За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Kenwood KHH 300 White (KHH300White)

код товару: U0316136
Ціна за одиницю:
9901 грн
+421 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1000 Вт
Об'єм основної чаші 4.3 л
Об'єм чаші блендера відсутня
Кількість швидкостей 5
Режими імпульсний режим
Насадки прес для цитрусових ,  вінчик ,  K-насадка для збивання ,  крюк для тіста
Габарити 28 х 37 х 24.5 см
Вага 5.28 кг
Колір білий

Інші

Виробник Kenwood
Модель KHH 300 White
Артикул KHH300White
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кухонний комбайн KENWOOD KHH 300 White - це сучасна кухонна машина з великими можливостями, яка здатна стати хорошим помічником у вирішенні багатьох завдань в процесі приготування різноманітних страв.

У комплектації Kenwood KHH300WH MultiOne представлена ​​насадка прес для цитрусових, гак для замішування тіста, К-образна насадка, віночок, терка і шинкування. Крім цього, Ви зможете працювати з чашею, виготовленої з нержавіючої сталі, і регулювати швидкість.

Якісне виконання і добре продумані деталі роблять роботу з таким комбайном максімальнопростой і зручною, до того ж Kenwood KHH300WH невимогливий в обслуговуванні, так як допускає можливість мийки знімних деталей в посудомийній машині.

Просте управління. Завдяки своїй високій потужності (1000 Вт), модель впорається з будь-якими поставленими кулінарними завданнями. На бічній панелі пристрою розташований регулятор швидкісних режимів (5 швидкостей і імпульсний режим), за допомогою якого ви без праці виберете необхідну швидкість для приготування вашого кулінарного шедевра.

Металева чаша. Чаша, об'ємом 4.6 літра виготовлена ​​з нержавіючої сталі. У ній ви зможете замісити до 0.8 кг тіста або збити до 8 яєчних білків в пишну пінку! Кришка, що йде в комплект, запобігає розбризкування вмісту чаші, а спеціальний отвір в ній дозволить додавати продукти під час роботи пристрою. З KHH300WH, ви з кожним днем ​​зможете удосконалювати свої кулінарні навички!

К-образна насадка. Насадка з нержавіючої сталі виконана в формі фірмового знака компанії. Завдяки своїй особливій конструкції, вона може досягти всіх ділянок чаші. К-образна насадка прекрасно підходить для змішування продуктів. Ви з легкістю приготуєте смачні паштети, котлети, ковбаски і багато-багато іншого.

Вінчик. З цією насадкою ви зіб'є яєчний білок до стану густої піни. Планетарна траєкторія руху віночка передбачає ідеальне змішування інгредієнтів. Збивайте вершки, готуйте муси, замішують тісто для млинців без єдиного грудочки.

Крюк для тесту. Крюк для тесту відмінно підійде для приготування домашнього хліба, основи для піци, різних кондитерських виробів. З цією насадкою у вас завжди буде тісто ідеальної консистенції.

Фуд-процесор з трьома дисками. У комплекті з цією насадкою ви знайдете 3 диска для натирання і шинкування продуктів. Вона подарує вашій машині можливості кухонного комбайна. За допомогою фуд-процесора ви без проблем натрете сир, наріжете фрукти або нашінкуете овочі за кілька миттєвостей.

Цитрус-прес. Свіжовичавлений сік має корисні для нашого організму властивостями. Щоб пити його в домашніх умовах і в будь-який час, вам знадобитися ця насадка цитрус-прес. З її допомогою ви отримаєте максимум рідини без м'якоті! Починайте свій день зі стаканчика цитрусового фрешу!

Компанія Kasuga Radio Co., Ltd. народилася в місті Komagane (префектура Nagano). Перший час фірма випускала високочастотні трансформатори. І лише в 1986 році змінюється назва компанії на Kenwood Corporation.

Сьогодні вона має великий спектр діяльності: виробляє аудіоапаратури для дому та автомобіля, створює рації, мобільні телефони та аксесуари до них, засоби спеціального зв'язку, периферійні пристрої для комп'ютерної техніки. Компанії належать розробки і в інших галузях. Для завоювання довіри споживачів компанія має розгалужену мережу з реалізації товару і по його сервісному післяпродажного обслуговування.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9901 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!