За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер HP HP 800ED AiO H5U26EA

код товару: U0064442
Ціна за одиницю:
42620 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Система зберігання

Оптичний привід DVD±RW

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 x DisplayPort1 x Нeadphone1 х Audio out1 х Microphone

Корпус

Колір чорний

Інші

Виробник HP
Модель HP 800ED AiO H5U26EA
Артикул HP 800ED AiO H5U26EA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

З комп'ютером HP HP 800ed AiO H5U26EA зберігайте порядок на робочому місці. Цей компактний багатофункціональний пристрій має декілька варіантів установки і зручно кріпиться на стіну.
Відкривайте файли і використайте додатки ще швидше завдяки твердотілому накопичувачу і опціям гібридного твердотілого накопичувача. Користуйтеся перевагами новітньої інформаційної технології, зупинивши свій вибір на процесорах четвертого покоління Intel® Core™.
Перетворіть вітальню на демонстраційний зал і навпаки, - звільните місце в далеких кімнатах. Завдяки тонкому стильному екрану з діагоналлю 23 дюйми цей багатофункціональний комп'ютер HP HP 800ed AiO H5U26EA справить враження у будь-якому місці.
Технологія Intel® Smart Response Technology (SRT), дискова кеш-пам'ять забезпечують рівний рівень продуктивності завдяки твердотілим жорстким дискам, дозволяючи підтримувати ту ж місткість зберігання даних, що і сучасні жорсткі диски великого типорозміру.
Користуйтеся усіма перевагами віртуальних конференцій. Супроводжуйте робочі процеси насиченим звучанням і якісним відео завдяки технології DTS Sound+ і веб-камері високої чіткості.
Продемонструйте користувачам інтуїтивну панель управління з додатковим 10-точковим сенсорним екраном, що використовує усі переваги ОС Windows 8. За допомогою датчиків обертання можна спостерігати за тим, що відбувається на екрані, начебто воно відображалося шляхом повороту екрану з горизонтального положення у вертикальне.
Збільшуйте швидкість роботи за допомогою USB- порту з можливістю швидкого заряду. Сила зарядного струму майже в 2,8 разу вище, що дозволяє сумісним пристроям заряджатися швидше в порівнянні із стандартними портами USB 3.0.
Забезпечте захист ваших даних. У конфігураціях RAID використовуються диски з двома системами зберігання, що дозволяє виконати автоматичне резервне копіювання для захисту важливих даних.
Персональні комп'ютери HP HP 800ed AiO H5U26EA пройшли ретельне тестування і відрізняються високим рівнем надійності. В ході тестування HP Total Test Process комп'ютери HP HP 800ed AiO H5U26EA витримують 115000 годин інтенсивної експлуатації, забезпечуючи безвідмовну роботу навіть в найтяжчих умовах.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

42620 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!