За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комплект офісних меблів Barsky BU-01/BB-04

код товару: U0543382
Ціна за одиницю:
14379 грн
+318 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Вид робочі
Матеріал столу ЛДСП
Особливості столу 2 мобільні опори-модуля
Розміри стола 1400 х 750 х 700 мм
Вага столу 40 кг
Колір столу білий/дуб
Матеріал оббивки сітка
Розміри сидіння 52 х 50 см
Розміри спинки 64 х 50 см
Розмір крісла 112-122 х 64 х 56 см
Вага крісла 18 кг
Колір крісла чорний

Інші

Виробник Barsky
Модель BU-01/BB-04
Артикул BU-01/BB-04
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Даний комплект меблів є відмінним рішенням для організації робочого процесу вдома і на роботі. Головна його особливість - легкість, практичність і універсальність. Сіткове комп'ютерне крісло без м'якого наповнювача дозволяє працювати комфортно і з анатомічної підтримкою у всіх відділах хребетного стовпа.

Робоча станція з поліпшеною і полегшеної ергономікою

Досить великий комп'ютерний стіл відмінно поєднується з полегшеним кріслом з сітки. Конструкція комп'ютерного крісла максимально проста і одночасно нестандартна. Чого тільки варта анатомічне сидіння з туго натягнутою сіткою, яка не прогинається під вагою користувача і дає надійну опору хребту. Залежно від ваги людини, крісло забезпечує потрібний ступінь підтримки, не просаживается і рівномірно розподіляє навантаження по всьому хребту.

Відсутність в кріслі наповнювача ППУ дозволяє уникнути під час експлуатації алергічних реакцій. Це пояснюється тим, що сітка на сидіння пропускає повітря, не затримує пил, не сприяє утворенню пилових кліщів. Навіть в жарку пору року користувач не відчуває дискомфорту, який може виникати при використанні крісел з екокожі, наприклад.

Найкраще комп'ютерне крісло для офісної роботи

Пружна сітка на комп'ютерному кріслі - це можливість використання меблів в будь-який час року без дискомфорту.

Рівномірна підтримка спини

За рахунок спеціальної конструкції спинки крісла, виріб забезпечує підтримку на всіх відділах спини, є яскраво виражена поперекова підтримка, опора для грудного відділу і фіксація шийного відділу і плечового суглоба під час відпочинку.

Варто відзначити, що спинка крісла має сегментированную конструкцію і різну ступінь підтримки в певних відділах хребетного стовпа.

Fully Mesh- особлива структура

Інноваційний крісло з новою технологією оббивки Fully Mesh. Унікальність цієї технології, полягає в повній відсутності будь-якого наповнювача і використанні сітки в ролі основний оббивки.

Виражена поперековий зона

Вбудовані компенсатори динамічно підлаштовуються під сидячої, забезпечуючи максимально приємну підтримку спини. Незалежно від того, як ви звикли сидіти, глибоко в кріслі, або в развалку, ви завжди будете відчувати приємну, що амортизує опору в області попереку.

Письмовий стіл для роботи за комп'ютером

Дерев'яний письмовий стіл з великою і широкою стільницею - оптимальне рішення для робочого простору. Тут можна розмістити і комп'ютер, і системник, і ноутбук, клавіатуру і всі необхідні канцтовари. Є можливість розмістити на стільниці додаткові перегородки та органайзери.

Імпровізуй!

Конструкція столу дозволяє використовувати його бічні підставки (ніжки) вертикально і горизонтально. Широкі ніжки з бічними поличками - оптимальне рішення для організації робочого простору і економія місця для розташування необхідних деталей, не використовуючи додаткові полички і стелажі.

Малюй і пиши

Стільниця оформлена у вигляді спеціального покриття з HPLпластіка. Таке покриття дозволяє використовувати поверхню як записну книжку, маркерну дошку для нагадувань. При цьому білий колір стільниці не змінюється, не тьмяніє і не накопичує кольорові пігменти маркера.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14379 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!