За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Kenwood KMM020

код товару: U0063867
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1500 Вт
Об'єм основної чаші 6.7 л
Об'єм чаші блендера 1.6 л
Кількість швидкостей 8
Режими імпульсний режим
Функції міксерблендер
Насадки насадка для тіста ,  насадка для збивання
Особливості відділення для зберігання кабелю ,  насадки можна мити в посудомийній машині ,  захист від бризок ,  захисне блокування
Габарити 34.3 x 23.8 x 40.8 см
Вага 9.7 кг
Колір білий

Інші

Виробник Kenwood
Модель KMM020
Артикул KMM020
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кухонний комбайн KENWOOD BT KMM020 є втіленням надійності і міцності. Його корпус виготовлений з суцільнолитого алюмінію і здатний витримувати великі навантаження. Для чаші цієї моделі була використана нержавіюча сталь. Для моделі KENWOOD BT KMM020 характерна висока потужність в 1500 Вт , це говорить про її швидкодії і прекрасною продуктивності. Всі операції будуть виконано якісно в лічені хвилини. Велика чаша комбайна ємністю 6,7 л дозволяє за один цикл готувати великі порції тесту, ви зможете нагодувати випічкою свою велику сім'ю. У комбайні присутні відразу 3 гнізда для насадок, призначених для різних швидкостей роботи. Крім цього інтенсивність змішування інгредієнтів можна регулювати за допомогою електронного перемикача. Для продуктів , які складні в обробці , раціонально використовувати імпульсний режим.

Виробник доповнив комбайн блендером з чашею 1,6 л . З насадок в комплекті включені гаки для тіста , вінчик для збивання , гнучкий збивач , К -подібна насадка - в цілому повний перелік для любителів випічки. Насадки в процесі роботи здійснюють планетарний рух , що сприяє більш ретельному перемішуванню компонентів. Для зручної експлуатації комбайн доповнено захистом від бризок. Всі складові моделі придатні для миття в посудомийній машині. Відсік для шнура полегшить зберігання виробу. Кухонна машина дає більше можливостей в кулінарній творчості . Чаша об'ємом 6,7 л дозволяє збити до 16 яєчних білків або замісити 4,5 кг тіста. Кухонний комбайн KENWOOD BT KMM020 з ручною обробкою корпусу підкреслює надійність і традиційна якість Kenwood Chef і уособлює інноваційні рішення та сучасний дизайн. Кухонний комбайн KENWOOD BT KMM020 є втілення потужності , стилю і функциональности. Стільний і сучасний дизайн цього комбайна дозволяє говорити про те, що він чудово впишеться в будь-який інтер'єр, до того ж його колір «металік» є універсальним.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

123 грн

Ваше місто:

Пункт видачі: