За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Людина-павук: Засідка на веномозавра (76151)

код товару: U0453954
Ціна за одиницю:
4367 грн
+166 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Super Heroes
Вік 8+
Кількість деталей 640
Додатково фігурки в комплекті
Матеріал пластик
Габарити упаковки 48 х 28.2 х 6.1 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Super Heroes Человек-Паук: Засада на веномозавра 6
Артикул 76151
Гарантія, міс 0
Штрихкод 5702016619324
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Зображуючи улюблених персонажів із фільмів і коміксів, серія LEGO Super Heroes Marvel Comics наповнює ігровий простір вашої дитини різними героями, як-от Людина-павук та багато інших персонажів. Кожен ігровий набір стане справжньою перевіркою будівельних навичок дитини та її здатності виконувати інструкції, але розваги на цьому не закінчуються.

Усім цим персонажам потрібні голоси, й уява дитини допоможе створити для них історії та деталі гри незалежно від того, чим вони займаються — рятують світ або б'ються одне з одним. Серія LEGO Super Heroes Marvel Comics надихає для того, щоб вчитися, грати, створювати й будувати, так що кожен день може бути схожий на інші.

Чи зможеш ти допомогти Людині-павуку, Залізному павуку і Свін-Павуку перемогти Венома та захопити яйце Венома? Веном керує своїм могутнім Веномозавром. Один рух його потужних щелеп — і супергерої перетворяться на скелетів! Людина-Павук застрибує в кабіну свого мегабагі з приголомшливою зброєю й суперміцною підвіскою. Веном атакує товстою чорною павутиною. Чи вдасться нашому Павучку захопити яйце, чи він усе-таки потрапить у павутину Венома?

Подаруйте своїм маленьким супергероям можливість самим вирішувати, як закінчаться пригоди та захопливі ігри у світі фільмів Marvel, з цим приголомшливим набором серії Spider-Man. Граючись з набором «Людина-павук: засада для веномозавра» LEGO Marvel (76151), діти зможуть придумати нові пригоди у світі фільмів Marvel. Цей багатофункціональний набір надихає маленьких супергероїв на нескінченні рольові ігри та розігрування боїв між Людиною-павуком і Веномом.

Шанувальники Marvel зможуть відтворити епізоди улюблених фільмів і придумати власні дивовижні пригоди Людини-павука, Залізного Павука, Свін-павука і Венома, які борються за яйце Венома. Творчі ігри стануть ще цікавішими, коли діти помістять мініфігурку Венома всередину могутнього веномозавра з жахливими щелепами та шутерами, що стріляють чорною павутиною, а мініфігурку Людини-павука — всередину його мегабагі з приголомшливою зброєю й суперпідвіскою.

Набори серії LEGO Marvel Spider-Man містять у собі безліч колекційних транспортних засобів, роботів, будівель, мініфігурок, зброї й ґаджетів. Вони переносять дітей у всесвіт супергероїв, де вони зможуть розвивати ключові навички в процесі досліджень і захопливих ігор. Подаруйте маленьким шанувальникам фільмів Marvel дивовижні пригоди фільмів про супергероїв, колекційні мініфігурки, збірні моделі та нескінченні творчі ігри в наборі «Людина-павук: засада для веномозавра» LEGO Marvel (76151).

Діти зможуть відтворити свої улюблені епізоди фільмів Marvel і придумати власні пригоди з мініфігурками Людини-павука, Залізного Павука, Свін-павука і Венома, що б'ються за яйце Венома, всередині якого розміщений скелет-носій Венома.

Творчі ігри стануть ще цікавішими, коли діти помістять мініфігурку Венома всередину могутнього веномозавра з жахливими щелепами та шутерами, що стріляють чорною павутиною, а мініфігурку Людини-павука — всередину його багі з приголомшливою зброєю й суперпідвіскою.

Цей набір із серії Spider-Man захочуть отримати в подарунок на день народження не тільки шанувальники фільмів Marvel. Він викличе захват у будь-якої дитини віком від 8 років, яка любить гратися з цікавими конструкторами, присвяченими популярним темам.

Цей популярний набір, що містить у собі збірну фігурку веномозавра заввишки трохи більш ніж 18 см (7"), надихне дітей на відтворення легендарних пригод супергероїв і стане чудовою прикрасою будь-якої дитячої кімнати.

Для цього крутого конструктора не потрібні батарейки, тому діти зможуть конструювати моделі та придумувати нові пригоди коли завгодно та де завгодно.

Прості та зрозумілі інструкції допоможуть дітям швидко зібрати цю модель і отримати максимум задоволення від ігор із крутими транспортними засобами та кумедними функціями.

Набори серії LEGO Marvel Spider-Man переносять дітей у дивовижний світ фільмів Marvel! Ці популярні конструктори, які містять у собі колекційні моделі транспортних засобів, роботів, будівель, мініфігурок, зброю й ґаджетів, сприяють розвитку в дітей ключових навичок у процесі ігор.

Усі конструктори LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а всі кубики та деталі легко з'єднуються й роз'єднуються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики та деталі LEGO на удар, нагрівання, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найсуворішим міжнародним стандартам безпеки та якості. Подаруйте дітям дивовижні пригоди в стилі Marvel у цьому супергеройському наборі.

До набору входять мініфігурки Людини-павука, Залізного Павука, Свін-павука і Венома. Мініфігурку Венома можна помістити всередину веномозавра, а мініфігурку Людини-павука — у кабіну його крутого автомобіля.

Чудовий подарунок для маленьких супергероїв віком від 8 років, які люблять творчі ігри. Цей набір стане чудовою прикрасою будь-якої дитячої кімнати.

Батарейки не потрібні, а це означає, що діти зможуть насолоджуватися іграми з цим набором коли та де завгодно. Прості й зрозумілі інструкції допоможуть дітям самостійно зібрати цю модель, щоб відразу ж почати грати. Набори LEGO Marvel Spider-Man сприяють розвитку в дітей найважливіших навичок супергероїв!

Набори LEGO відповідають найсуворішим галузевим стандартам. Усі кубики та деталі LEGO відповідають найсуворішим міжнародним стандартам безпеки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4367 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!