За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Офісне крісло Аклас Сінай PL TILT Чорне (36)

код товару: U0334075
Ціна за одиницю:
5127 грн
+125 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Максимальне навантаження, кг 120
Технічне оснащення режим гойдання ,  механізм тілт ,  регулювання підлокітників ,  наявність підлокітників ,  регулювання висоти посадки ,  регулювання жорсткості гойдання

Матеріали

Матеріал оббивки штучна шкіра
Сидіння м'яке
Матеріал каркаса пластик
Підлокітники м'які
Матеріал підлокітників пластик
Опори пластикові ролики

Фізичні характеристики

Высота min, см 115
Висота max, см 125
Ширина сидіння, см 53
Глибина сидіння, см 50
Висота спинки, см 75
Діаметр основи, см 70
Вага, кг 18
Колір каркаса чорний ,  сірий
Колір оббивки чорний

Інші

Виробник Аклас
Модель Сінай PL TILT Чорне
Артикул 36
Гарантія, міс 24
Штрихкод 2000000000497
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Крісло Сінай - приваблива зовні і дивно зручна, практична модель, підходить для інтенсивної експлуатації. За рахунок оригінального дизайну і гармонійного поєднання різних елементів стане чудовою прикрасою для вашого кабінету.

Чому варто купити. Сучасний дизайн даної моделі доповнено вдалим поєднанням ключових характеристик, якими обумовлена стабільна популярність цієї моделі у наших покупців. М'якість забезпечується за рахунок товстого шару поролону і плавних ліній прошивки сидіння і спинки, ергономічність - за рахунок продуманої до дрібниць конструкції, розробленої з урахуванням анатомічних особливостей будови тіла людини, а функціональність - за рахунок якісних матеріалів і механізмів.

Дизайн. Дизайн крісла простий і елегантний, він порадує покупця своїми плавними вигинами і чіткими лініями рельєфу. Оригінальна форма спинки має яскраво виражене поділ на подушки для грудної та поперекової зони спини, що формує не тільки красивий зовні малюнок, але і забезпечує тілу обволікаючу підтримку. Виступає трохи вперед підголовник і бічні валики подбають про правильну поставу і зручному положенні голови під час роботи. Така модель буде доречною і в кабінеті ТОП-менеджера, і в ІТ-відділі, і в домашньому робочому куточку.

Оббивка. Оббивка даного крісла виконана з екошкіри PU — це матеріал, який і зовні, і за своїми властивостями нагадує натуральну шкіру. Він приємний на дотик, володіє "дихаючими" властивостями, невибагливий у догляді, ну і до того ж має привабливу ціну, що також важливо. Еластичність такого матеріалу дозволяє сформувати гарний зовнішній рельєф крісла з допомогою декоративної прострочки однотонними декоративними нитками. Елегантний чорний колір - це незаперечна класика. Таке крісло виграшно буде виглядати в будь-якому інтер'єрі.

Механізм. Всі конструктивні деталі і механізми ідеально поєднуються один з одним. Механізм гойдання дасть можливість переривати роботу приємними сеансами розслаблення, не встаючи з улюбленого крісла, а газліфт допоможе встановити оптимальну для вашого зростання висоту сидіння. За допомогою декоративної ручки такий механізм легко налаштовується під вагу користувача, що дозволяє йому працювати виключно безпечно і правильно. Газліфт дозволить змінити висоту посадки відповідно вашому зростанню, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом.

Підлокітник. На широких пластикових підлокітниках встановлені, можна сміливо говорити, суперм'які накладки-вашим рукам буде забезпечена надійна і комфортна опора.

Хрестовина. Хрестовина виготовлена з міцного пластику, пофарбованого в колір металік. Структурні чорні пластикові накладки на променях хрестовини допомагають зручно розташувати ноги і захищають поверхню від подряпин і пошкоджень. Роликові опори забезпечать кріслу необхідну мобільність.

Особливість. Спинка крісла має правильний вигин у поперековій області, завдяки чому знімається навантаження з хребта, і ви будете продуктивно і комфортно працювати протягом усього робочого дня. Сидіння має невеликий ухил вглиб, щоб посадка була зручною, а круглений передній край захищає ноги від затікання і накопичення втоми від тривалого перебування в одному положенні. Крісло добротне, адже в його основі дерев'яний каркас, за рахунок чого крісло може витримувати великі навантаження.

Крісло Сінай - хіт продажів нашого магазину вже не один рік. Переконатися в його перевагах ви можете, відвідавши наш магазин і примірявши це гідне крісло на себе.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5127 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!