За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Apple A2439 24" iMac Retina 4.5K / Apple M1 with 7-core GPU, 256SSD, Blue (MJV93UA/A)

код товару: U0566859
55999 грн
Нова ціна:
44999 грн
+1202 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Дисплей

Діагональ екрану 24
Матриця IPS
Максимальна роздільна здатність 4480 x 2520
Тип поверхні антиблікова
Тип екрану звичайний
Кути огляду, градусів 178/178

Процесор

Серія процесора Apple M
Модель процесора M1
Кількість ядер 8 ядер
Частота процесора, ГГц 3.2

Відеокарта

Тип відеокарти вбудована
Виробник чіпу відеокарти Apple
Модель відеокарти M1

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті DDR4

Система зберігання

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 256 GB
Оптичний привід без DVD
Кардридер немає

Мультимедіа

Вбудований мікрофон немає
Вбудована веб-камера 1080p
Вбудовані динаміки немає

Комунікаційні можливості

Провідна мережа (LAN) 10/100/1000 Мбіт/с
Бездротовий зв'язок Wi-FiBluetooth

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 2 х Thunderbolt1 х Audio combo port1 x RJ45

Програмне забезпечення

Операційна система Mac OS Big Sur

Додатково

Пристрої введення в комплекті бездротова клавіатурабездротова миша
Можливість кріплення VESA немає

Корпус

Модель корпусу Apple iMac
Потужність блоку живлення 143 Вт
З підсвічуванням ні
Ширина, мм 547
Висота, мм 461
Глибина, мм 147
Вага, кг 4.5
Колір синій-сріблястий

Інші

Виробник Apple
Модель A2439 24" iMac Retina 4.5K / Apple M1 with 7-core
Артикул MJV93UA/A
Гарантія, міс 12
Штрихкод 194252440544
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Картина загалом і в деталях

На чудовому дисплеї Retina 24 дюйми з роздільною здатністю 4.5K все видно чітко, і ви зможете розглянути кожну деталь. Широкий колірний обхват P3 забезпечує реалістичне передання зображення за допомогою понад мільярда кольорів. Яскравість дисплея становить 500 кд/м², тому картинка виходить дуже насиченою. Водночас спеціальне покриття антивідблиску зменшує навантаження на очі, а технологія True Tone автоматично налаштовує колірну температуру відповідно до навколишнього освітлення, роблячи зображення ще природнішим. Світлини, презентації, фільми та серіали — на iMac все має чудовий вигляд.

Посміхніться, вас записує камера FaceTime HD 1080p

Це найкраща камера для Mac. Вона забезпечує вдвічі вищу роздільну здатність під час відеодзвінків. Збільшена матриця вловлює більше світла. Передовий процесор обробки сигналу зображення в чипі M1 істотно підвищує якість зображення. Тепер, обговорюючи робочі моменти або спілкуючись із друзями через відеозв'язок, ви можете бути впевнені, що маєте приголомшливий вигляд.

Мікрофони студійного рівня. Нумо говорити

І в розмові з друзями, і під час роботи з музичним треком, і під час запису подкасту — всюди знадобиться добрий мікрофон. З iMac звук точно буде чистим і кристально чітким. Система з трьох мікрофонів студійного рівня зменшує відлуння й спотворення звуку. Завдяки цьому ви спілкуєтеся так, ніби стоїте поруч зі співрозмовником і вам ніщо не заважає. Спрямовані мікрофони ігнорують фоновий шум. Тому співрозмовник чутиме ваш голос, а не те, що відбувається поруч із вами.

Система із шести динаміків. Звук навколо і близько

Акустична система iMac створює неймовірний звук, що заповнює собою весь простір. Дві пари низькочастотних динаміків із придушенням резонансу додають глибокі, насичені баси — без непотрібних вібрацій. І кожна пара доповнена ефективним випромінювачем високих частот. З такою системою й кіно, і музика зазвучать зовсім по-іншому.

