За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Kenwood KMX97

код товару: U0068951
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 500 Вт
Об'єм основної чаші 5 л
Об'єм чаші подрібнювача 1.3 л
Кількість швидкостей 6
Режими імпульсний режим
Насадки насадка для тіста ,  насадка для збивання ,  вінчик
Особливості відділення для зберігання кабелю ,  захист двигуна від перегріву ,  нековзні ніжки ,  захист від бризок ,  захисне блокування
Вага 8.6 кг

Інші

Виробник Kenwood
Модель KMX97
Артикул KMX97
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кухонний комбайн KENWOOD KMX97 своїм виглядом закликає до оптимізму і життєрадісності. Багатофункціональний прилад міцний і надійний, його корпус виготовлений з металу. Ви можете купити її і поселити у себе на кухні цього симпатичного помічника, який не просто добре виглядає, але і якісно виконує свою роботу.

Невисокій потужності двигуна 500 Вт буде цілком достатньо для виконання всіх завдань по приготуванню. І при цьому кухонна машина Kenwood KMX97 kMix дуже економічна, адже вона буде споживати набагато менше електроенергії, ніж прилади з високою потужністю. Чаша з полірованої нержавіючої сталі досить містка - обсяг становить 5 літрів. Пластикова кришка для чаші надійно захищає від розбризкування інгредієнтів під час роботи. Ємність обладнана великою і зручною ручкою.

Кухонна машина Kenwood KMX97 kMix має вісім швидкостей роботи, а так само можливість перемикання на імпульсний режим. Ручка перемикача виконана з металу і розташована в зручному і видимому місці на корпусі. Кухонна машина обладнана двома приводами, які сумісні з різними насадками. Роз'єм для насадок, які працюють за принципом планетарного руху, включає в себе пристрої, які змішують безпосередньо в чаші. Низькошвидкісний роз'єм призначений для насадок, робота яких вимагає мінімальної швидкості і високої потужності.

Для досягнення оптимальної безпеки кухонна машина автоматично зупиняється при відкритті кришки. Ви можете придбати окремо додаткові насадки за доступною ціною, тим самим зробивши вашу кухонну машину більш функціональною. Список таких насадок включає такі пристрої: м'ясорубка, терка-ломтерезка, прес для ягід, насадка для приготування макаронних виробів, насадка для розкочування тіста, насадка для нарізування різних видів макаронів. Всі насадки виконані з якісного металу. Насолоджуйтеся роботою професійної техніки, докладаючи при цьому мінімум власних зусиль.

Комплектація
К-образна насадка - це фірмова насадка для кухонних машин Kenwood, форма якої повторює знак компанії. Спеціальна конструкція насадки дозволяє досягати всіх ділянок чаші. З її допомогою можна створювати дивовижні торти, тісто для макаронів, картопляне пюре і багато іншого.

Віночок кулястої форми ідеально підійде для збивання до стану густої піни яєчних білків або вершків. А також для приготування мусу з вершків або масла. Насадка допоможе замісити рідке тісто для пампушок або млинців.

Гак для замісу густого тесту. Підходить як для приготування дріжджового тіста , так і твердого тіста для пельменів або макаронних виробів.

Швидко і ефективно збиває м'які інгредієнти і надає їм легкої структури. Має знімні гнучкі силіконові крила для легкого очищення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9042 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!