За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Квадрокоптер DJI Phantom 4 Pro Obsidian Edition (CP.PT.00000015.01)

код товару: U0266654
Ціна за одиницю:
74851 грн
+859 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Точність роботи стабілізатора ±0.02°
Робочий діапазон кутів обертання -90° до +30°
Вага 1388 г
Максимальна швидкість набору висоти 6 м/с
Максимальна швидкість вертикального зниження 4 м/с
Максимальна швидкість 72 км/год
Максимальна висота польоту над рівнем моря 6000 м
Максимальний час польоту 30 хвилин
Діапазон робочих температур від 0° до 40° C
Супутникові системи позиціонування GPSГЛОНАСС
Точність позиціонування по вертикалі ±0.5 м (GPS Positioning) ,  ±0.1 м (Vision Positioning)
Точність позиціонування по горизонталі ±1.5 м (GPS Positioning) ,  ±0.3 м (Vision Positioning)
Розмір по діагоналі (без пропелерів) 350 мм
Контрольований діапазон підвісу від -90° до +30°
Стабілізація по трьох осях
Діапазон виявлення перешкод 0.7 м - 30 м
Умови функціонування дифузно-відбиваюча поверхня
Максимальна швидкість (система огляду) менше 50 км/год (2 м над землею)
Діапазон висот (система огляду) 0 - 10 м
Робочий діапазон (система огляду) 0 - 10 м
Умови функціонування (система огляду) поверхня з чітким малюнком і достатнім освітленням
Матриця 1” (CMOS)
Камера з камерою
Кількість ефективних пікселів 20 MР
Об'єктив FOV (кут огляду) 84 °, 8.8 мм / 24 мм (еквівалент формату - 35 мм), f / 2.8 - f / 11; авто фокус 1 m - ∞
Діапазон ISO 100-3200 (відео авто) ,  відео 100-6400 (ручний)
Швидкість механічного затвора 8 - 1/2000 с
Швидкість електронного затвора 1/2000 - 1/8000 с
Режими фотозйомки покадрова ,  серійна зйомка ,  брекетінг автоекспозиції ,  проміжок часу
Режими відеозапису 1920 x 1080p: 24/25/30/48/50/60
Максимальний бітрейт відео 100 Mbps
Підтримувані файлові системи FAT32 ,  exFAT
Фото JPEG ,  JPEG + DNG ,  DNG
Відео MP4 ,  MOV
Карти пам'яті Micro SD до 128 ГБ
Робочі температури камери 0° — 40° C
Ємність батареї квадрокоптера 5870 mAh
Напруга батареї квадрокоптера 15.2 В
Тип батареї квадрокоптера LiPo 4S
Енергія батареї квадрокоптера 89.2 Wh
Вага батареї квадрокоптера (нетто) 468 г
Робочі температури батареї квадрокоптера +5 - +40° C
Мобільний додаток DJI GO
Колір фюзеляжу чорний

Інші

Виробник DJI
Модель Phantom 4 Pro Obsidian Edition
Артикул CP.PT.00000015.01
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Phantom 4 Pro отримав поліпшену камеру з більш великою матрицею, здатною записувати відео в 4К зі швидкістю 60 кадрів/с, а також робити 14 фотографій в секунду в режимі серійної зйомки. Корпус Phantom 4 Pro, виконаний із сплавів титану і магнію, по вазі такий же, як і 4 Phantom. Літати стало ще безпечніше з системою FlightAutonomy, посиленою новими подвійними оптичними сенсорами, розташованими на задній частині літального апарату, і двома інфрачервоними датчиками. Тепер дрон здатний виявляти перешкоди у 5 напрямках і уникати зіткнень в 4.

Камера: матриця 1 дюйм, дозвіл 20 Мп
Камера дрона була істотно перероблена: вона отримала однодюймовую CMOS матрицю з роздільною здатністю до 20 мегапікселів. Об'єктив складається з восьми лінз, організованих у сім груп. Вперше в камері DJI подібного розміру використаний механічний затвор, що дозволяє знімати динамічні сцени без "ефекту желе". Камера знімає відео в 4K зі швидкістю 60 кадрів/с та максимальним бітрейтом, рівним 100 Мбіт/с, використовуючи кодек H. 264. Вибравши швидкість 30 кадрів/с, ви зможете використовувати кодек H. 265. Велика матриця в поєднанні з першокласної технологією обробки даних дає ще більше свободи на етапі редагування. Кожен компонент камери Phantom 4 Pro був поліпшений: більша матриця, більша роздільну здатність, нова система обробки зображень і т. д. Це, мабуть, краща камера з серії Phantom.

Матриця CMOS
Розмір матриці впливає на якість зображення в більшій мірі, ніж кількість пікселів, тому що більша матриця отримує більше інформації, у результаті збільшується динамічний діапазон, зменшується кількість шуму і камера отримує кращі результати в умовах слабкого освітлення. Phantom 4 Pro оснащений однодюймовою CMOS матрицею (у чотири рази більше матриці Phantom 4) з роздільною здатністю 20 мегапікселів. Сенсор складається з більш великих пікселів і володіє максимальним значенням світлочутливості, рівним 12800. Дані характеристики гарантують отримання барвистих зображень високою мірою деталізації, зберігають достатню кількість інформації для подальшої обробки.

