За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комутатор мережевий Cisco IE-1000-4P2S-LM

код товару: U0359914
Ціна за одиницю:
67501 грн
+2302 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні технічні характеристики

Форм-фактор в стійку
Кількість портів 6
Порти SFP ,  Fast Ethernet
Середовище передачі даних оптичний кабель ,  100BASE-TX: неекранована вита пара категорії 5 ,  10BASE-T: неекранована вита пара катерогій 3, 4, 5 ,  100BASE-TX / 1000Base-T: неекранована вита пара категорій 5
Можливість віддаленого управління керований
Кількість 100FX портів 4 x 10/100/Base-TX
Кількість 1000FX портів 2xCombo

Продуктивність

Комутаційна здатність н.д.
Розмір таблиці МАС-адрес 16000 адрес

Стандарти і протоколи

Автовизначення MDI/MDIX так
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.1ag (CFM) ,  IEEE 802.1x (справжність EAP) ,  802.1ab (Link Layer Discovery Protocol) ,  IEEE 802.3z (Оптоволоконний кабель) ,  IEEE 802.1s (Multiple STP) ,  IEEE 802.1w (Rapid STP) ,  IEEE 802.1Q (VLAN) ,  IEEE 802.1p (фільтрація IGMP) ,  IEEE 802.3x (повнодуплексний зв'язок) ,  IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбіт/с) ,  IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбіт/с) ,  IEEE 802.3ab 1000BASE-T (1000 Мбіт/с) ,  IEEE 802.1D (STP)

Характеристики програмного забезпечення

Управління RMON v2 ,  CLI ,  SSH ,  Telnet ,  RMON ,  SNMP v1/v2c/v3

Фізичні параметри

Корпус Металевий

Інші

Виробник Cisco
Модель IE-1000-4P2S-LM
Артикул IE-1000-4P2S-LM
Гарантія, міс 60
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Невеликі функціональні мережеві пристрої Cisco Industrial Ethernet 1000 використовуються в нафтохімічній, будівельній , харчовій, електроенергетичній, автомобільній галузі. Надають просте розгортання, відрізняються міцністю і стійкістю, підтримують галузеві протоколи. Можуть продуктивно працювати в суворих умовах, формувати загальні мережі.

Платформа на основі Cisco IOS гарантує покращений захист, спрощує централізоване управління, різко обмежує права неавторизованих користувачів. Виробляє маршрутизацію третього рівня: IPv4 і IPv6, протоколи промислової автоматизації для підтримки інтеграції з наявними пристроями. Включає повний набір функцій, пропонує збільшувати можливості підприємств за допомогою DNA DNA Center, формує масштабованість, спрощене адміністрування.

Комутатор, мережеві пристрої, вузли - поняття, знайомі більшості користувачів, але що саме вони означають, мало хто знає. У цій статті ми допоможемо вам розібратися з поняттям і принципом роботи цього пристрою, а також розповімо, ніж комутатор відрізняється від світча, маршрутизатора і концентратора.

Мережевий комутатор або світч (з англ. Switch - перемикач) - це пристрій, що виконує функцію "розумного" з'єднання декількох вузлів локальної мережі в межах одного сегмента. На відміну від концентратора, який поширює трафік від одного підключеного пристрою до всіх інших, комутатор передає дані лише безпосередньо адресату.

Комутатор працює на другому канальному рівні моделі OSI, і в загальному випадку може тільки об'єднувати вузли однієї мережі по їх MAC-адресами. Комутатори були розроблені з використанням мостових технологій і часто розглядаються як багатопортові мости. Для з'єднання декількох мереж на основі мережевого рівня служать маршрутизатори.

Принцип роботи комутатора. Свитч зберігає в незалежній пам'яті таблицю комутації, де містяться пари відповідностей MAC-адреси вузла порту комутатора. При першому запуску комутатора ця таблиця порожня, і утройство працює в режимі навчання. В цьому режимі надходять на якийсь порт дані передаються на всі інші порти комутатора. Потім свитч аналізує фрейми і, з'ясувавши MAC-адресу відправника, зберігає його в таблицю.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

67501 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!