За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Star Wars Мандалорець і малюк 295 дет. (75317)

код товару: U0454896
Ціна за одиницю:
779 грн
+28 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Star Wars
Вік 10+
Кількість деталей 295
Додатково високоякісний пластик, яскраві кольори та міцні блоки
Матеріал пластик
Габарити упаковки 19 х 14 х 7 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Star Wars Мандалорец и малыш 295 деталей
Артикул 75317
Гарантія, міс 0
Штрихкод 5702016899856
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Серія цих моделей LEGO Star Wars містить колекційні моделі для складання і прикрашання інтер'єру, а також конструктори, які допоможуть відтворити легендарні сцени із саги «Зоряні війни». Ми маємо ідеї для шанувальників різного віку.

Зберіть дивовижну версію двох найпопулярніших персонажів серіалу «Зоряні війни: Мандалорец» від LEGO BrickHeadz. Пристебніть бластерну гвинтівку до спини Мандалорця та вкладіть у руку цього мисливця за головами бластерний пістолет. Тепер він готовий до будь-яких боїв. Створіть технологічну колиску для Малюка та розгорніть його вуха, щоб передати настрій. До комплекту входять базові пластини для обох моделей, щоб ви могли продемонструвати нові експонати своєї колекції всім друзям.

Усім шанувальникам фільму «Зоряні війни: Мандалорец» і дітям, які цікавляться конструюванням, сподобається збирати та демонструвати друзям ці фігурки Мандалорця й Малюка із серії LEGO BrickHeadz.

Пробудити спогади про події серіалу «Зоряні війни: Мандалорец» із цими кумедними фігурками Мандалорця й Малюка із серії LEGO BrickHeadz (75317) для шанувальників творчого конструювання. Шанувальники фільму оцінять знайомі деталі, наприклад легендарну зброю Мандалорця — бластерну гвинтівку і бластерний пістолет. Малюк має літаючу коляску, яка «ширяє» на чотирьох прозорих кубиках. Змінюючи положення рухливих вушок фігурки, можна робити її сумною або веселою.

Ця збірна модель стане чудовим доповненням до колекції будь-якого шанувальника «Зоряних воєн». Її цікаво збирати самостійно або в компанії друзів. Для демонстрації кожної збірної фігурки до комплекту входить базова пластина.

Дизайнери LEGO Group відтворюють легендарні космічні кораблі, транспортні засоби, локації й персонажів із всесвіту «Зоряних воєн» з 1999 року. Серія LEGO Star Wars є на цей момент однією з найбільш популярних лінійок і пропонує великий асортимент подарунків на день народження та інші свята для дітей і дорослих будь-якого віку.

Фанати фільму «Зоряні війни: Мандалорець» і юні шанувальники конструювання із задоволенням зберуть фігурки Мандалорця й Малюка LEGO BrickHeadz (75317), які, завдяки продуманим деталям, стануть чудовою прикрасою інтер'єру.

Збірна фігурка Мандалорця LEGO не розлучається зі своєю легендарною зброєю: бластерною гвинтівкою, закріпленою на спині, і бластерним пістолетом у руці, які знайомі всім фанатам за серіалом «Зоряні війни: Мандалорець».

Діти будуть із задоволенням збирати фігурку Малюка з рухомими вушками, які чудово передають його настрій, і коляскою, що «ширяє» на прозорому елементі LEGO. Для демонстрації моделей до комплекту входять базові пластини.

Цей набір LEGO BrickHeadz Star Wars складається з 295 деталей. Він стане чудовим подарунком для шанувальників серіалу «Зоряні війни: Мандалорець» і юних конструкторів LEGO віком 10 років і старше.

Модель не передбачає використання батарейок. Збирати фігурки LEGO BrickHeadz двох персонажів серіалу «Зоряні війни: Мандалорець» захопливо й весело поодинці та в компанії друзів.

Хочете придбати цей набір для шанувальника «Зоряних воєн», який тільки ознайомлюється з конструкторами LEGO? Немає причин для занепокоєння! До набору входить ілюстрований буклет із покроковими інструкціями, тому діти зможуть самостійно зібрати цю модель з упевненістю, що має бути притаманна істинним джедаям.

Для того щоб з'єднувати або роз'єднувати кубики LEGO, не потрібно використовувати Силу! Ці елементи відповідають найсуворішим галузевим стандартам і тому абсолютно безпечні та легко з'єднуються й роз'єднуються.

Фахівці LEGO Group перевіряють усі кубики та деталі LEGO на удар, нагрівання, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору найсуворішим стандартам безпеки планети Земля (і будь-яких інших галактик!).

Висота фігурки Мандалорця й фігурки Малюка в колясці — 8 см. Вони не займуть багато місця, але стануть яскравою прикрасою для будь-якого інтер'єру.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

08 квітня 2023
imgimgimgimgimg

Цікавий набір.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
779 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!