За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Minifigures Мініфігурки - СЕРІЯ 20 (71027)

код товару: U0469443
Ціна за одиницю:
250 грн
+10 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Minecraft
Вік 5+
Кількість деталей 8
Додатково може самостійно стояти
Матеріал пластик
Габарити упаковки 11.8 х 8.7 х 1.5 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Minifigures Минифигурки - СЕРИЯ 20
Артикул 71027
Гарантія, міс 0
Штрихкод 5702016619423
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Придумуй дивовижні історії та пригоди з колекційними Мініфігурками LEGO Minifigures двадцятої серії! На тебе чекають 16 нових колекційних персонажів, зокрема Морський рятувальник, Танцюрист брейк-дансу, Дівчинка в костюмі лами, Вікінг і багато інших. Кожна з цих майстерно виготовлених мініфігурок LEGO випускається з одним або декількома аксесуарами, а також колекційною брошурою. Який персонаж чекає на тебе в наступній пачці?

Надихніть дітей на нові творчі ігри за допомогою цих чудових мініфігурок LEGO Minifigures (71027): серія 20. Вони стануть чудовим подарунком для дітей і фанатів будь-якого віку, які люблять колекціонувати фігурки чоловічків. Гра почнеться, щойно ви відкриєте пачку!

Вгадай, хто всередині? Діти познайомляться з унікальними персонажами, про які вони нічого не чули раніше, і зможуть додати у свою колекцію LEGO Minifigure s або в інший набір LEGO 16 детально пропрацьованих унікальних мініфігурок.

Ці унікальні мініфігурки чудово підходять для самостійних ігор: діти зможуть придумати нові пригоди кожного персонажа, зробити їх учасниками пригод в інших наборах або додати у свою колекцію й показати друзям.

Ці унікальні колекційні персонажі сподобаються всім шанувальникам серії LEGO Minifigures. Детально пропрацьовані мініфігурки й аксесуари викличуть захоплення в будь-якої дитини і стануть чудовим подарунком для хлопчиків і дівчаток віком п'ять років і старших.

Маленькі та кумедні. У кожній пачці ви знайдете одну з 16 унікальних мініфігурок з одним аксесуаром або декількома, як-от іграшкова ракета або рятувальне обладнання, а також брошуру колекціонера. Компактні та готові до ігор.

Нескінченні веселощі, для яких потрібна лише дитяча уява! Неелектричні іграшки сприяють розвитку в дітей навичок самостійної гри та виконання завдань, а також допомагають їм відчути радість від створення чогось нового своїми руками.

Відкрийте пачку, щоб зібрати мініфігурки та почати гру. Прості та зрозумілі інструкції зроблять збирання веселим і захопливим й допоможуть дітям чудово провести час і відчути гордість від створення прикраси своїми руками.

Подаруйте малюкам мініфігурки LEGO Minifigures і познайомте їх із легендарними персонажами, яких вони зможуть показати друзям або зробити учасниками своїх ігор. Ці кумедні мінінабори надають можливості для творчих ігор і сприяють розвитку в дітей уяви та творчих здібностей.

Кубики LEGO відповідають найсуворішим галузевим стандартам якості. Всі деталі, вироблені LEGO від 1958 року, абсолютно безпечні, сумісні одна з одною, а також легко з'єднуються і роз'єднуються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики LEGO на удар, нагрівання, скручування, вигинання і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору найсуворішим міжнародним стандартам безпеки та якості.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

250 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!