За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Lenovo EDGE E93z AiO (10B8005GRU)

код товару: U0064411
Ціна за одиницю:
25977 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Система зберігання

Оптичний привід DVD±RW

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 2 x HDMI1 x Нeadphone1 х Microphone

Програмне забезпечення

Додаткове ПЗ Послуга BRAIN Soft (оплачується додатково)

Корпус

Матеріал корпусу пластик
Колір чорний

Інші

Виробник Lenovo
Модель EDGE E93z AiO
Артикул 10B8005GRU
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Lenovo EDGE E93z AiO (10B8005GRU) - практичний моноблок , головним достоїнством якого можна вважати бездоганне співвідношення якості і можливостей з вартістю. Це дозволяє моделі користуватися широкою популярністю на вітчизняному ринку комп'ютерної техніки. Створіть комфорт на робочому місці - E93z займає на 70% менше простору, ніж стандартний настільний ПК у форм-факторі tower. E93z на 25% вже моноблоків попереднього покоління: товщина пристрою складає всього 48 мм. На сьогоднішній день це один з самих тонких моноблоків на ринку. E93z можна використовувати як екран високої роздільної здатності (1080p), підключаючи інші пристрої через HDMI-порт. Ви можете легко перемикатися між сигналами зовнішнього екрана комп'ютера за допомогою зручної гарячої кнопки на панелі пристрою. Крім цього, ви можете підключити додатковий дисплей через HDMI-вихід, забезпечивши зручність роботи в режимі багатозадачності.

Унікальні рішення Lenovo, реалізовані в програмі Intel Small Business Advantage, надають малому бізнесу широкі можливості для забезпечення безпеки і продуктивності, такі як засоби технічного обслуговування у позаробочий час, моніторинг програмного забезпечення, блокування USB, зниження споживання електроенергії, а також резервне копіювання і відновлення додатків. Центр рішень Lenovo Solution Center. Lenovo Solution Center - це зручна панель для моніторингу загального стану системи. Це апаратне діагностичне засіб забезпечує швидкий і зручний доступ до системи резервного копіювання і відновлення налаштувань антивірусного захисту і брандмауера, оновлень і програмного забезпечення, підключення до Інтернету, засобів технічного обслуговування і підтримки, а також іншим часто використовуваним інструментів управління.

Перед вами відкриваються широкі можливості проведення веб-конференцій. Програмно-апаратні засоби оптимізовані для застосування технології Voice-Over IP (VOIP). Використовуйте для проведення відеоконференцій устаткування і ПО, оптимізоване для застосування технології VoIP. Веб-камера з роздільною здатністю Full HD 1080р і цифровий двонаправлений мікрофон з функцією придушення шуму клавіатури забезпечують кристально чистий звук і чітке зображення. Веб-камера обладнана фізичним вимикачем, який надійно захистить вас від сторонніх очей.

Підключіть кілька активних дисплеїв для зручної роботи в режимі багатозадачності з допомогою утиліти View Management. Підтримка USB 3.0 SuperSpeed ПК дозволяє обмінюватися даними з іншими пристроями зі швидкістю, яка в десять разів перевищує швидкість інтерфейсів USB більш ранніх версій. Інтерфейси Wi-Fi Direct і Bluetooth забезпечують моментальне підключення аудіо - та відеопристроїв. Моноблоки ThinkCentre E93z відповідають вимогам стандарту ENERGY STAR, що гарантує економічне енергоспоживання. Крім того, технологія Lenovo Desktop Power Manager дає можливість знизити витрати за рахунок ефективного управління живленням.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

25977 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!