За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комплект офісних меблів Barsky BU-01/BCel_chr-01

код товару: U0543381
Ціна за одиницю:
11657 грн
+262 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Вид робочі
Матеріал столу ЛДСП
Особливості столу 2 мобільні опори-модуля
Розміри стола 1400 х 750 х 700 мм
Вага столу 40 кг
Колір столу білий/дуб
Матеріал оббивки сітка
Розміри сидіння 53 х 53 см
Розміри спинки 62 х 53 см
Розмір крісла 106-116 х 66 х 65 см
Вага крісла 19 кг
Колір крісла чорний

Інші

Виробник Barsky
Модель BU-01/BCel_chr-01
Артикул BU-01/BCel_chr-01
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Універсальні столи для широкого використання в офісі і вдома.

  • Масивна стильна стільниця і два дизайнерських модуля з 12 поличками-секціями, службовцями опорами столу, підкреслюють грунтовність і при цьому створюють легкість конструкції - унікальне серед пропозицій на ринку сьогодні.
  • Модулі-опори можуть монтуватися до стільниці як мінімум в 5 варіантах, що дозволяє змінювати зовнішній вигляд залежно від місця використання столу вдома або в офісі і бажаного числа людей, що сидять за ним (у їдальні - до 6 чол., В офісі - цілком комфортно удвох).
  • Величезною перевагою столів колекції Barsky Universal є багатоваріантність використання, в залежності від бажання і фантазії власника: в офісі, в кабінеті, як місця для навчання або роботи вдома, і навіть кухні і їдальні.
  • Елемент європейської стилістики столу - 12 відкритих поличок-секцій в модулях, які з зручністю можуть використовуватися для зберігання офісного приладдя і предметів побутового призначення.
  • Причому ці модулі можуть бути замовлені як самостійний елемент і застосовуватися замість тумбочок, шаф і навісних полиць, а також використовуватися як конструктор для сегментації простору.
  • Особливо столи колекції Barsky Universal вигідні для компактних офісів, тому що дозволяють розміщувати за столом відразу 2-х співробітників.
  • Спеціальні повстяні "п'ятачки" під основою опор-модулів, дозволяють встановити стіл на будь-яке підлогове покриття, запобігають шум і захищають підлогу від пошкоджень при переміщенні.
  • Стільниця в дизайнерському виконанні з високоякісної ЛДСП товщиною 35 мм, з білою ламінуванням і двокольорового кромкою підійде практично для будь-якого колірного рішення інтер'єру. Модулі виконані в ЛДСП 16 мм кольору дуб Клондайк прекрасно поєднується за кольором зі стільницею і багатьма сучасними інтер'єрними рішеннями.

Крісло Barsky Corporative BCel_chr-01 Чорний (Чорний) - зручне комп'ютерне крісло нового покоління. Перевагами вироби є міцна спинка виконана в дизайнерському стилі із застосуванням міцної литої пластмаси, механізм гойдання з функцією антишок, регульовані підлокітники з поліуретановими м'якими накладками, регульований ергономічний підголовник ідеально налаштує крісло під будь-яке зростання. А модний дизайн в стилі хай-тек ідеально впишеться в сучасний офіс динамічно розвиваючої фірми.
Дизайн. Крісло втілило в собі риси сучасного дизайну. Ергономічна і компактність сітчаста спинка є головною прикрасою моделі. Вона надає кріслу елегантності. Підголівник повторює вигини спинки. Просторе сидіння має невеликий прогин по центру і скошений передній край.

Оббивка
. Оббивка даної моделі комбінована. Спинка і підголовник обтягнуті сіткою mesh, яка забезпечує ідеальну вентиляцію, не розтягується і не деформується в процесі експлуатації. Це кращий варіант для крісел за рахунок практичності і міцності. Для сидіння використовується стійка до зносу практична тканина. Велике і комфортне сидіння виготовлено із застосуванням двох типів поролону вторинного для того, щоб служило довговічне і первинного для комфортного і приємного сидіння.


Механізми
. Крісло обладнане синхромеханізмом, який дозволяє розслабитися і відпочити в перервах між роботою. Даний механізм дозволяє синхронно відхиляти спинку і сидіння в співвідношенні 2: 1 з фіксацією в 3-х положеннях, а також є можливість регулювати глибину сидіння.


Підлокітники
. Виріб оснащений Т-образними регульованими по висоті підлокітниками, які дозволять зручно підлаштувати ваші лікті для роботи за столом або відпочинку. Підлокітники з м'якими поліуретановими накладками надають дуже приємні і комфортні тактильні відчуття.


Хрестовина
. Хрестовина виготовлена ​​з блискучого металу, яка зможе без праці утримувати вагу до 120кг. База встановлена ​​на прогумовані ролики для швидкого і безшумного пересування крісла по кімнаті. Для міцності і надійності в хрестовині використовується армоване металеве кільце. Хрестовина і колесо сертифіковані за стандартами Bifma.


Особливості
. Вільна регулювання кута нахилу спинки, просте регулювання вгору і вниз, комфортне хитання з регулюванням жорсткості гойдання під вагу людини з ефектом антишок. Також до переваг даної моделі можна віднести регульований підголівник і регульовану по висоті поперекову підтримку, які створюють додатковий комфорт. Крісло Корпоратив ідеально впишеться в робочу обстановку будинку або офісу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

11657 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!