За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Контролер доступу Partizan PAM-E12.NET

код товару: U0325503
Ціна за одиницю:
3904 грн
+191 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість 1000TX портів 1xRJ45
Розміри 125х83х22
Додатково Wiegand26/Wiegand34

Інші

Виробник Partizan
Модель PAM-E12.NET
Артикул PAM-E12.NET
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Контролер доступу Partizan PAM-E12.NET - представник мережевих контролерів з вбудованим зчитувачем для організації системи контролю доступу та обліку робочого часу. Контролер PAM-E12.NET виступає в ролі одного з головного становить системи СКУД, так як контролює роботу, обробляє події і управляє різними виконавчими пристроями обмеження доступу.

Контролер СКД PAM-E12.NET на виході контролює стан реле і може бути використаний як для контролю стану замку, так і для інших цілей. Контролер даної моделі виконаний з міцного пластику в герметичному корпусі, що дозволяє установку його як всередині приміщень, так і зовні. Відмінною особливістю моделі мережевого контролера PAM-E12.NET, по відношенню до моделі PAM-E12.RS є реалізація моделі управління даними контролером за допомогою TCP / IP, а не RS-485. Це дозволяє управляти контролером і здійснювати облік робочого часу з будь-якої точки, де є вихід до мережі Інтернет.

Контролер доступу Partizan PAM-E12.NET виготовлений із застосуванням надійних електричних елементів, для забезпечення тривалої безперервної роботи. Контролер даної моделі забезпечує контроль над однією точкою проходу. Для повноцінної організації точки проходу крім контролера PAM-E12.NET як правило задіють електромагнітний або електромеханічний замок і кнопку виходу. Контролер СКУД PAM-E12.NET оснащений вбудованим зчитувачем карт EM-Marine, з робочою частотою 125 кГц.

Використання ідентифікаторів стандарту EM-Marine дозволяє значно скоротити бюджет побудови готової системи контролю доступу, в порівнянні з використанням традиційних контактних Touch Memory (iButton) ключів. Зчитування карт і брелків EM-Marine з використанням контролера PAM-E12.NET відбувається без прямого контакту на відстані до 10 сантиметрів. Контролер PAM-E12.NET містить вбудовану незалежну пам'ять, якої достатньо для зберігання інформації про ключі 30000 користувачів. Незалежна пам'ять здатна забезпечувати збереження всіх внесених дані, включаючи події, протягом 10 років з моменту припинення подачі живлення. Окреме додаткове 1 місце виділено для майстер-ключа, яким може виступати будь-яка EM-Marine карта або брелок.

Мережевий контролер PAM-E12.NET дозволяє організувати не тільки обмеження доступу для співробітників, але і успішно вести облік робочого часу за допомогою безкоштовного програмного забезпечення Partizan ACM. Також ці програми дозволяє проводити тонке налаштування роботи контролера даної моделі і вирішити завдання будь-якої складності по організації контролю доступу на одній точці проходу. ПО Partizan ACM підтримує управління безліччю контролерів СКУД, відеореєстраторами і камерами відеоспостереження торгової марки Partizan в одному інтерфейсі. Більш детально про всі можливості даного ПЗ можна прочитати нижче у вкладеній інструкції розділу додаткових матеріалів. Мережевий контролер СКУД Partizan PAM-E12.NET, в разі тимчасового перебою зв'язку з сервером на якому встановлено ПЗ Partizan ACM, зберігає всі необхідні дані про події у внутрішню пам'ять, і під час відновлення зв'язку синхронізує всі події з сервером.

На контролері PAM-E12.NET зберігаються до 60000 подій, які зареєстровані ним під час роботи. Підключення мережного контролера PAM-E12.NET до ПК здійснюється через інтерфейс TCP / IP. Для підключення контролера до комп'ютера на якому встановлено ПЗ Partizan ACM, досить підключити його кабелем кручений пари до входу RJ-45 комп'ютера, або здійснити дане підключення через маршрутизатор. Підключення задіє 2 пари кручений пари, що позначає мінімальні витрати на організацію підключення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3904 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!