За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Apple iMac A1418 (Z0PE000N4)

код товару: U0052470
Ціна за одиницю:
74388 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип ПК Ігрові

Система зберігання

Оптичний привід без DVD

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 х Audio

Корпус

Матеріал корпусу алюміній
Колір металік

Інші

Виробник Apple
Модель iMac A1418
Артикул Z0PE000N4
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Новий, ультратонкий і легкий Apple iMac A1418 21.5 " Z0PE000N4) з чотирьохядерним процесором, поліпшеною графікою і технологією Thunderbolt - це справжня революція в цифровому масштабі. IMac-це неймовірно елегантний і разом з тим потужний і надійний настільний комп'ютер. Унікальний комп'ютер «все в одному»: дисплей, процесор, графічна система, пристрій зберігання даних, оперативна пам'ять і багато іншого було вміщено в один простий і стильний корпус. Він відточений до межі можливого.
Apple iMac A1418 21.5 " оснащений самим передовим, приголомшливим дисплеєм, всередині якого - безліч новітніх і ефективних технологій. При цьому товщина корпусу по краю не перевищує 5 мм, тобто обсяг iMac став на 40 % менше, ніж у його попередників. Щоб досягти таких вражаючих результатів розробникам довелося застосувати всі свої технічні знання і підключити уяву. Дисплей iMac не потрібно закривати склом, тому що він сам - скло. Крім того при створенні нового iMac використовували передовий метод повного ламінування і усунули 2-міліметровий зазор між підсвічуванням і склом. На таких великих дисплеях цього ще ніхто не робив. Здавалося б, яке значення має ця пара міліметрів? Виявилося, що цього достатньо, щоб домогтися ефекту присутності: зображення немов сходить з екрану прямо в кімнату.
Завдяки повному ламінуванню світло перестає відбиватися від панелі світлодіодного підсвічування і від задньої поверхні захисного скла. Зменшується також відображення світла від передньої поверхні скла, але передача кольору залишається такою же ідеальною. У новій моделі Apple iMac виробник вирішив застосувати мето , який використовується для невеликих поверхонь, наприклад для об'єктивів камер або авіаційних шоломів. Це метод плазмового напилення: скло покривається настільки тонким і точним шаром діоксиду кремнію і пентоксіда ніобію, що його товщина обчислюється в атомах. Результат - зниження рівня відображення на 75 % і збереження точної передачі кольору.
Всі ці інновації нічого б не коштували, якби дисплей iMac не передавав чіткість кольору так точно і реалістично. Щоб цього домогтися виробник застосував процедуру калібрування кольору для кожного дисплея. У ході калібрування використовуються три найсучасніших спектрорадіометра: один перевіряє кольорову гаму, інший перевіряє білу точку, а третій контролює роботу перших двох.
Дисплей iMac A1418 21.5 " виглядає приголомшливо з будь-якого кута перегляду. Технологія площинного перемикання in-plane switching (IPS ) забезпечує чітке зображення і точну передачу кольору під будь-яким кутом. А підсвічування LED гарантує Вам миттєве включення і однакову яскравість з самого початку і до кінця.
У iMac немає більшості токсинів, в тому числі ртуті, миш'яку, бромованих вогнестійких добавок ( BFR ) і полівінілхлориду (ПВХ). Крім того, він створений з матеріалів, які придатні для вторинної переробки, таких як алюміній та скло.
У стандартну комплектацію iMac входить чотирьохядерний процесор Intel Core i5 4-го покоління на базі новітньої архітектури Haswell з тактовою частотою 2,9 ГГц. Операційна система OS X Mountain Lion розроблена спеціально для того, щоб витягти максимум з роботи кожного ядра і домогтися максимальної продуктивності. Технологія Turbo Boost 2.0 покликана автоматично збільшувати швидкість активних ядер, тому Ви можете бути впевнені: iMac забезпечить додатковий запас продуктивност , який зможе Вам знадобитися у використанні таких ресурсоємних додатків як, наприклад , Aperture або Final Cut Pro. Все це відбувається непомітно для вас. Ви помітите лише, що працювати і грати стало простіше і швидше.
Накопичувачі Fusion Drive тепер працюють до 50 % швидше. Ця унікальна інноваційна технологія поєднує високу ємність традиційних жорстких дисків з високою продуктивністю флеш-накопичувачів. iMac з накопичувачем Fusion Drive набагато ефективніше і швидше виконує завдання, такі як запуск системи, програм або імпортування фотографій.
Графіка iMac стала ще потужнішою. Графічні процесори NVIDIA GeForce 750 працюють швидше попереднього покоління, а відеопам'яті стало більше вдвічі. Це означає більше кадрів в секунду і більш плавну анімацію, що надає швидкий відгук при роботі з такими додатками, як 3D -ігри, фото-та відеоредакторами.
З трипотоковою технологією 802.11ac iMac A1418 21.5 " ставить рекорди за швидкістю Wi - Fi- з'єднання серед настільних комп'ютерів. При підключенні до базової станції 802.11ac, в тому числі до нової базової станції AirPort Extreme або AirPort Time Capsule, швидкість може досягати до 600 Мбіт /с , що значно швидше, ніж у попереднього покоління iMac.
Надшвидкісний багатоцільовий порт Thunderbolt забезпечує блискавичну передачу даних і неймовірні можливості розширення. Ви зможете підключати високопродуктивні периферійні пристрої, такі як зовнішні диски, камери, пристрої для запису аудіо та відео. Навіть монітори Mini DisplayPort, якщо Вам потрібні додаткові екрани. У новинці є два порти Thunderbolt, тому Ви зможете створити настільний комп'ютер для вирішення будь-яких завдань.
Вбудована камера FaceTime HD з роздільною здатністю 720p дозволяє домогтися такої чіткості зображення при відеодзвінках, що здається, ніби всі співрозмовники сидять в одній кімнаті. Дзвінки FaceTime можна робити з Вашого iMac на будь-який Mac, iPhone, iPad або iPod touch з підтримкою FaceTime.
У iMac передбачено два вбудованих мікрофона, спільна робота яких дозволяє системі сфокусуватися на Вашому голосі і відсіяти сторонні шуми. Завдяки цьому Ваша мова при диктовці буде розпізнаватися більш точно, а при відеодзвінках FaceTime співрозмовник буде чути Вас краще.
iMac не тільки працює краще, ніж попередні моделі , але ще і споживає менше енергії - до 50 % в режимі очікування з включеним дисплеєм. Спільна робота апаратного та програмного забезпечення організована таким чином , щоб економити ще більше.
На iMac за замовчуванням встановлений жорсткий диск 1 ТБ, але можна встановити і великий диск ємністю 3 ТБ . У комплект з iMac A1418 21.5 " також входить бездротова клавіатура Apple з нанесеними символами кирилиці і бездротова миша Apple Magic Mouse . Миша Magic Mouse , що входить в стандартну комплектацію iMac , підтримує прості жести, які можна виконувати прямо на її гладкій поверхні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

74388 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!