За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Apple A1419 iMac (Z0PG00MB9)

код товару: U0079560
Ціна за одиницю:
105955 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Система зберігання

Оптичний привід без DVD

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 x Нeadphone

Корпус

Колір сірий

Інші

Виробник Apple
Модель A1419 iMac
Артикул Z0PG00MB9
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Комп'ютер Apple A1419 iMac (Z0PG00MB9)

Сідайте за iMac і приготуйтеся до неймовірних відчуттів - його приголомшливий великий екран змусить вас повністю забути про навколишній світ. І щоб подарувати вам такі сильні враження, ми переосмислили кожну концепцію, переробили кожну деталь і вдосконалили iMac всіма можливими і неможливими способами.

Самий перший iMac справив своєю появою справжню революцію. Унікальний комп'ютер «все в одному»: дисплей, процесор, графічна система, пристрій зберігання даних, оперативна пам'ять і багато іншого виявилися укладених в один простий і стильний корпус. З тих пір ми не переставали його вдосконалювати і підняли планку ще вище. iMac оснащений найновітнішим, приголомшливим дисплеєм з усіх, що ми коли-небудь створювали. А всередині корпусу - безліч нових і ефективних технологій. При цьому товщина корпусу по краю не перевищує 5 мм, тобто обсяг iMac став на 40% менше, ніж у його попередників. Щоб досягти таких приголомшливих результатів, нам довелося застосувати всі свої технічні знання і підключити уяву. Ми зробили чимало відкриттів, розробили нові методи виробництва і придумали, як оснастити комп'ютер новими функціями з урахуванням його меншого розміру.

Дисплей iMac не потрібно закривати склом, тому що він сам - скло. Система світлодіодного підсвічування стала на 5 мм тонше. Крім того, ми використовували передовий метод повного ламінування і усунули 2-міліметровий зазор між підсвічуванням і склом. На таких великих дисплеях цього ще ніхто не робив. Здавалося б, яке значення має пара міліметрів? Але з'ясувалося, що цього достатньо, щоб досягти ефекту присутності: зображення ніби сходить з екрану прямо в кімнату.

Повне ламінування дало і інший позитивний ефект: завдяки йому світ перестає відбиватися від панелі світлодіодного підсвічування і від задньої поверхні захисного скла. Нам також вдалося зменшити відображення світла від передньої поверхні скла, і при цьому не знизити якість передачі кольору. Ми не стали користуватися звичайним способом нанесення покриття, яке зменшує рівень відображення. Замість цього ми вирішили застосувати метод, який використовується для невеликих поверхонь, наприклад для об'єктивів камер або авіаційних шоломів. Це метод плазмового напилення: скло покривається настільки тонким і точним шаром діоксиду кремнію і пентоксида ніобію, що його товщина обчислюється в атомах. Результат - зниження рівня відбиття на 75% і збереження точної передачі кольору.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

105955 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!