За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер ASUS UN65H (90MS00S1-M00230)

код товару: U0161895
Ціна за одиницю:
16097 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Система зберігання

Оптичний привід без DVD

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 x HDMI1 x DisplayPort1 x Нeadphone1 х Microphone

Корпус

Колір чорний

Інші

Виробник ASUS
Модель UN65H
Артикул 90MS00S1-M00230
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компанія ASUS представляє VivoMini – стаціонарні комп'ютери неймовірно компактного розміру, що володіють повноцінною функціональністю, достатньою для будинку і офісу.

Комп'ютер ASUS UN65H (90MS00S1-M00230) виконаний в корпусі розміром всього лише 130.6 x 130.6 x 51.3 мм, тому він не займе багато місця на робочому столі, а його красивий дизайн вдало впишеться в інтер'єр сучасного дому або офісу. Зручною особливістю VivoMini є можливість закріплення його на задній панелі моніторів, сумісних зі стандартом VESA.

Ще однією характерною рисою моделей серії VivoMini є неймовірно тиха робота. Продумана система охолодження з низкообертовими вентиляторами справляється зі своїм завданням при мінімальному рівні шуму: всього 18.5 дБ в режимі спокою і не більше 26.3 дБ при повному завантаженні.

За високу швидкість комп'ютера в багатозадачному режимі відповідає процесор Intel Core. Він забезпечує комфортну роботу всіляких домашніх додатків, починаючи від веб-браузера і закінчуючи відеоплеєрами і казуальними іграми.

Підтримка високошвидкісного стандарту Wi-Fi 802.11 b/g/n дозволяє передавати по бездротовій мережі потокове аудіо і відео високої чіткості. Програмне забезпечення Wi-Fi GO! дозволяє реалізувати керування комп'ютером за допомогою смартфона або планшета.

Asus VivoMini пропонує багатий набір інтерфейсів для підключення різноманітних периферійних пристроїв. Він обладнаний численними портами USB 3.0. Пропускна здатність інтерфейсу USB 3.0 в десять разів вище, ніж у USB 2.0, що забезпечує більш швидкий обмін даними з пристроями. Комп'ютер також оснащений 3.5-мм аудіовиходом, виходами HDMI і DisplayPort для підключення до HDTV або сучасних дисплеїв.

Комп'ютери серії VivoMini відрізняються високою енергоефективністю, тому їх енергоспоживання при відсутності навантаження становить не більше 7 ватт. Такий комп'ютер можна залишити включеним на всю ніч, наприклад для скачування або створення резервних копій файлів, не боячись отримати в результаті надто великий рахунок за електрику.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

16097 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!