За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер ASUS VivoPC VM42-S031M (90MS00B1-M00310)

код товару: U0140432
Ціна за одиницю:
8165 грн
+1 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Система зберігання

Оптичний привід без DVD

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 x HDMI1 x DisplayPort1 х SPDIF optic2 х Audio

Корпус

Матеріал корпусу пластик
Колір сріблястий

Інші

Виробник ASUS
Модель VivoPC VM42-S031M
Артикул 90MS00B1-M00310
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Комп'ютер ASUS VivoPC VM42-S031M (90MS00B1-M00310) обладнаний процесором Intel і якісною аудіосистемою з технологією SonicMaster, новий ASUS VivoPC гарантує комфортну роботу практично з будь-якими додатками, включаючи відтворення відео з високою роздільною здатністю. Незважаючи на компактний форм-фактор, конструкція даного комп'ютера передбачає можливість встановлення двох накопичувачів, якими можуть бути твердотільний диск для швидкого запуску операційної системи і жорсткий диск для розширення дискового простору.

VivoPC VM42 дозволяє встановити один або два накопичувача. Тому для зберігання великої колекції фільмів або музики можна використовувати один 3.5-дюймовий або два 2.5-дюймових жорстких диска, а для максимальної швидкодії слід віддати перевагу комбінацію з 2.5-дюймового жорсткого диска і твердотільного накопичувача. За високу швидкість роботи будь-яких додатків і чудову якість зображення в VivoPC VM42 відповідає процесор Intel Celeron з вбудованим графічним ядром. Переглядайте з його допомогою веб-сторінки, фотографії з карти пам'яті SD або відео у форматі HD - комп'ютери серії ASUS VivoPC ідеальні в якості домашнього мультимедійного центру!

VivoPC має все, що необхідно для відтворення якісного звуку, включаючи вбудовані динаміки з підтримкою технології ASUS SonicMaster і засоби обробки звуку MaxxAudio. Технологія ASUS HomeCloud створює світ без кордонів. Вона забезпечує віддалений доступ до VivoPC, трансляцію мультимедійного контенту, роботу з файлами. Перетворіть жорсткий диск свого комп'ютера в приватне хмарне сховище, яке буде доступне в будь-якому місці і в будь-який час. Завдяки можливості працювати в двох частотних діапазонах (2.4 і 5 ГГц) VivoPC гарантує високошвидкісну і якісну роботу безпровідної мережі.
Комп'ютер ASUS VivoPC VM42-S031M (90MS00B1-M00310) обладнаний численними портами USB 2.0 і USB 3.0. Пропускна здатність останнього інтерфейсу в десять разів вище, ніж у USB 2.0, що забезпечує більш швидкий обмін даними. Оптичний вихід SPDIF призначений для підключення високоякісних багатоканальних акустичних систем. Комп'ютер оснащений також двома 3.5-мм аудіовиходами і виходами HDMI і DisplayPort для підключення до HDTV або сучасним дисплеям.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8165 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!