За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Arita AFP-7755BW

код товару: U0352911
Ціна за одиницю:
1709 грн
+50 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 700 Вт
Об'єм основної чаші 1.5 л
Об'єм чаші блендера 1 л
Кількість швидкостей 2
Режими імпульсний режим
Функції змішуваннятістозамішувачшинковкаблендер ,  кавомолка ,  тертка
Насадки насадка для шинкування ,  терка ,  насадка для тіста ,  млин ,  насадка для нарізки ломтіками ,  ніж для подрібнення
Особливості захист двигуна від перегріву ,  нековзні ніжки
Габарити 38.6 х 21 х 21 см
Вага 3.2 кг
Колір білий

Інші

Виробник Arita
Модель AFP-7755BW
Артикул AFP-7755BW
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кухонний комбайн є одним з найнадійніших і багатофункціональних помічників кожної господині на кухні. ARITA AFP-7755 BW стаціонарно встановлюється на кухонному столі і, завдяки спеціальним ніжкам-присоскам, що не буде переміщатися під час роботи на великих швидкостях. Кухонний комбайн ARITA AFP-7755 BW напевно Вам сподобається своєю практичністю і компактністю.

Підготувати продукти - левова частка праць, щоб смачно накрити на стіл. У великій і гостинній родині не закінчуються нарізки салатів, заміси тіста, збивання кремів, закрутки на зиму і інші кулінарні операції. Але ці процеси можна полегшити і прискорити, якщо купити кухонний комбайн.

Су-шеф-універсал, без перебільшення, може робити ВСЕ. Ось список першорядних опцій кухонних комбайнів, які вміють робити ці розумні апарати: різати овочі, сир та інші продукти різною формою (кубиками, брусочками, продовгуватими скибочками як на картоплю-фрі, тонкими слайсами) для салатів, закусок, рагу, запіканок, перших страв , консервації; натирати продукти на салати, засмажкою, деруни, овочеві млинці, зрази, терті пироги; крутити фарш на котлети, тефтелі, биточки, домашні ковбаски, рулети, кебаби; робити паштети, суфле, пюре, муси; перемішувати і збивати смузі, дитяче харчування, молочні і будь-які інші коктейлі, супи; рубати зелень, горіхи, спеції, лід, шоколад, а якщо немає кавомолки, можна замахнутися і на кавові зерна; начиняти домашні ковбаски; віджимати сік із цитрусових, ягід, фруктів і овочів; замішувати дріжджове, пісочне, млинцеве тісто до ідеальної консистенції; розгортати тісто, нарізати пасту, збивати до піків білки на бісквіти і крему, а також вершки, робити майонез та інші соуси, можна вибрати кухонний комбайн з опцією підігріву, щоб відразу доводити страви до готовності.

Кухонним комбайном називають керований через комбінації кнопок механізм з робочою чашею і набором насадок, які виконують свої конкретні функції. Кухонний комбайн даний момент цей пристрій є незамінним предметом, адже полегшує роботу і прискорює процедуру приготування страв. Воно стане відмінним помічником і на професійній, і на аматорській кухні.

У сучасному світі полиці магазинів заповнені різними версіями, які наділені певними опціями і функціями, різною потужністю, насадками, швидкістю і навіть дизайном. Крім цього, в наборі пропонуються різні насадки, яких чим більше, тим більше роботи комбайн здатний виконати.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1709 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!