За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Super Mario Погоня за скарбами Тоада (71368)

код товару: U0454902
Ціна за одиницю:
2029 грн
+50 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Super Mario
Вік 8+
Кількість деталей 464
Додатково фігурки в комплекті
Матеріал пластик
Габарити упаковки 54 х 28.2 х 5.9 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Super Mario Погоня за сокровищами Тоада дополнител
Артикул 71368
Гарантія, міс 0
Штрихкод 5702016618471
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Почніть із пригод з Mario Starter Course, у якому бере участь LEGO Mario — він може реагувати різними способами, борючись із ворогами та збираючи монети. Змініть курс і об'єднаєтеся з наборами для розширення, щоб побудувати свій власний рівень і змагатися з друзями. Відкрийте для себе застосунок LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, чудові ігрові ідеї та поділитеся своїми приголомшливими творіннями!


Додай цей приголомшливий додатковий набір до свого базового набору LEGO Super Mario і вирушай на пошуки скарбів! Допоможи Маріо LEGO (фігурка не входить до набору) перейти через рухомі й обертові платформи та пройти по мосту. Під час подорожі познайомся з Тоадом і Тоадеттою і переможи Чіп-Чіпу й Гумбу. Знайди в селі Тоада блоки з цифрами 1, 2 і 3 і стрибай по них у правильному порядку, щоб заробити додаткові монети!


Цей барвистий додатковий набір містить безліч захопливих завдань, десять активаційних кубиків і чотири фігурки персонажів, які можна додати до стартового набору LEGO Super Mario.


Чудовий додатковий набір із фігурками Тоада й Тоадетти. У додатковому наборі «Погоня за скарбами Тоада» LEGO Super Mario (71368) гравцям потрібно перемогти ворогів і виконати всі завдання в селі Тоад. Він містить фігурки кумедних Тоада і Тоадетти, дві фігурки Чіп-Чіпи й фігурку Гумби та стане класним подарунком для дітей, який вони зможуть об'єднати зі стартовим набором LEGO Super Mario (71360). Щоб дістатися до блоків 1, 2, 3 в будинках Тоада, дерева та скрині зі скарбами, гравцям потрібно «пройти» по мосту, а також рухомим і обертовим платформам.


Інтуїтивно зрозумілі інструкції Instructions PLUS й інструменти перегляду, доступні в безплатному застосунку LEGO Super Mario, набагато спрощують складання. У цьому застосунку ви також знайдете різні ідеї для творчого конструювання і веселих ігор та безпечну платформу для обміну ідеями з іншими фанатами.


Колекційні набори LEGO Super Mario чудово підходять для самостійних ігор і змагань із друзями та допомагають оживити улюбленого персонажа всієї родини. Стартовий набір, додаткові набори та набори підсилень надають безмежних можливостей для ігор і розвитку в дітей навичок виконання завдань.


Завдяки барвистому додаткового набору «Погоня за скарбами Тоада» (71368) діти зможуть додати до свого стартового набору «Пригоди разом із Маріо» LEGO Super Mario ще більше популярних персонажів, активаційних кубиків і веселих завдань.


Цей набір LEGO Super Mario містить будинки Тоада, дерево, скриню зі скарбами, платформи, що рухаються та обертаються, і десять активаційних кубиків, а також дві фігурки Чіп-Чіпи й фігурки Гумби, Тоада і Тоадетти для захопливих ігор.


Гравці допоможуть Маріо LEGO (фігурка не входить до набору) знайти кубики з цифрами 1, 2, 3 на дереві, за дверима одного з будинків Тоада і в скрині зі скарбами, щоб «стрибнути» на них у правильному порядку й отримати додаткові монети.


Цей набір LEGO, що містить 464 деталі, стане чудовим подарунком на день народження або інше свято для дітей віком від 8 років і надихне їх на створення власних унікальних ігрових рівнів, які вони зможуть додати до стартового набору «Пригоди разом із Маріо» (71360).


Цей модульний набір розміром трохи більш ніж 17,5 см заввишки, 24 см завдовжки й 20 см завширшки можна перебудовувати й об'єднувати зі стартовим набором і різними додатковими наборами.


Для ігор із цим набором не потрібні батарейки: додайте до нього фігурку Маріо LEGO зі стартового набору «Пригоди разом із Маріо», щоб придумати нові захопливі рівні.


Безплатний застосунок LEGO Super Mario містить цифрові інструкції зі складання, круті інструменти перегляду, ідеї для натхнення і творчих ігор і багато іншого. Відвідайте сайт, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android та iOS.


Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити улюбленого персонажа всієї родини та надають дітям і всім шанувальникам цієї популярної гри безмежні можливості для розширення, перебудови, персоналізації і створення унікальних завдань і ігрових рівнів.


Щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, не потрібна суперсила зірочки. Усі набори, виготовлені LEGO з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому конструктори безпечні й сумісні один з одним, а всі деталі легко з'єднувати й роз'єднувати.


Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики й деталі LEGO на удар, нагрівання, скручування, вигинання і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного творчого набору LEGO найсуворішим стандартам безпеки та якості.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2029 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!