За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кронштейн до проектора SMS CL V650-900 A/S

код товару: U0071563
Ціна за одиницю:
2902 грн
+91 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Інші

Виробник SMS
Модель CL V650-900 A/S
Артикул CL V650-900 A/S
Гарантія, міс 60
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кронштейн SMS CL V650-900 A/S представляє собою невелику штангу з можливістю обертання, регулювання висоти і кута нахилу. У комплект, як правило, входить монтажний пристрій, що дозволяє провести силові і сигнальні дроти, а значить, установка проектора пройде в короткі терміни і не зіпсує зовнішнього вигляду приміщення. Кронштейн проектора краще закріпити в ході ремонтних робіт, щоб всі простягнуті до обладнання кабелі були акуратно заховані в конструкції стелі. Це особливо важливо, якщо ви плануєте замовити навісні або натяжні стельові конструкції. Якісне кріплення для проектора надає можливість розгорнути обладнання під будь-яким кутом, направивши проецируемое зображення на потрібну поверхню. Воно робить проектор стельовий універсальним пристроєм, здатним донести інформацію до найширшої аудиторії. Встановити стельове кріплення для проектора - не найскладніше завдання, і все-таки краще довірити її професіоналу.

Після того, як кріплення для проектора буде вмонтовано, сама установка мультимедійної техніки забере у вас не більше хвилини. Легке клацання - і обладнання вже щільно закріплено фіксаторами, а значить, ваш проектор стельовий завжди залишиться на своєму місці. Якщо ви шукаєте кріплення для проектора стельове, то гарантовано знайдете його в нашому інтернет-магазині. Щоб вибране вами кріплення на стелю не вибивався із загального оформлення аудиторії, ми пропонуємо моделі різних параметрів, кольорів і дизайну. Людина сприймає навколишній світ перш за все в образах і фарбах. Проектор стельовий забезпечить якісний перегляд відео, а надійне кріплення для проектора стане кращим помічником вашому обладнанню, оскільки створить йому ідеальні умови для роботи.

Перегляд кіно - відмінне проведення часу. Ви можете зібрати велику компанію і влаштувати кінотеатр у себе вдома. Або ж просто подивитися романтичну комедію зі своєю другою половинкою. Кріплення для проекторів призначені для більш комфортного перегляду. Вони служать для надійної фіксації пристрою. Також відмінно підходять для зберігання всіх необхідних кабелів і проводів. Для цього в деяких моделях передбачений окремий відсік. Що, в свою чергу, не зіпсує інтер'єр приміщення.

Є два види кріплень для проекторів. Один з них - це настінні конструкції, які зазвичай кріпляться до стіни. Цей спосіб застосовують у разі, якщо проектор неможливо встановити на стелю. Наприклад, ви недавно зробили ремонт і зробили натяжна стеля. А також це зазвичай проектори з коротким фокусом. Інші - стельові. Як вже зрозуміло з назви, такі конструкції встановлюються на стелю. Це найбільш популярний варіант. При установці проектора на таку конструкцію необхідно врахувати кілька параметрів. Такі, як вага проектора і висота приміщення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2902 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!