За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер ASUS ET2702IGKH-B031K (90PT00J1001330Q)

код товару: U0068105
Ціна за одиницю:
57877 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 2 x HDMI1 x Нeadphone1 х Audio out1 х Microphone

Корпус

Колір чорний

Інші

Виробник ASUS
Модель ET2702IGKH-B031K
Артикул 90PT00J1001330Q
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Комп'ютер ASUS ET2702IGKH-B031K (90PT00J1001330Q) - це високотехнологічний моноблок, який представляє собою вінець спільної роботи інженерів і дизайнерів. Зовнішній вигляд пристрою поєднує в собі сучасний Hi-tech стиль і мінімалістичний, стриманий дизайн. Плоскі панелі виконані з якісного пластика сріблястого кольору, кнопки управління втоплені в корпус або приховані від погляду, тому створюється відчуття монолітності корпусу.

Проста і зручна геометрія моноблока дозволяє розмістити його в будь-якому інтер'єрі, а завдяки тому, що корпус в найширшій точці досягає всього 7 сантиметрів, вибір місця для розташування комп'ютера також не викличе труднощів. У комплекті йде клавіатура і миша, які повністю позбавляють вас переплетень кабелів позаду дисплея. Власне графічне полотно All-in-one ASUS ET2702IGKH-B031K є одним з найпомітніших рис цього пристрою.

27-дюймовий дисплей виконаний на базі продуктивною IPS матриці c одними з найвищих на момент складання параметрами дозволу - 2560x1440 WQHD пікселів. У поєднанні з LED підсвічуванням цей дисплей готовий запропонувати вам гранично високу деталізацію, яскравість і контрастність. Широкі кути огляду гарантують стабільно високу якість кольорової гами незалежно від позиції глядача. Завдяки таким характеристикам дозволу, перегляд відео, фотографій, ігри і веб-серфінг стануть набагато цікавіше і цікавіше. Виробник передбачив можливість використовувати тільки дисплея моноблока для відтворення сигналу з ігрових консолей, обладнавши дану модель роз'ємом HDMI. Також є вбудований BD-RW привід, який дозволяє насолоджуватися переглядом фільмів у високому дозволі.

Для того, щоб ви не замислювалися про межі продуктивності вашого моноблока, компанія ASUS обладнала його відеокартою AMD Radeon HD8890A з 2 Гб виділеної пам'яті. Таке графічне ядро легко відтворює фільми в HD форматі, працювати в потужних графічних редакторах і запускати ігрові новинки на високих налаштуваннях. Окремої уваги заслуговує процесор Intel Core i7-4770 четвертого покоління, який показує відмінні результати при одночасному виконанні багатьох завдань, обробки графіки та відео, а також комп'ютерних іграх.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

57877 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!