праву входить у двадцятку найбільших брендів світового ринку. Продукція Samsung Electronics має 3 роки обов'язкової гарантії, споживач має право на безкоштовне сервісне обслуговування в авторизованих центрах сервісу всієї продукції, купленої у Samsung Electronics.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

128283 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!