За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Квадрокоптер Syma X5UW 320мм HD 720p WiFi камера красный (45193)

код товару: U0242710
Ціна за одиницю:
8186 грн
+282 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Характеристики

Основні характеристики

Дальність передачі сигналу пульта 70 м
Максимальний час польоту 7 хвилин
Камера з камерою
Автопілот без автопілота
Батарея пульта 4xAA
Робоча напруга пульта 6 V
Ємність батареї квадрокоптера 500 mAh
Напруга батареї квадрокоптера 3.7 В
Тип батареї квадрокоптера Li-Ion
Колір фюзеляжу червоний
Розміри 320 х 320 х 70 мм

Інші

Виробник Syma
Модель X5UW 320мм HD 720p WiFi камера красный
Артикул 45193
Гарантія, міс 1
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Квадрокоптер Syma X5UW – новий флагман популярного бренду в сегменті аматорських коптеров середнього розміру. Модель задає стандарти функціональності та дизайну на 2017 рік.

Особливості:
- Камера 2 Мп з можливістю зйомки з роздільною здатністю 720P і одночасним записом на карту пам'яті або в пам'ять смартфона
- Можливість трансляції відео з камери коптера на смартфон в режимі реального часу, а також управління моделлю зі смартфона
- Вбудований барометр з функцією утримання висоти
- Функції автоматичного зльоту і посадки
- Режим блокування курсу
- Повідомлення про низький заряд акумулятора
- Два режими витрат по газу
- Сальто 360

Квадрокоптер Syma X5UW притягує увагу з першого погляду. Модель виділяється в будь-якому ряду інших коптерів яскравим і незвичайним дизайном, ще раз підтверджуючи тезу, що навіть аматорські коптери стають все більше схожі на модні гаджети і все менше на іграшки на радіокеруванні.

Квадрокоптер отримав новий дизайн пульта дистанційного керування у стилі DJI. Такі ж пульти будуть у нових моделей Syma, очікуваних в 2017 році.

Головна фішка, що відрізняє квадрокоптер від попередників — оснащеність камерою 2 Мп роздільною здатністю 720p (1280×720) з одночасним записом на мікро SD карту на борту квадрокоптера, записом на смартфон користувача та трансляцією відео на смартфон користувача в режимі реального часу. Більшість аматорських моделей на сьогодні не можуть похвалитися камерою такої роздільної здатності, а при наявності WiFi камери стандартом є запис відео лише на смартфон.

Додаток Syma GO, необхідний для управління коптером, виводить на екран смартфона відео з камери Syma X5UW в режимі реального часу. Додаток також дозволяє керувати моделлю за допомогою віртуальних стіків, управляти нахилом смартфона в потрібну сторону (гравітаційний режим) або прокласти маршрут польоту на екрані смартфона.

Квадрокоптер оснащений системою утримання висоти з використанням вбудованого електронного барометра. Пілот може просто відпустити стіки управління, як в професійних моделях, і коптер буде автоматично утримувати висоту. Крім того, Syma X5UW має функції автоматичного зльоту і посадки за допомогою натискання на одну кнопку. Ці здібності моделі істотно спрощують управління для новачків.

Пілотові пропонуються також, ставшими стандартними для моделей, режими блокування курсу (напрям польоту визначається тільки щодо пілота, незалежно від того, куди спрямована голова коптера) і сальто 360 за допомогою натискання на одну кнопку.

Квадрокоптер має два режими витрат по газу – висока і низька швидкість на вибір пілота, в залежності від рівня його підготовки.

Квадрокоптер Syma X5UW оснащений акумулятором Li-Po 3.7 В 500 маг, в сучасній пластикової касеті для зручності установки і підключення. Більше ніяких дротів, які стирчать з моделі, з'єднання і роз'єднання коннекторів вручну. Користувачеві досить просто вставити і заклацнути касету в корпусі моделі.

Акумулятор забезпечує 7 хвилин польоту. Коптер має також додаткову функцію — повідомлення про низький рівень заряду акумулятора. При цьому блимають світлодіодні вогні на корпусі, а коптер знижується і не дає набрати висоти.

Ще одна корисна функція моделі — режим аварійного відключення двигунів. При зіткненні з перешкодами та/або фізичної перешкоди обертання лопастей, двигуни автоматично зупиняються, щоб уникнути подальшого руйнування моделі.

Квадрокоптер Syma X5UW має модульний дизайн, що дозволяє легко встановлювати або замінювати компоненти. Корпус і пульт дистанційного керування виготовлені з якісного та ергономічного пластику. Модель оснащена гнучкими нейлоновими лопатями, які не так просто зламати, і знімним захистом лопатей.

У комплекті поставки – квадрокоптер, ПДУ, тримач смартфона, запасний комплект лопатей, зарядний пристрій, кардрідер, викрутка, інструкція.

Необхідно докупити карту пам'яті micro SD, 4хАА батарейки для ПДУ.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8186 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!