За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Acer Aspire XC-605 (DT.SRPME.001)

код товару: U0064096
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Система зберігання

Оптичний привід DVD±RW

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 x HDMI1 x VGA1 x Нeadphone1 х Microphone3 x Audio

Корпус

Колір чорний

Інші

Виробник Acer
Модель Aspire XC-605
Артикул DT.SRPME.001
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Новий десктоп ACER Aspire XC-605 (DT.SRPME.001) в ультракомпактному корпусі стане прекрасним вибором, як для домашнього використання, так і для офісу. Модель легко впорається з будь-якими завданнями, які будуть поставлені користувачем, будь то робота або розваги. Завдяки стильному компактному корпусу, комп'ютер не тільки стане справжньою прикрасою інтер'єру, але займе при цьому мінімум місця, утричі менше порівняно із звичайними ПК.

Комп'ютер Aspire XC605 працює на базі процесорів Intel Core п'ятого покоління, а також дискретної графічної підсистеми для отримання відмінної продуктивності в завданнях, в яких використовується графічна складова - така, як тривимірні ігри або інші мультимедійні розваги. Завдяки інтегрованому цифрового порту HDMI, до комп'ютера можна легко підключити зовнішній монітор або домашній сучасний телевізор.

Невеликий корпус, не займає багато місця, дозволяє вам використовувати ваші творчі можливості по максимуму. Компактний корпус комп'ютера Aspire XC605 можна розмістити де завгодно; незважаючи на те, що він в три рази менше ПК форм-фактора «вежа», цей комп'ютер забезпечує найвищу продуктивність для створення мультимедійних проектів та відтворення файлів. Цей компактний комп'ютер легко розмістити і налаштувати: ви можете встановити його на книжковій полиці, в кутку столу або під столом. Він ідеально підходить для зберігання фільмів і медіафайлів, його можна використовувати як ігровий і навчальний комп'ютер у дитячій кімнаті або в якості робочого комп'ютера для студентів, які проживають маленьких кімнатах у гуртожитках.

Працюйте над проектами, дивіться телепрограми, грайте в ігри, а також спілкуйтеся з друзями завдяки процесору Intel. Натисніть синю кнопку включення комп'ютера і пориньте у власний світ. Неймовірна компактність і приголомшливі розваги: ПК Aspire XC605 - це ваш мультимедійний центр з підтримкою файлів високої роздільної здатності, які забезпечують приголомшливу чіткість зображення і чистий звук. Крім того, ви можете легко відтворювати мультимедійні файли на великому екрані завдяки порту HDMI, інтегрованого у всі настільні ПК серії Aspire X.

Збільшіть об'єм ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті DDR3 до 8 ГБ для забезпечення високої швидкодії при відтворенні мультимедіа, запуску ігор і роботи над проектами. З легкістю переносите медіафайли з цифрових пристроїв за допомогою пристрою читання карт пам'яті на передній панелі або високошвидкісних портів USB 3.0.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9401 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!