Професійні 4К-відео
Покращений процесор обробки зображення дозволяє знімати відео, відповідне стандартам DCI, з роздільною здатністю 4K/60 (4096 x 2160) і швидкістю 100 Мбіт/с, завдяки чому камера може записувати відео з ефектом уповільненого руху. Крім того, Phantom 4 Pro підтримує відео кодек H. 265 (максимальна роздільна здатність 4096X2160/30 кадрів/с). Працюючи з однаковим швидкістю, H. 265 виконує в два рази більше завдань порівняно з H. 264, що позитивно позначається на візуальному якості. Відео, записане з використанням D-Log, має великий динамічний діапазон і запас інформації для редагування, що дозволяє витягнути картинку і досягти саме тієї передачі кольору і яскравості, яка вам потрібна.

Об'єктив з високою роздільною здатністю
Тільки якісні об'єктиви можуть робити барвисті і чіткі фотографії з високою роздільною здатністю. Камера Phantom 4 Pro оснащена ширококутним об'єктивом з діафрагмою, що працює в діапазоні значень F/2.8-11 і ЕФР, рівним 24 мм. Він складається з восьми лінз (включаючи дві афсерические), що утворюють сім груп. Об'єктив знижує кількість спотворень і хроматичних аберацій, що позитивно позначається на якості фотографій і відео. Вперше графік ЧКХ (частотно-контрастна характеристика) камери DJI опублікований для того, щоб користувачі могли ознайомитися з роботою об'єктива.

Виявлення перешкод у 5 напрямках
Система FlightAutonomy була розширена за рахунок набору стереокамер високої роздільної здатності, розміщеного в задній частині літального апарату (в доповнення до набору в передній частині), а також сенсорної системи, що використовує інфрачервоне випромінювання, компоненти якої розташовуються з боків дрона. Тепер дрон розпізнає перешкоди в п'яти напрямках і здатний уникати зіткнень в чотирьох. Це значно полегшує роботу оператора, дозволяючи знімати більш складні сцени.

Система з 6 камер
Три набори подвійних оптичних датчиків сформували навігаційну систему з шести камер. Дана система контролює швидкість польоту і розраховує дистанцію між літальним апаратом і об'єктом. Мережа оптичних сенсорів дозволяє Phantom 4 Pro літати точно по заданій траєкторії всередині приміщень, у місцях без сигналу супутників, а також літати під балконами і крізь дверні прорізи — все це з мінімальним контролем з боку пілота. У разі відмови датчиків на передній панелі і днище дрона, що малоймовірно, літальний апарат зависне на місці, покладаючись на сенсори, розташовані на задній панелі. Phantom 4 Pro здатний виявляти перешкоди на швидкості 50 км/ч навіть в складних умовах навколишнього середовища. При активації функції Narrow Sensing область зондування Phantom 4 Pro звужується таким чином, що він розпізнає більше інформації, що допомагає йому літати крізь вузькі проходи.

Що таке FlightAutonomy
FlightAutonomy є системою, що об'єднує автопілот з функціями машинного зору. Вона складається з десяти груп компонентів: семи камер (двох фронтальних, двох задніх і двох нижніх оптичних сенсорів і основної камери), інфрачервоних датчиків, модулів супутникової навігації (GPS, ГЛОНАСС), двох ультразвукових далекомірів на днище, дубльованих модулів ІНС і компасів і групи потужних обчислювальних ядер. Phantom 4 Pro "бачить" навколишній простір, знає висоту польоту і розташування найближчих перешкод, що дозволяє йому побудувати тривимірну карту простору і визначити своє місце розташування на цій карті. Інерціальна навігаційна система і компаси збирають інформацію про стан польоту, швидкості і напрямку літального апарату. У разі збою основних приладів їх змінюють запасні, і політ триває.

Система інфрачервоних датчиків
Phantom 4 Pro — перший літальний апарат DJI, оснащений системою інфрачервоних датчиків. Датчики, розташовані на боках дрона, вимірюють відстань між апаратом і перешкодами по технології тривимірного сканування навколишнього простору. В режимі для початківців (Beginner) і режимі штатива (Tripod) поле огляду цих датчиків складає 70° в горизонтальній площині і 20° у вертикальній, а відстань виявлення об'єктів дорівнює 7 метрів. Стандартні ультразвукові далекоміри, чий радіус дії становить лише 3-5 м, можуть збитися з-за вібрації пропелерів. Інфрачервоні датчики більш надійні, вони здатні сканувати велику площу поверхні і вимірювати відстань до перешкоди, а також виявляти найближчі перешкоди незважаючи на перешкоди.

Оновлена система передачі сигналу Lightbridge
Пульт Phantom 4 Pro оснащений блоком вдосконаленої системи передачі HD-відео Lightbridge, підтримує частоту 5.8 ГГц. Пілоти можуть вибирати між двома каналами зв'язку — 2.4 ГГц і 5.8 ГГц для обходу перешкод і усунення затримки сигналу, що виникає в зонах з перевантаженим каналом 2.4 ГГц. Зазвичай системи передачі відео, які працюють через Wi-Fi, використовують частоту 2.4 ГГц для зв'язку з пультом, що знаходиться на частоті 5.8 ГГц. Такий метод захищає від перешкод, які можуть виникнути, якщо обидва пристрої використовують один і той же канал. Якщо система передачі сигналу на пульт управління працюють на однаковій частоті, вони будуть заважати нормальному функціонуванню один одного, провокуючи затримку відео. Поліпшена система передачі HD-відео Lightbridge використовує механізм тимчасового мультиплексування, щоб передавати сигнали пульта і відеосигнали одночасно як подканалы в одному комунікаційному каналі. Перед зльотом Phantom 4 Pro проводить автоматичне сканування середовища і вибере смугу з наименьньшим кількістю перешкод для забезпечення кращої якості видеопередачи на відстані до 7 км

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

74851 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!