За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель Prestigio MultiBoard 98" G-series (PMB721G980)

код товару: U0282906
Ціна за одиницю:
775000 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 98"
Роздільна здатність 3840 x 2160
Яскравість 500 кд/м2
Контрастність 1300:1
Інтерфейси RJ-45 x 2 ,  USB2.0 x 8 ,  VGA x 5 ,  USB type B x 1 ,  3.5 mm jack x 3 ,  mini DisplayPort ,  RS232 ,  HDMI x 5 ,  USB3.0 x 3
Вага 150 кг
Розміри (ШxВxГ) 2257 x 1335 x 120 мм

Інші

Виробник Prestigio
Модель MultiBoard 98" G-series
Артикул PMB721G980
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис


LCD панель PRESTIGIO MultiBoard 98 "G-series (PMB721G980)
Інтерактивний дисплей з MultiTouch-екраном, процесором Intel, ОС Windows 10 і Android, а також безліччю додатків - прекрасний інструмент для роботи, навчання і відпочинку.
Продукт орієнтований на використання як в корпоративному секторі, так і в сфері освіти. Ми постаралися оснастити Prestigio MultiBoard всім необхідним для того, щоб Ваші клієнти не витрачали час на пошук додаткового обладнання і гроші на інсталяції.

Рішення Prestigio для бізнесу вносить додатковий елемент інтерактивності в наради і конференції. Цей інструмент покликаний поліпшити комунікацію між сторонами, які беруть участь в проектах. Його використання підвищує ефективність спільної роботи і, в цілому, допомагає досягати вражаючих результатів продуктивності.

Конференції
Завдяки програмам Prestigio EasiNote, EasiMeeting і EasiShow, розроблені спеціально для проведення презентацій, користувач зможе писати на дошці, редагувати контент і відкривати мультимедійні файли. Це виразно залучить всіх учасників конференції в обговорення проекту і підвищить ефективність роботи.

Наради
Додатки EasiMeeting, EasiShow, EasiNote і EasiSign надають користувачеві величезну кількість корисних інструментів для створення ефектних презентацій і проведення результативних нарад.

Спільна робота
Технологія шеститочкові мультікасанія дозволяє всім членам команди брати участь в проекті одночасно.
Подання ідей. Продукт дозволяє обмінюватися файлами, писати, редагувати і коментувати тексти.
 
Можливість організовувати повноцінні відеоконференції в HD-якості з функцією загального екрану.
Телебачення. Використовуючи вбудований TV-тюнер (опція), Prestigio MultiBoard можна використовувати а якості звичайного телевізора.
 
Рішення для інтерактивних нарад з віддаленими учасниками
Оскільки інтерактивний дисплей Prestigio MultiBoard оснащений Wi-Fi модулем, інтерактивні наради з віддаленими співробітниками стали реальністю без складної структури і глобальних витрат. Використовуючи планшет Prestigio MultiPad в якості зовнішнього інтерфейсу, а також периферію (веб-камеру, мікрофон, клавіатуру, миша), клієнт отримає інструмент для постійного зв'язку з колегами.

Освіта
Рішення Prestigio для освіти надає навчальне середовище, що не вимагає використання паперу, що виключно сприяє залученню учнів і їх продуктивної взаємодії з учителями.

Малювання, лист, побудова графіків
Завдяки додатку EasiNote і функції розпізнавання рукописного введення, на інтерактивній дошці Prestigio MultiBoard можна писати і креслити стилусом і навіть пальцем.

створення уроків
Додаток Prestigio EasiShow допоможе викладачеві в створенні захоплюючих уроків із застосуванням анімації.

Інтерактивний клас
Встановивши зв'язок між інтерактивною дошкою Prestigio Multiboard і планшетами вчителя і учнів, навчальний заклад отримує унікальне середовище для ефективного навчання! Учитель повністю контролює вміст планшетів учнів, що зводить до мінімуму відволікаючі чинники і підвищує їх залученість в навчальний процес.
На вбудований в дисплей комп'ютер вже встановлено програмне забезпечення управління класом Classroom Management. У дисплеях буде встановлено ПО вчителя (Teacher), на планшетах Prestigio Visconte (планшети на Windows) ПО учня (Student).

Екран
Екран Prestigio MultiBoard виготовлений з міцного скла (до 7 одиниць твердості за шкалою Мооса) з антіотражающім покриттям, що забезпечує комфортне і безпечне використання. У сенсорному екрані Prestigio MultiBoard використана передова технологія інфрачервоного випромінювання, що підтримує шеститочкові мультікасаніе. Завдяки Full HD екрану Ваші клієнти зможуть насолоджуватися чіткими і детальними відео з можливістю підключення зовнішніх пристроїв через HDMI.

Програмне забезпечення
Набір попередньо встановлених додатків, розроблених спеціально для Prestigio MultiBoard, перетворює цей пристрій в неймовірно корисний бізнес-інструмент. Вони дуже прості у використанні і, в той же час, ефективні.
 
 - Prestigio EasiNote - робить процес навчання більш інтерактивним і, відповідно, більш ефективним. Завдяки EasiNote вам буде зручно писати на сенсорної дошці стилусом і навіть пальцем. Додаток розпізнає рукописний ввід і дозволяє редагувати текст. До ваших послуг настроюється панель з повним набором інструментів і безліч шаблонів, які можуть бути використані в навчальному процесі.

- Prestigio EasiMeeting - для яскравих презентацій та продуктивних нарад.
Програмне забезпечення, розроблене спеціально для зустрічей і конференцій, щоб домогтися максимального ефекту від презентацій та переговорів.

 Prestigio EasiShow - додаток Prestigio EasiShow дозволяє використовувати 7 типів анімації і технологію мультікасанія в презентаціях, щоб ваше спілкування і взаємодія з партнерами стало більш комфортним і продуктивним.

- Prestigio EasiSign - додаток для створення електронних підписів, оснащене функцією фотозйомки, розроблено спеціально для проведення ділових зустрічей. Можливість коментувати документи, підписувати їх і робити фотознімки під час наради.

- Prestigio EasiConnect - можливість управляти, редагувати, робити позначки, транслювати презентації тощо. З будь-якого пристрою на Android, iOS.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

775000 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!