За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Dell Inspiron 3464 (O34I5810DGL-37W)

код товару: U0232404
Ціна за одиницю:
25246 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Система зберігання

Оптичний привід DVD±RW

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 x HDMI1 х Audio

Корпус

Колір білий

Інші

Виробник Dell
Модель Inspiron 3464
Артикул O34I5810DGL-37W
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Очевидні переваги. Inspiron 24 оснащений дисплеєм з діагоналлю 23,8 дюйма, широкими кутами огляду і роздільною здатністю Full HD, вбудованими динаміками і веб-камерою, а також відрізняється швидкодією комп'ютера і привабливим тонким корпусом. Це зручний настільний комп'ютер "все в одному", який стане відмінною покупкою для всієї родини.

Приковує погляди. Дивіться фільми, вчіться і грайте на великому дисплеї з роздільною здатністю Full HD з широкими кутами огляду. Виберіть опціональний сенсорний безрамковий екран для неймовірного зручності роботи.

Простота установки відразу після розпаковування. Відкидна підставка і конструкція, що передбачає використання одного кабелю, дозволяють швидко і легко розмістити комп'ютер в будь-якому приміщенні. Чорно-білий корпус комп'ютера Inspiron 24 з неймовірно тонкою панеллю і виконані в єдиному стилі з корпусом клавіатура і миша прекрасно доповнять будь-який інтер'єр.

Повне занурення в події на екрані. Оцініть абсолютно новий рівень фільмів та ігор завдяки новітнім процесорам Intel®. Потужний графічний адаптер, найвища продуктивність і приголомшлива якість зображення виводять мультимедійні можливості комп'ютера на новий рівень.

Містке сховище даних. Inspiron 24 з дисководом оптичних дисків і жорстким диском ємкістю до 1 Тбайта надасть достатньо місця для зберігання фільмів, фотографій, матеріалів і багато чого іншого.

Найширші можливості підключення. Реалізована в Inspiron 24 підтримка технології бездротового зв'язку 802.11 ac, характеризується найдовшою зоною покриття мережі і високою швидкістю передачі, дозволить вам спілкуватися з друзями та близькими або швидко завантажувати музику і фільми. Кілька портів USB 2.0 і 3.0, HDMI-вихід, багатоформатний пристрій зчитування карт пам'яті "4-в-1" і порт Ethernet забезпечують ефективне підключення інших пристроїв.

Відмінний звук. Вбудовані стереодинаміки з підтримкою технології Waves MaxxAudio® і широкоформатна веб-камера з роздільною здатністю HD забезпечують чудові відчуття при спілкуванні по Skype з близькими і друзями.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

25246 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!