За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Minecraft Небесна вежа 565 деталей (21173)

код товару: U0542524
Ціна за одиницю:
2959 грн
+91 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Minecraft
Вік 8+
Кількість деталей 565
Додатково 1 фігурка в комплекті
Матеріал пластик
Габарити упаковки 380 х 70 х 260 мм

Інші

Виробник LEGO
Модель Minecraft Небесная башня 565 деталей
Артикул 21173
Гарантія, міс 0
Штрихкод 5702016913910
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Беріть ракету-феєрверк, щоб на крилах злетіти в небо і побудувати ширяє будинок коваля! Зберіть вежу висотою до неба і літаючий острів з садом! Але стережіться: фантоми нападуть на вас, якщо ви заснете не в своєму ліжку (ви ж зібрали ліжко, правда?). Одягайте незерітовий шолом і беріть тризуб, щоб з ними битися, а потім перебудуйте набір, щоб почати нову пригоду!

Набір «Небесна вежа» LEGO Minecraft 21173 включає найрізноманітніші конструкції для збирання, які можна міняти нескінченним безліччю способів, надихаючи на пригоди Minecraft, які ніколи не закінчуються. У набір входить фігурка пілота з крилами за спиною, незерітовий шолом, ракета-феєрверк і тризуб, а також 2 літаючих фантома, руда кішка і безліч знайомих аксесуарів. Цей фантастично різноманітний ігровий набір спонукає дітей постійно змінювати свої творіння і досліджувати нові пригоди. Він у всьому схожий на відеогру, але з практичним і творчим складанням. Гравці в Minecraft і любителі творчої збірки у віці від 8 років будуть насолоджуватися нескінченним практичним винахідливим задоволенням з цим надихаючим на уяву набором.

  • Розміри моделі: більше 18 см у висоту, 15 см в ширину і 12 см в глибину. Набір можна перебудовувати, і він ідеально підходить для творчої гри, видовищною демонстрації і поєднання з іншими наборами LEGO Minecraft. Барвистий набір містить безліч реалістичних аксесуарів Minecraft, в тому числі верстак, ковадло, точильний камінь, ліхтарі душі, картопля, буряк і бочку з рибою.
  • Ігрові набори LEGO Minecraft дають гравцям в Minecraft новий спосіб насолоджуватися улюбленою грою. Її персонажі, сцени і функції втілюються в життя за допомогою творчого поєднання кубиків і деталей LEGO.
  • Все набори для складання LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найвибагливішим стандартам індустрії, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним, а деталі ідеально поєднуються і роз'єднуються. Всі елементи LEGO випробовують на падіння, нагрів, удари і скручування, щоб переконатися в їх повній відповідності високим міжнародним стандартам безпеки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2959 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!