За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Super Mario Покі з пустелі (71363)

код товару: U0454904
Ціна за одиницю:
969 грн
+31 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Super Mario
Вік 6+
Кількість деталей 180
Додатково фігурка в комплекті
Матеріал пластик
Габарити упаковки 26.2 х 14.1 х 6.1 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Super Mario Поки из пустыни дополнительный набор 1
Артикул 71363
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Почніть із пригод з Mario Starter Course, у якому бере участь LEGO Mario — він може реагувати різними способами, борючись із ворогами та збираючи монети. Змініть курс і об'єднаєтеся з наборами для розширення, щоб побудувати свій власний рівень і змагатися з друзями. Відкрийте для себе застосунок LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, чудові ігрові ідеї та поділитеся своїми приголомшливими творіннями!


Доповни свій Стартовий набір LEGO Super Mario цим повним пригод додатковим набором «Пустельний Покі», щоб зробити ігри цікавішими. Стрибай разом з LEGO Маріо на обертову платформу з молотом. Змусь цей великий молот обертатися, збиваючи одну секцію Покі за одною, і вдар по активаційному кубику, щоб отримати монети! Будь обережний: за рогом ховається кріт Монті! Діти зможуть додати в гру нове захопливе завдання, об'єднавши стартовий набір LEGO Super Mario і ресурсний набір «Пустельний Покі». Ресурсний набір для ударних боїв із Покі!


Шанувальники Маріо LEGO зможуть додати в гру нове захопливе завдання, об'єднавши стартовий набір LEGO Super Mario з додатковим набором «Пустельний Покі» (71363). Цей набір, який стане прекрасним подарунком для дітей, містить збірну модель пустельного ландшафту, обертовий молот, яким Маріо LEGO буде нищити свого схожого на кактус ворога Покі, а також фігурку крота Монті, перемігши якого, гравці отримають віртуальні монети.


Для цього унікального набору також є безплатний застосунок LEGO Super Mario. Застосунок містить круті інструменти масштабування та обертання, які допоможуть дітям скласти цей модуль, і матеріали для конструювання та ігор, що надихають, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями з друзями.


Перенесіть пригоди Маріо LEGO в реальний світ!


Набори LEGO Super Mario чудово підходять для самостійних ігор і змагань із друзями та допомагають оживити улюбленого персонажа всієї родини. Стартовий набір, ресурсні набори та набори підсилень дають змогу шанувальникам цієї популярної гри придумати власні рівні для нескінченних веселощів.


З набором «Пустельний Покі» (71363) діти зможуть додати до стартового набору «Пригоди разом із Маріо» LEGO Super Mario ще одне цікаве завдання і змагатися з друзями.


Набір містить платформу з обертовим молотом, яку Маріо LEGO (фігурка не входить до набору) буде використовувати, щоб нищити свого схожого на кактус ворога Покі, а також фігурку крота Монті, якого потрібно перемогти, щоб заробити монети.


Якщо помістити фігурку Маріо LEGO (не входить до комплекту) на платформу з обертовим молотом, заграє музика, а якщо стрибати по трьох активаційних кубиках, то Маріо LEGO буде демонструвати різні реакції для кожного з них.


Цей творчий набір LEGO, що містить 180 кубиків і деталей, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей віком від 6 років, які вже мають стартовий набір «Пригоди разом із Маріо », і надихне їх на створення власних унікальних рівнів.


Цей модуль розміром 12 см заввишки, 21 см завдовжки й 12 см завширшки можна перебудувати й об'єднати зі стартовим набором і різними ресурсними наборами LEGO Super Mario.


Для ігор із цим набором не потрібні батарейки: додайте його до стартового набору «Пригоди разом із Маріо», щоб придумати нові захопливі ігрові рівні. До набору також входить буклет зі зрозумілими інструкціями, завдяки яким діти зможуть упевнено скласти цю модель без допомоги дорослих.


Безплатний застосунок LEGO Super Mario містить інструкції зі складання та матеріали для натхнення, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android та iOS.


Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити легендарного персонажа та переносять його пригоди в реальний світ. Їх можна доповнювати та перебудовувати, щоб створювати безліч ігрових рівнів для самостійних ігор або змагань із сім'єю або друзями.


Щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, гравцям не потрібна суперсила зірочки! Усі набори, виготовлені LEGO з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, завдяки чому всі конструктори абсолютно безпечні й сумісні один з одним.


Кубики й деталі LEGO всіляко випробовують, щоб переконатися у відповідності всіх конструкторів LEGO найсуворішим міжнародним стандартам безпеки та якості.


Примітка. Фігурка Маріо LEGO не входить до набору. Щоб отримати її, потрібно придбати стартовий набір «Пригоди разом із Маріо» (71360).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

969 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!