Чип M1 і Big Sur. Висока потужність. Величезні можливості

Чип M1 — найпотужніший з усіх, що Apple коли-небудь створювала. А macOS Big Sur — найпрогресивніша операційна система для Mac. Разом вони виводять iMac на новий рівень продуктивності, ефективності та безпеки. iMac практично миттєво виходить із режиму сну, застосунки відкриваються майже моментально, й уся система працює швидко та злагоджено. Потужність центрального процесора до 85% більше, обробка графіки — до двох разів швидша проти iMac 21.5 дюйма. Тому ви можете набагато швидше компілювати код або редагувати фото в реальному часі в таких застосунках, як-от Xcode й Affinity Photo. Водночас iMac працює тихо та не перегрівається навіть за дуже високого навантаження. Це результат ідеальної взаємодії потужного устаткування програмного забезпечення й чипа M1.

Це iMac. Знайомтесь.
Новий яскравий iMac
Витончений дизайн і соковита колірна палітра стали візитною карткою оновленого iMac 24". Сім яскравих кольорів дозволяють зробити ідеальний вибір і перетворити робоче місце в квінтесенцію високого стилю.
Тонкий і потужний
Спеціально створений для Mac чіп М1 має настільки мініатюрні габарити, що без проблем поміщається в корпусі товщиною всього 11.5 мм. Чіп M1 - це система, що працює на базі архітектури об'єднаної пам'яті, яка відрізняється збільшеною пропускною здатністю і мінімальною затримкою при зверненні. Всі компоненти системи на чіпі можуть отримувати доступ до одних і тих же даних, не копіюючи їх в кілька пулів пам'яті, за рахунок чого швидкодія системи зростає до двох разів.
Дизайн, продуманий до дрібниць
Відмінно збалансована витончена підставка надає конструкції високу стійкість. Надшвидкі порти Thunderbolt лаконічно інтегровані в корпус. Адаптер живлення з магнітним кріпленням і плетеним кабелем оформлений в єдиній кольоровій гамі з iMac.
Приголомшлива картинка на дисплеї Retina
iMac 24"оснащений унікальним по контрастності, яскравості і передачі кольорів дисплеєм Retina. Роздільна здатність 4.5К дозволяє роздивитися навіть найдрібніші деталі у всіх подробицях, розширене колірне охоплення Р3 повністю передає всю глибину чорного і яскравість світлих відтінків. Технологія True Tone автоматично налаштовує баланс білого в залежності від освітлення, щоб зображення на дисплеї завжди було максимально чітким і реалістичним. Спеціальне антиблікове покриття захищає зір від надмірного напруження і втоми.
Ваша посмішка не залишиться без уваги
Краща камера для Mac FaceTime HD 1080p зі збільшеною матрицею захоплює більше світла для отримання оптимальної яскравості картинки. Процесор обробки сигналу в чіпі М1 підвищує чіткість і контрастність. Передові алгоритми зниження шуму і тональна компресія коригують самі темні і світлі ділянки, забезпечуючи високу деталізацію зображення. Збільшена в два рази роздільна здатність гарантує, що в чаті ви будете виглядати так само природно, як при живому спілкуванні.
Говоріть, вас відмінно чутно
Система з трьох спрямованих мікрофонів студійного рівня з шумозаглушенням чітко і чисто транслює ваш голос, зводить до мінімальних значень затримки і спотворення. Співрозмовник чує не просто ваш голос, а інтонацію і настрій так, якщо б перебував з вами в одній кімнаті.
Звук, що збиває з ніг
Акустична система iMac, що складається з шести динаміків з випромінювачем високих частот, відтворює потужний чистий звук, що оточує вас з усіх боків. Дві пари низькочастотних динаміків додають басам глибину і прибирають вібрацію. Підтримка просторового аудіо при перегляді контенту в форматі Dolby Atmos створює повне відчуття присутності в кінотеатрі, яке посилюється завдяки роздільній здатності 4.5К на дисплеї Retina.
Ваші можливості безмежні
macOS Big Sur дає можливість відкривати сотні сторінок, редагувати фотографії, компілювати код і працювати в професійних додатках. Не знайшли потрібного додатка? Скачайте його без проблем з Mac App Store.
Периферія в єдиному стилі
Клавіатура Magic Keyboard з Touch ID представлена ​​в основному кольорі iMac. Окремі клавіші Spotlight, Диктування, Емодзі і функці «Не турбувати» роблять роботу і спілкування ще простіше. Технологія Touch ID дозволяє швидко розблокувати iMac, ідентифікуватися в додатку або оплатити покупку в Apple Pay, доторкнувшись до датчика.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

44999 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі: