За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Lenovo Y710 Cube-15ISH (90FL004RUA)

код товару: U0223647
Ціна за одиницю:
73363 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип ПК Ігрові

Система зберігання

Оптичний привід без DVD

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 x HDMI1 x DVI1 x VGA5 х Audio

Корпус

Колір чорний

Інші

Виробник Lenovo
Модель Y710 Cube-15ISH
Артикул 90FL004RUA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Y710 Cube забезпечує необхідний рівень швидкості і продуктивності для ресурсомістких ігор і роботу в режимі багатозадачності. Крім того, він зручний в перенесенні, його можна розмістити у будь-якому куточку твого дому, зовсім як ігрову консоль. Насолоджуйтесь високим рівнем продуктивності, графікою високої якості, онлайн-іграми без затримок і швидкими засобами управління, де б тобі довелося грати. Y710 Cube підтримує найсучасніші ігри при високій частоті зміни кадрів дозволу 4K HD, він оснащений великим об'ємом оперативної пам'яті для перемикання між іграми і іншими додатками — але завдяки підтримці режиму консолі через встановлений адаптер Xbox Wireless Adapter для Windows ти, можливо, і не захочеш відриватися від гри.

Підтримка будь-яких ігор. Від «стрілялок» до динамічних гонок. Грай як професійний гравець, навіть під час потокової передачі відео в мережу. Завдяки підтримці відеокарт NVIDIA GTX 1080 версії Founders комп'ютер Y710 Cube забезпечує високу продуктивність графіки, що дозволяє насолоджуватися грою в приголомшливому дозвіл 4К.Впишеться в будь-який простір. Подобається грати самотньо у своїй кімнаті або ділитися враженнями, розташувавшись в загальній вітальні? З Y710 Cube ти зможеш грати де завгодно. Порівнянний за розміром з ігровою консоллю, цей комп'ютер легко переносити і отримувати максимум задоволення від гри!

Зручність перемикання між іграми і іншими додатками. Слухаєш улюблену музику, транслюеш відео самої свіжої гри онлайн або скачуємо фільми? Завдяки можливості роботи в умовах багатозадачності Y710 Cube впорається з будь-яким навантаженням. Оперативна пам'ять DDR4 об'ємом до 32 ГБ дозволяє відкривати кілька додатків і запускати улюблені ігри одночасно. Надвисока швидкодія накопичувача. Забудь про очікування, почни грати прямо зараз. Швидкість читання даних твердотільного накопичувача SATA SSD Y710 Cube в 4,6 рази вище, ніж у традиційного жорсткого диска, що дозволяє запустити ПК в лічені секунди і зменшити час завантаження в іграх.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

73363 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!