За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Apple A1481 Mac Pro (ME253UA/A)

код товару: U0090455
Ціна за одиницю:
93745 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Система зберігання

Оптичний привід без DVD

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 x HDMI

Корпус

Колір чорний

Інші

Виробник Apple
Модель A1481 Mac Pro
Артикул ME253UA/A
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Два графічних процесора AMD FirePro рівня робочих станцій і новітній процесор Xeon E5 в комп'ютері Apple A1481 Mac Pro (ME253UA / A) забезпечують роботу в дозволі 4K з точністю до пікселя і без найменших затримок - у вас з'являється унікальна можливість запускати 8 паралельних потоків відео 4K в Final Cut Pro X або безліч потоків HD-відео. Більш того, ви можете підключати до трьох моніторів 4K і обробляти кілька рівнів складних ефектів в реальному часі. Таких можливостей роботи з відео ви ще не бачили. Шість портів Thunderbolt 2 надають неймовірні можливості розширення з пропускною здатністю до 20 Гбіт / с. І ви більше не обмежені кількістю роз'ємів PCI Express.

Підключіться до своєї системи SAN або швидкому локальному сховищу RAID. А потім додайте введення і виведення відео, широкомовні монітори, наявні у вас карти PCI Express та будь-які інші пристрої, необхідні вам у роботі. Через вихід HDMI можна навіть підключити телевізор 4K і використовувати його як зовнішній монітор для Final Cut Pro X. Ще одна перевага Thunderbolt: ви можете легко перемикати високопродуктивні периферійні пристрої з одного Mac на інший відповідно зі своїми завданнями. І обидва покоління технології Thunderbolt сумісні з новим Mac Pro. Флеш-накопичувач PCIe дозволяє імпортувати величезні зображення до чотирьох разів швидше, ніж на Mac Pro попереднього покоління. Потужний процесор Intel Xeon E5 і графічний процесор AMD FirePro забезпечують миттєве редагування, застосування фільтрів і ефектів. Надшвидкісний багатоядерний процесор з пропускною здатністю пам'яті до 60 ГБ / с забезпечує швидку роботу і багатозадачність.

Флеш-накопичувач дозволяє копіювати, відкривати, зберігати файли і працювати з найбільшими форматами зображень і документів легко і швидко. А вбудовані технології - Gigabit Ethernet або бездротовий зв'язок 802.11 ac - в поєднанні з протоколами обміну файлами в OS X Mavericks дозволяють просто і швидко підключитися до робочої групи. OpenCL забезпечує паралельний доступ до передових графічних процесорів і багатоядерним центральним процесорам для прискореного виконання ресурсоємних завдань на вашому Apple A1481 Mac Pro (ME253UA / A) . Використовуйте OpenCL для розширення можливостей аналізу даних і розрахунків, обробки фотографій і медіафайлів за самими передовими технологіями і отримання реальної фізичної моделі в симуляторах. Можливість підключення до трьох моніторів з роздільною здатністю 4K дозволяє візуально представити ваші дані. У вашому розпорядженні близько 25 мільйонів пікселів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

93745 грн

Ваше місто:

Пункт видачі: