За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Ideas Пірати із затоки Барракуди 2545 деталей (21322)

код товару: U0519049
Ціна за одиницю:
9602 грн
+296 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Ideas
Вік 16+
Кількість деталей 2545
Додатково 8 фігурок в комплекті
Матеріал пластик
Габарити упаковки 58.2 х 48 х 12.4 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Ideas Пираты из залива Барракуды 2545 деталей
Артикул 21322
Гарантія, міс 0
Штрихкод 5702016819601
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ааа, приятель! Через десятиліття після зникнення легендарного піратського корабля «Чорна баракуда» LEGO капітан Руда Борода та його команда були знайдені цілими і неушкодженими. Зазирніть всередину каюти капітана корабля, що розбився, побувайте на продуктовому складі, вантажній платформі, свинофермі, у тюремній камері та інших приміщеннях. Відшукайте захований скарб. Врятуйте легендарного капітана та його екіпаж. Для цього відновіть корабель і вирушайте у зворотне плавання.

  • Колекційний набір «Пірати Затоки баракуди» LEGO Ideas 21322 з вісьмома фігурками піратів підходить і для гри, і для прикрашання інтер'єру. Острів можна розділити навпіл і зібрати інакше, а ще на ньому приховані справжні піратські скарби!
  • До набору входить вісім мініатюрних фігурок, зокрема Капітан Руда Борода, пані Якір, близнюки Порт і Правий борт і Робін-мародер. А ще гру можна зробити веселішою за допомогою фігурок акули, свині, двох папуг, трьох крабів, двох жаб і двох скелетів.
  • Капітанська каюта, кухня, таверна, спальня, тюремна камера й інші приміщення заповнені цікавими деталями. Корабель також можна перетворити на подобу класичної моделі піратського корабля Капітана Рудої Бороди «Баракуда Черних морів», створеної LEGO 1989 року.
  • Цей набір із 2545 деталей стане чудовим подарунком для всіх, хто любить піратів і LEGO. Забудьте про щоденні турботи та стрес і пориньте в захопливу творчість.
  • Розмір цієї крутої моделі острова, біля якого розбився піратський корабель, становить 59 см заввишки, 64 см завширшки і 12 см завдовжки. Встановіть модель вдома або в офісі, і вона обов'язково справить враження.
  • Набір збирається тільки з деталей LEGO і не вимагає батарейок. Забудьте про повсякденні турботи і розслабтеся, збираючи цю чудову модель піратського корабля!
  • Набори LEGO Ideas розробляються на основі ідей, запропонованих і обраних нашими шанувальниками. Завдяки нескінченній різноманітності тем, кожен аматор LEGO може вибрати набір до душі та зануритися у світ творчості і гри. А ще нашими моделями можна прикрашати інтер'єр! У захваті залишаться і дорослі, і діти!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9602 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!