За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комутатор мережевий D-Link DGS-3620-52T

код товару: U0002947
Ціна за одиницю:
204868 грн
+4338 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 9 999 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 9 999 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 9 999 місяців

Характеристики

Основні технічні характеристики

Кількість 1000TX портів 48x10/100/1000TX

Інші

Виробник D-Link
Модель DGS-3620-52T
Артикул DGS-3620-52T
Гарантія, міс 9 999
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

D-Link DGS-3620-52T - керований комутатор рівня 3 серії xStack з 48 портами 10/100/1000BASE-T + 4 портами SFP +



Комутатори нового покоління серії xStack DGS-3620 надають мереж великих підприємств і підприємств малого і середнього бізнесу (SMB) високу продуктивність, гнучкість, безпека, багаторівневе якість обслуговування (QoS) і можливість підключення резервного джерела живлення. Комутатори забезпечують високу щільність гігабітних портів для підключення робочих місць, оснащені портами SFP і 10 Gigabit SFP + і підтримують розширені функції програмного забезпечення. Комутатори можна використовувати в якості пристроїв рівня доступу підрозділів або в ядрі мережі для створення багаторівневої мережної структури з високошвидкісними магістралями і централізованим підключенням серверів. Провайдери послуг можуть також використовувати переваги комутаторів з високою щільністю портів SFP для формування ядра оптичної мережі (FTTB).



Комутатори серії D-Link DGS-3620-52T підтримують дві різні копії програмного забезпечення - Стандартну копію (SI) і Розширену копію (EI). Стандартна копія підтримує основні функції для побудови мереж масштабу кампуса або підприємства, включаючи комутацію, маршрутизацію, багатоадресну розсилку, розширені налаштування Quality of Service (QoS) і різні функції безпеки. Розширена копія програмного забезпечення підтримує OAM, BGP, динамічну маршрутизацію IPv6 і тунелювання, які застосовуються в мережах провайдерів послуг.



Вбудована підтримка технології Single IP Management дозволяє комутатору D-Link DGS-3620-52T стати частиною віртуального стека і створити багаторівневу мережеву структуру з високошвидкісними магістралями і централізованим підключенням серверів. У віртуальний стек об'єднуються пристрої, розташовані в будь-якій точці одного і того ж мережевого домену, і використовуються додаткові порти uplink 10-Gigabit для передачі внутрістекового трафіку на швидкості 20 Гбіт / с в режимі повного дуплексу. Це мінімізує вплив єдиної точки можливої відмови, дозволяє уникнути проблем, пов'язаних з довжиною кабелів і методом фізичного стекування, і виключає необхідність використання кабелів для стекування.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

204868 грн

Ваше місто:

Пункт видачі: