За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Apple A1418 iMac (MF883UA/A)

код товару: U0090474
Ціна за одиницю:
43152 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Система зберігання

Оптичний привід без DVD

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 х Audio

Програмне забезпечення

Додаткове ПЗ Послуга BRAIN Soft (оплачується додатково)

Корпус

Матеріал корпусу алюміній
Колір чорно-сріблястий

Інші

Виробник Apple
Модель A1418 iMac
Артикул MF883UA/A
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Комп'ютер Apple A1418 iMac (MF883UA / A) - ніщо не буде вас відволікати, адже конструкція нового дисплея дозволила знизити рівень відображення і відблисків на 75%. А підсвічування тепер встановлена біля самої кромки екрану, так що здається, що зображення виходить за рамки дисплея. Чудовий дисплей iMac виглядає приголомшливо з будь-якого кута перегляду. Технологія площинного перемикання in-plane switching (IPS) забезпечує чітке зображення і точну передачу кольору під будь-яким кутом. А підсвічування LED гарантує миттєве включення і однакову яскравість з самого початку і до кінця. Так що ви в будь-яку хвилину можете продемонструвати рідним слайд-шоу своїх фотографій з поїздки.

Оснащений процесорами Intel Core третього покоління, новий iMac за швидкістю роботи перевершує всі аналоги. На кожну модель серії за замовчуванням встановлюється чотирьохядерний процесор Intel Core i5 з тактовою частотою від 2,7 ГГц до 3,2 ГГц. Встановлено нові графічні процесори NVIDIA GeForce на базі архітектури Kepler, які забезпечують на 60% вищу продуктивність при виконанні складних графічних задач.1 Тому в 3D-іграх відображається більше кадрів в секунду, а редагувати свої відеозаписи в HD-якості тепер ще швидше і зручніше , ніж колись. Корпус настільки тонкий, що спаяти його звичайним способом неможливо. Ми стали шукати інші варіанти і знайшли метод під назвою ротаційна зварювання тертям. Як правило, він використовується для кріплення фюзеляжу ракетних прискорювачів та інших деталей в механізмах, де збоїв бути не повинно.

При такому методі зварювання використовується поєднання теплового впливу, створеного тертям, і стиснення. В результаті молекули двох алюмінієвих деталей перемішуються і виходить міцне, надійне і безшовне з'єднання. Ви його навіть не помічаєте, але без нього не було б нового iMac. Новий дисплей iMac не потрібно закривати склом, тому що він сам - скло. Система світлодіодного підсвічування стала на 5 мм тонше. Крім того, ми використовували передовий метод повного ламінування і усунули 2-міліметровий зазор між підсвічуванням і склом. На таких великих дисплеях цього ще ніхто не робив. Здавалося б, яке значення має пара міліметрів? Але з'ясувалося, що цього достатньо, щоб домогтися ефекту присутності: зображення немов сходить з екрану прямо в кімнату.

Повне ламінування дало й інший позитивний ефект: завдяки йому світло перестає відбиватися від панелі світлодіодного підсвічування і від задньої поверхні захисного скла. Нам також вдалося зменшити віддзеркалення світла від передньої поверхні скла, і при цьому не знизити якість передачі кольору. Всі ці інновації нічого б не коштували, якби дисплей iMac не передавав кольору точно і реалістично. Щоб цього домогтися, ми проводимо процедуру калібрування кольору для кожного дисплея. В ході калібрування використовуються три найсучасніших спектрорадіометра: один перевіряє колірну гаму, інший перевіряє білу точку, а третій контролює роботу перших двох. Устаткування налаштовується відповідно до прийнятих по всьому світу стандартами точності передачі кольору.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

43152 грн

Ваше місто:

Пункт видачі: